Fajnie ja niestety zakonczylem gre na lunarze bo niestety tam jest tak nudno ze wogule nie chce sie grac Wbilem rsa i zakonczylem gre na lunarze
Pozdro I gz seylit lvl no i super fajnego outfitu ...:up:
Jako, ?e poprosi?e? mnie o komenta, to go pisz?. ;]
Vraqu nie gra teraz, Napster te? co? ucich?, tlyko Sey ratuje temat. ;p
Seylit mo?na Ci da? przydomek "?owca addon?w" ;d Lvl Ci szybko leci bo pacc wiadomo, powiedz nam tylko czy nie by?o ?adnych przyg?d z pk? ;d Bo to w ko?cu pvp. ;d Zdj?cia ?adne, aczkolwiek mog?e? troch? nad nimi popracowa? od strony graficznej. :d
[pochlebia] Seylit, jestem z ciebie zadowolona! <3 Tak ?adnie expisz, wbijasz poziomy, gonisz Vraela i przegonisz go ju? nied?ugo! I'm so proud of you, my little padawan. :3 [/pochlebia]
Co? ucich?o na Lunarze. ;> Nie, ?ebym ja gra?a codziennie i wbija?a magiczny jak szalona, ale kto by pomy?la?, ?e Vrael i Napster przestan? no? lajfi?? ;>
Vrael nie ucichl tylko gdzies wyjechal podobno... Przeczytajcie to co pisal... Pisal cos takiego : Ostatnie fotki przed moim wyjazdem .... a konkretnie pisal :
Beosia, dzi?ki za s?owa otuchy. Je?eli chodzi o Vraela to wyjecha?, a Napstera to (podobno) zosta? shackowany... Ale za to gram ja, moja gildia, Mirro i kilku innych 'friends?w' z Tnetu.
O, no prosz?, chatka puchatka. I Trofeum Minotaura widze i lalk? kr?la! Ale czemu tylko jedno ???ko? Nie b?d? sie mog?a zwali? do ciebie na noc teraz. Gdzie ten domek kupi?e??
O, no prosz?, chatka puchatka. I Trofeum Minotaura widze i lalk? kr?la! Ale czemu tylko jedno ???ko? Nie b?d? sie mog?a zwali? do ciebie na noc teraz. Gdzie ten domek kupi?e??
#Seylit
fajny domek, tylko ja bym te czerwony tapestry wywali? spod pie?k?w Czerwone wlasnie mi si? tak podobaj?. Chyba, ?e b?d? mia? pirate ;D //Sey
okrutnie one ss? Jak b?d? mia? pirackie, to po?o?? //Sey
A to znalaz?am przy okazji, nie wiedz?c, co znajduje si? w skrzynce.
_/
edit
Nie b?d? spamowa?a, tylko wklej? te dwa zdj?cia tutaj. ^^
REKLAMA!!!1
Wszelkiego rodzaju kolorowe plecaki z r??nych stron tibijskiego ?wiata prosz? przesy?a? na moj? zacn? posta? ([gracz]Nerodekrewta[/gracz]) do Carlin, or hunted!
#Michukng
Jak wbijesz na Lunar? i odezwiesz si? - dostaniesz bonusa. ;p
#Beoska
Widzia?em Ciebie w Carlin.
#topic
Teraz moje zdj?cia.
Kupi?em P Legs i Belted Cape. Zdj?cie mam tylko jedno, bo nie chcia?o si? robi? drugiego. ;p
Poszed?em m?czy? trolle. Efektem by? 44 d. fighting...
i w ko?cu 13 poziom do?wiadczenia (zaliczaj?c jeden zgon).
U?ywanie bot?w jest z?e! ;p Chocia? sama bym pewnie u?ywa?a, gdybym tylko mia?a. >> Cho?by po to, ?eby widzie?, jakie moby grasuj? pode mn?.
Bardzo fajny jest ten myk z obliczaniem expa i podsumowaniem polowania. Sk?d to wzi??e??
@topic
Ale nie tutaj 'szpamowa?' newbie itemkami. Dzisiaj wykona?em misj? zabicia 300 tarantul, przez co dane mi by?o zmierzy? si? z bossem - Hide.
Nikt chyba nie zgadnie jaki loot ;D
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.