- Liczba reakcji
- 5
Pierwszy dzie? w tibi
Pami?tam to jak za mg?y , wsta?em rano maj?c 10 lat .Szykowa?em si? do ostatniego dnia w szkole przed zako?czeniem . Lecz odwiedzi? mnie kolega 3 lata starszy , m?wi?c ?e znalaz? fajn? gr? . Oczywi?cie by?em zaciekawiony i poprosi?em go o pokazanie tej gry . Usiad? przy moim komputerze i zainstalowa? Tibi? jak dobrze pami?tam wtedy by?a wersja 7.5Zainstalowali?my gr? po czym zabrali?my si? do tworzenia konta , moj? pierwsz? nazw? postaci by?a Lampart Na pocz?tek pokaza? mi jak si? gra, gra za bardzo mi si? nie nudzi?a wr?cz przeciwnie wci?g?em si? zacze?y mi podskakiwa? lvl .
Nast?pnego dnia , wsta?em , ?wieci?o s?o?ce . Ubra?em si? , umy?em i poszed?em na zako?czenie roku szkolnego . Wr?ciwszy w??czy?em komputer a nast?pnie tibie . Po chwili zapuka? kolega . Czy wyjd? na dw?r odpowiedzia?em jak tylko wbij? lvl . Ci?g?o si? to godzinami lecz , w ko?cu wbi?em 8 lvl na ratach . Wyszed?em z rooka , zaczo?em skilowa? . Moj? pierwsz? profesj? by? knight , do tej pory uwa?am ?e to najlepsza posta? w tej grze . Mo?na powiedzie? ?e zmarnowa?em sobie wakacje przez t? gr? bo siedzia?em min 10 godzin dziennie . Po czasie znowu zacz??a si? szko?a , by?em zmuszony sprzeda? konto ( przez ca?e wakacje wbi?em 78 lvl ) Co roku porywa mnie do tibi jak tylko zimna zaczyna si? ko?czy? a przestaje jak zaczyna si? . Nie ?a?uje sp?dzonych chwil , wra?e? w tibi . Lecz czasem bywa?o naprawd? zabawnie , ?miesznie i towarzysko .
Teraz tibia ma?o dostarcza takich wra?en jak kiedy? lecz nadal to jest tibia.
Mam nadziej? ?e moja opowie?? ( pierwsza ) nie poko?ysa?a was do snu lecz z niego odp?dzi?a .
Ju? nied?ugo kolejna opowie?? nad kt?r? pracuj? .
Pozdrawiam Farpo
Zmarnowales cle wakcje , zeby graac w to gowno zal mi cie
bo to by?o monotonne.
tez to mialam ale jakos omklo
ps: