• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

M?j projekt od 0

Status
Zamknięty.

Vioskan

Active User
Liczba reakcji
3
Witam wszystkich !
Za?o?y?em ten temat aby wkleja? tutaj zdj?cia z swojej mapki robionej od 0 .
Zdj?cia b?d? pojawia? si? w miar? systematycznie .
Mam nadziej? ?e temat b?dzie si? rozwija? a ja b?d? mia? jakie? wsparcie z waszej strony .
No to zaczynam :
1 zdj?cie przedstawia widok z lotu ptaka na g??wne a zarazem pierwsze miasto na mojej mapie :
miasto1j.jpg

2 zdj?cie przedstawia ?wi?tynie :
miasto2.jpg

3 natomiast to zamek kr?la :
miasto3.jpg

4 -----
miasto4.jpg

5 depo
miasto5.jpg

6 rotwormy pod miastem
roty1.jpg

7 rotwormy pod miastem
roty2.jpg

8 rotwormy pod miastem
roty3.jpg

Notka moderatorska:
Staraj si? wstawia? zdj?cia w tagi
mod]

Odp: M?j projekt od 0

Nadszed? czas na nowe zdj?cia :)

Na pierwszy odstrza? orc land :
of1e.jpg

of2.jpg

A tutaj ju? minoski :
mino2.jpg

mino3.jpg

I g?ra cyklop?w :

cyklopy1.jpg

cyklopy2.jpg

Widze ze popierdalasz ostro z tymi prackami
w 1 dzien te orki minosy i cyce noto ladnie
A CO DO ORCOW TO ZAJEBISCIE CI WYSZLY DZIEKI

MILEGO MAPPOWANIA XD

Trzeba przyzna?, popierdalasz ... mapki spoko , mog?e? si? bardziej postara?. W nie kt?rych brakuje kreatywno?ci. Walnij w nie kt?re miejsca wi?cej kamieni, zwyk?ych. Poka? jakie? miejsca ze szczurami oraz z NPC.

PS: B?dziesz to umieszcza? w download'zie? , Je?li nie, napisz na pw, znalaz? bym dla cb pewn? ofert? ;)

Pozdrawiam,
Lee

Zwolnij troch? . Zamiast robi? wiele beznadziejnych prac skup si? na jednej i zr?b j? dok?adniej . Jedynie co tu fajnie wygl?da to mini-mapka . Zdj?cia robi si? jednym ma?ym magicznym guzikiem bodaj?e F10, F11, F12 i zapisuje si? do folderu gdzie zainstalowa?e? rme, to na tyle .
Zapa? do prac masz wi?c powodzenia ;]

Troch? nie by?o ostatnio czasu ale m?j zapa? nie zgasn?? :)

Co do tego ?e te prace s? beznadziejne to si? nie zgodz? bo staram si? wk?ada? w to serce i nie robi? czego? na wy?cigi tylko dla siebie (dla lepszego samopoczucia itp) . Ale spoko bez spiny ;)

"Wiedz ?e zawsze mo?na lepiej"

No to zaczn? od drag?w :

dragi1.jpg

dragi2.jpg

dragi3.jpg

dragi4.jpg

dragi5.jpg

Co? podobnego do wyrm :p

wyrmy1.jpg

wyrm2.jpg

I og?lnie mapa na dzi? wygl?da tak :

tylejest.jpg

Jeszcze zrobi?em dwarfy ale chyba je spali?em wi?c troch? wstyd je tutaj wystawi? .
Jutro postaram si? zrobi? podziemia do tych smok?w i jakie? hero .
Zach?cam do komentowania .

Masa roboty, i z tego powiniene? by? bardzo dumny - mapa to jeden z najbardziej czasoch?onnych element?w. Cho? wida?, ?e to tylko twoje pocz?tki.​
G??wnie, nie wiadomo czy co? umiesz, poniewa? w tych czasach edytor map potrafi sam - bez ?adnych umiej?tno?ci - wiele zrobi?.
Je?li chodzi o ten tw?j mapping jest on w stylu Tibijskim, wszystko jest bardzo proste, s?aba detalizacja, tereny g??wnie s? technicznie poprawnie - oczywi?cie opr?cz ?cian bo to najcz?stszy b??d mappera. Ocena moja to bardzo dobrze.​

Je?eli sam to robi?e? od 0 to wielki szacun dla ciebie ?e masz ch?ci i czas do takiej ci??kiej roboty jak? jest mapka chod? dla niekt?rych ci??ka praca z efektami jest przyjemna dla mnie nie ale dla ciebie na pewno tak.
8/10
Wi?c motywuj? cie do dalszych dzia?a? bo z ka?d? now? praca b?dziesz coraz lepszy i twe prace b?d? naprawd? idealnie zrobione co zapewni ci szacun w ?r?d maper?w i przyjemno?? wi?c nie przestawaj tego robi?.

Pozdrawiam Eztaz

Status
Zamknięty.
Do góry