• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Lvl czy ma znaczenie?

Status
Zamknięty.

cura

New User
Listopad 10, 2009
Liczba reakcji
0
Co myslisz o tym, ze wyzszy lvl to lepszy czlowiek ? Prosze o to, ?eby wypowiada?y sie ma?e jak i du?e lvl.

Odp: Lvl czy ma znaczenie?

niezgadzam sie...
ci na rooku to najczesciej noobsy ciagle spamuja tym ei pomosz mj.
a ci z 100+ ciaagle ddaja ignore jak sie cos napisze...
powiem ci tak najlepiej grac z kolega z gg albo cos bo reszta to hamy ;p

Jak kiedy? czyta?em:

level daje 2% wi?ksze hity i def
skill daje 3% wi?ksze(zale?y od czego jest, bo np. def nie da ataku a atak nie da defa)

rook - boty(du?e levele, prawie ka?dy boci)
main - powi?kszony rook, 1/1000 graczy gra bez bota, reszta - bot.

ka?dy jest taki sam, jednak level mo?e to zmieni?.

Wy?szy level - wi?ksza trudno??, nowe expy

Ostatnia edycja:

Racja :)

Low lvle to w 90% wo?anie "plix fri itens" a high lvle to tacy kt?rzy daj? ignora jak piszesz w innej sprawie ni? kupno/sprzeda?. Chocia? nie wszyscy tacy s? :) ja ostatnio si? zakumplowa?em z 121 knightem na calmerze (brazylijczykiem do tego) i to jaka? gwiazdeczka nie jest :] do tego umie angielski (w przeciwie?stwie do swoich pobratymc?w :P)

To wszystko zale?y - Ja kiedy? my?la?em ?e high lvl to osoba kt?ra Ci? nigdy nie wyroluje i jest normalniejsza od reszty - Si? przekona?em par? razy ?e jednak nie :/

Witam. Wiadomo, ?e wi?ksze lv s? m?drzejsze no, chyba ?e konto z allegro kupione. Ci?gle jak siedze w depo i wpada tam lv 120+ ju? stoj? nooby od 8-20lv i pisz? plz free itams, wi?c... No, ale oczywi?cie te? s? tacy co maj? 8 lv a s? m?drzejsi od manego z 100 lv

hmm mam 120 lvl
i mi si? wydaje zale?y od cz?owieka jaki jest a nie od lvl i to chyba wszystko :)

Silikon.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry