• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

M?j Pierwszy raz

Status
Zamknięty.

Mathol

User
Liczba reakcji
0
65734193.png

16585830.png

Odp: M?j Pierwszy raz

Jak na 1 raz to ?adnie ;)

Ale powiem Ci ?e mo?esz doda? k?pki trawy ;]Pozatym to nic innego nie widz?.
?adnie 8/10

spodoba?o mi si? bo u?ywasz nowych border?w i w og?le fajnie ci wysz?o jak na tibie 7.6 ;)
?adne wodospady
8/10

Ale powiem Ci ?e mo?esz doda? k?pki trawy ;]
?adnie 8/10

w 7.6 nie by?o k?pek trawy.

@topic
Bardzo ?adnie ci wysz?y jak na 7.6, sam lubie te klimaty ale niestety teraz nowsza tibia jest "w modzie"
8/10

No wiec, tak wchodzac tu mialem nadzieje, ze ujrze cos naprawde ciekawego, 'moj pierwszy raz' - odrazu pobudziolo moje mysli, ale nie zaluje wejscia, twoje prace sa super :) Pozdrawiam! 9/10

oO 100na 10 bo to wyglada na 8.1 up pomyslowo zrobione
pozdro LaVejt

Niesamowicie pi?kne prace 9/10 wed?ug mnie te z lepszych ,bo to 7.6 a jest bardzo pi?knie. Gratuluje bardzo dobrych prac ! Na prawd? niesamowite,brak mi s??w... :D

Wez przer?b jakiego? OTS 7.6 bo jeste? zajebisty, masz do tego smyka?k?, je?li to naprawde tw?j pierwszy raz to b?dziesz w przysz?o?ci PRO.Mo?e r?b prace pod troch? nowsz? tibi?, bo jest tam wi?cej szczeg???w.
Pozdrawiam,
kaacpi

Ciekawe prace, ziele? ?adnie dobrana, przyja?nie wszystko dobrane ;-) Tylko ten ground, troche urozmaice? prosz?.

Na 100 % nie jest to tw?j pierwszy raz widzialem prace goscia kt?ry robi? mape pierwszy raz i nawet border?w nie by?o a tu co? takiego. Jak bym mia? dow?d tego ?e to tw?j pierwszy raz to da?bym 10/10:p

Status
Zamknięty.
Do góry