M?j pierwszy dzie? W tibi

Status
Zamknięty.

Farpo

User
Kwiecień 13, 2009
Liczba reakcji
5
Pierwszy dzie? w tibi
Pami?tam to jak za mg?y , wsta?em rano maj?c 10 lat .Szykowa?em si? do ostatniego dnia w szkole przed zako?czeniem . Lecz odwiedzi? mnie kolega 3 lata starszy , m?wi?c ?e znalaz? fajn? gr? . Oczywi?cie by?em zaciekawiony i poprosi?em go o pokazanie tej gry . Usiad? przy moim komputerze i zainstalowa? Tibi? jak dobrze pami?tam wtedy by?a wersja 7.5
Zainstalowali?my gr? po czym zabrali?my si? do tworzenia konta , moj? pierwsz? nazw? postaci by?a Lampart Na pocz?tek pokaza? mi jak si? gra, gra za bardzo mi si? nie nudzi?a wr?cz przeciwnie wci?g?em si? zacze?y mi podskakiwa? lvl .
Nast?pnego dnia , wsta?em , ?wieci?o s?o?ce . Ubra?em si? , umy?em i poszed?em na zako?czenie roku szkolnego . Wr?ciwszy w??czy?em komputer a nast?pnie tibie . Po chwili zapuka? kolega . Czy wyjd? na dw?r odpowiedzia?em jak tylko wbij? lvl . Ci?g?o si? to godzinami lecz , w ko?cu wbi?em 8 lvl na ratach . Wyszed?em z rooka , zaczo?em skilowa? . Moj? pierwsz? profesj? by? knight , do tej pory uwa?am ?e to najlepsza posta? w tej grze . Mo?na powiedzie? ?e zmarnowa?em sobie wakacje przez t? gr? bo siedzia?em min 10 godzin dziennie . Po czasie znowu zacz??a si? szko?a , by?em zmuszony sprzeda? konto ( przez ca?e wakacje wbi?em 78 lvl ) Co roku porywa mnie do tibi jak tylko zimna zaczyna si? ko?czy? a przestaje jak zaczyna si? . Nie ?a?uje sp?dzonych chwil , wra?e? w tibi . Lecz czasem bywa?o naprawd? zabawnie , ?miesznie i towarzysko .
Teraz tibia ma?o dostarcza takich wra?en jak kiedy? lecz nadal to jest tibia.
Mam nadziej? ?e moja opowie?? ( pierwsza ) nie poko?ysa?a was do snu lecz z niego odp?dzi?a .

Ju? nied?ugo kolejna opowie?? nad kt?r? pracuj? .

Pozdrawiam Farpo

Odp: M?j pierwszy dzie? W tibi

:DZmarnowales cle wakcje , zeby graac w to gowno zal mi cie

Mo?na powiedzie? ?e zmarnowa?em sobie wakacje przez t? gr? bo siedzia?em min 10 godzin dziennie
A stamina?

Opowiadanie nie zbyt estetycznie napisane i nie za bardzo mnie wci?gn??o, wr?cz przeciwnie, ale przeczyta?em do ko?ca.
Pope?ni?e? wiele b??d?w interpunkcyjnych, no i troch? to kr?tkie.

Powiedz mi, czy to zdarzy?o si? naprawd?, czy wymy?li?e??

Ocena 6.6/10, pisz wi?cej.

@UP
Staminy jeszcze nie by?o ; / :D
@Topic
Opowiadanie takie sobie. Ja tam nie jestem uzale?niony od Tibi. Wida?, ?e masz s?ab? psychike bo je?li by?a by dobra umia?by? odej?? od komputera w ka?dej chwili ;]. Czekam na lepsze opowiadania :P bo to by?o monotonne.

Dzi?kuje oraz Pozdrawiam
Krysteek.!

:DO.otez to mialam ale jakos omklo:ops::ops::ops::ops::lol::lol::lol::lol::):):):):)

wzr?szyle? mnie ;(;(;(;(;( nie roz?miem ludzi kturzy rozstaja sie z tibia tibia jest super i ona rulez kiedys asz 2 dni w niom nie gralem i wogule bylem sm?tny

PS OMFG ZAL LOL ROFL jak WbIlEs 8 lewel na ratach ZAL LOL XDXDXDXDXD:p:(;):):lol::ops::curse:niee:O;(O.o;(:Oniee:curse::hah::confused::p:D

najbardziej wzrosylo mnie ten cytat

Bardzo s?abe opowiadanie. Ma?o opis?w kt?re przybli?aj? czytelnika do opowiadania. Je?li opowiadanie jest prawdziwe to autor tego tekstu ma dzisiaj oko?o 17 lat a tekst wygl?da na arcydzie?o 11,10 latka. Jednak?e my?l? ?e jak si? przy?o?ysz to co? ciekawego mo?e wyj??. 3/10

Bardzo cienkie te opowiadanie. Za ma?o szczeg???w, nie opisa?e? tego dok?adnie.
Tekst wygl?da na napisane przez dziecko, kt?re wzi??o 1 raz pi?ro do r?ki.
Napisz co? lepszego, o innej tematyce, mo?e jakie? fantasy. Ja nie b?d? Ci
temat?w wymy?la?. ?wicz i ?wicz.
4/10 !

Pami?tam to jak za mg?y , wsta?em rano maj?c 10 lat .Szykowa?em si? do ostatniego dnia w szkole przed zako?czeniem . Lecz odwiedzi? mnie kolega 3 lata starszy , m?wi?c ?e znalaz? fajn? gr? . Oczywi?cie by?em zaciekawiony i poprosi?em go o pokazanie tej gry . Usiad? przy moim komputerze i zainstalowa? Tibi? jak dobrze pami?tam wtedy by?a wersja 7.5
Zainstalowali?my gr? po czym zabrali?my si? do tworzenia konta , moj? pierwsz? nazw? postaci by?a Lampart Na pocz?tek pokaza? mi jak si? gra, gra za bardzo mi si? nie nudzi?a wr?cz przeciwnie wci?g?em si? zacze?y mi podskakiwa? lvl .
Nast?pnego dnia , wsta?em , ?wieci?o s?o?ce . Ubra?em si? , umy?em i poszed?em na zako?czenie roku szkolnego . Wr?ciwszy w??czy?em komputer a nast?pnie tibie . Po chwili zapuka? kolega . Czy wyjd? na dw?r odpowiedzia?em jak tylko wbij? lvl . Ci?g?o si? to godzinami lecz , w ko?cu wbi?em 8 lvl na ratach . Wyszed?em z rooka , zaczo?em skilowa? . Moj? pierwsz? profesj? by? knight , do tej pory uwa?am ?e to najlepsza posta? w tej grze . Mo?na powiedzie? ?e zmarnowa?em sobie wakacje przez t? gr? bo siedzia?em min 10 godzin dziennie . Po czasie znowu zacz??a si? szko?a , by?em zmuszony sprzeda? konto ( przez ca?e wakacje wbi?em 78 lvl ) Co roku porywa mnie do tibi jak tylko zimna zaczyna si? ko?czy? a przestaje jak zaczyna si? . Nie ?a?uje sp?dzonych chwil , wra?e? w tibi . Lecz czasem bywa?o naprawd? zabawnie , ?miesznie i towarzysko .
Teraz tibia ma?o dostarcza takich wra?en jak kiedy? lecz nadal to jest tibia.
Mam nadziej? ?e moja opowie?? ( pierwsza ) nie poko?ysa?a was do snu lecz z niego odp?dzi?a .

Pozdrawiam Farpo
NO I SZYKUJ SI?!:
1. J?zyk kolego. Chcesz pisa? popracuj nad ortografi?, lub redaguj teksty ze s?ownikiem :)
2. Nie jest to opowiadanie, lecz raczej wpis do pami?tnika.
3. To jest za kr?tkie ?eby zagoni? lub odp?dzi? od snu ...
4. Nie ?a?uje sp?dzonych chwil , wra?e? w tibi . Lecz czasem bywa?o naprawd? zabawnie , ?miesznie i towarzysko .
Kolejne b??dy... poza tym: LECZ? przeczysz sam sobie?

Pozdrawiam i zalecam: ?WICZENIA! a najlepiej korepetycje z polaka :))

Estetyka, po prostu dno, poza tym fajnie pozna? czyj??, histori? z Tibi?, w ko?cu po to tu jeste?my. Ale chcia?e? dobrze!
Czekam na wi?cej, tylko prosz? Ci?, sprawd? zanim co? napiszesz : )!

ja lubie takie tematy jak 1 dzien z tibi mi sie podobalo jednak powiem szczerze ze oczekiwalem czegos wiecej bynajmniej aby bylo dluzsze, spr?buj jeszcze raz !

Witam!
Opowiadanie jest dosy? ciekawe, gdy? opowiada pierwszy dzien w tibii.
A pierwszy dzien w tibii jest jak pierwszy dzie? bez cnoty...

Dobrze opisane, ale troch? musisz popracowa? nad j?zykiem, gdy? opowiadanie jest troch? nieczytelne. Ale sens jest jasny i opowiadanie ciekawe.
3/5

Status
Zamknięty.
Back
Do góry