M?j 1 layout

Status
Zamknięty.

Norwez

User
Sierpień 8, 2010
Liczba reakcji
1
Witam chcia?bym Wam pokaza? tutaj m?j 1 layout w ?yciu oce?cie od 1/10 styl mroczny
77977555.png

Notka moderatorska:
Nazwa tematu powinna zawiera? nazw? autora tematu.

Odp: M?j 1 layout

Jak na pierwszy layout to bardzo ?adnie! Idealne t?o. M?g?by? doda? jakie? logo ;p
Oceniam na
[evil]7/10[/evil]

Ciekawy koncepcja taka mroczna, mozna dodac jakies czaszki czy cos w tym stylu i jak na pierwszy raz to jest zajebiscie ^^

Mozna by zrobic jeszcze taki pasek za kursorem myszy czaszki : bia?a,czerwona i czarna :)

0/10 poniewa? ten layout jest kopi? innego nie podam linku bo historia oFF , zach?cam do stworzenia czego? samemu... :) pozdrawiam.

@up Ty jestes kur... kopi? ... domofonu robi?em go od 0 wi?c nie pyskuj

Eyy ziomek to juz nie mozna wzi??? zak?adki Account po prawej stronie? co za czopki

No jak m?wisz ?e jak od zera to od zera , a nie potem m?wisz ?e " po?yczy?e? " zak?adk? Account....

ale tak to 6/10

Po prawej przycisk LGG IN czy jako? tak, jego t?o jest ?adne obramowanie te? ale to Add news to chyba jaki? wypierdek ? Tam gdzie jest odliczanie ta szaro?? jest brzydka, a na samej g?rze m?g?by? doda? jakie? ciekawe logo nawi?zuj?ce do tematu. 5/10

We? ogar troch? nie wysz?o ci to by? m?g? od zera all zrobi? i doda? jakie? efekty wiem ?e to pierwszy ale takie layuty to si? widzi na codzie? w chuj podobne

@up w??snie nie chodzi o to , aby to by?o "podobne" do kogo? pracy tylko by?o oryginalne w swoim rodzaju :) . Napisa?em to ju? w poprzednim po?cie , ale tutaj te? skomentuje . Wed?ug mnie ma?o kolor?w , chyba , ?e chcesz zrobi go co?w stylu "mrocznych prze?yc" No ale wtedy musisz ju? dodac jakies efekty . Typu : Czaszki itd. Pozdrawiam :*

Mo?e by? tak ogarn?? 1 temat, a nie dwa od?wie?asz?

0/10, to ?e zmieni?e? kolorki to nie znaczy ?e layout jest "tw?j"

zr?b wszystko od 0, programowanie, grafika, ci?cie. Wtedy pogadamy o twojej robocie.

Nie podoba mi si? ta praca przypuszczam ?e podkrad?e? j? od kogo? innego i tylko pozmienia?e? 20 % uwa?am tak bo kiedy? podobn? widzia?em.

Kurwa Wy jeste?cie pojebani naprawde... to jest robione od 0 debile...

Kurwa Wy jeste?cie pojebani naprawde... to jest robione od 0 debile...
To czego wi?kszo?? grafik laya nie nale?y do Ciebie?
Dla mnie praca od 0 jest w 100% czyja?, a nie tylko sklejenie i przerobienie czego?.

Takie g?wno zrobi nawet nowicjusz, wi?c nie ma si? czym chwali?.
Potre? troch? i poka? jaki jeste? koks, a nie tylko wyzywasz.

Dobra spoko ... my?lcie co chcesz ja mam to w dupie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry