• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ma?a wysepka

Status
Zamknięty.

?osiek

New User
Liczba reakcji
0
Witam.
Z nud?w zrobi?em ma?? wysepk? i wystawi?em j? tu, ?eby dowiedzie? si? co ?le zrobi?em.

1ss:

2ss:

Komentujcie.
Pozdrawiam ?osiek.

Odp: Ma?a wysepka

Z nud?w to nic si? nie robi.Mapping, to jest zupe?nie inna dziedzina, raczej mo?na j? nazwa? sztuk?.Ale dobra wracaj?c do tego co tutaj nam stworzy?e? w ci?gu paru minut musz? stwierdzi?, ?e praca taka sobie.Radzi?bym nauczy? si? rozstawia? drzewek oraz bardziej zape?ni? t? natur?.G?ra nie podoba mi si?, jest ona ca?kiem kwadratowa, co do pla?y to mog?e? j? bardziej urozmaici? r??nymi dodatkami, brak jakichkolwiek ro?linek bagiennych, kt?re mog?y by przyozdobi? brzeg wysepki.Domek te? si? niczym nie wyr??nia.

Pozdrawiam.

Mapy z nud?w zazwyczaj nie wychodz? ?adnie ale nie b?d? odbiega? od tematu i powiem ci co jest z?e:
-Kwadratowy wodospad.
-Te linki to statku nie pasuj?.
-Wi?cej krzak?w i m?g?by? doda? wi?cej okaz?w drzew.
-W domku pusto prawie i jaki? ma?y jest.
-Zdj?cia trzeba by?o robi? o 1 floor wy?ej ?eby by?o wida? co jest na wodospadzie np.
-Te kamienie na pla?y mi nie pasuj? jako? lepiej by by?o ?eby? je zamieni? na np. muszle albo co?.
-Kamyki mog?e? da? w jedn? kup? a nie porozrzucane po ca?ej wyspie.
Moja ocena to 6/10 musisz jeszcze po?wiczy?.
PoZdro i Po?wicz Maksiu.

Hmmm... Mi si? ta mapa nie podoba. Dlaczego ?

• Kwadratowa g?ra
  • Sk?d wyp?ywa wodospad ? [ss ze z?ego pi?tra]
  • Kwadratowy domek.
  • Drzewka ?le rozstawione.

Og?lnie:

5/8

Prace niezbyt staranne drzewa rozstawiaj w kupkach staraj si? nie robi? kwadratowych rzeczy(wodospad i g?ra) na pla?y ma?o szczeg???w i jaka? ona taka nie wiadomo z k?d si? tam wzi??a kwiatki w ogr?dku tego domku te? mi jako? nie pasuj? 4/10 ;d

Ech, noobki, zawsze piszecie co jest z?e, a mo?e by tak dla odmiany napisa?, co jest dobre, zeby nie zniech?ca? m?odych mapper?w do dalszej pracy?
Mi si? podoba. Poza kwadratow? g?rk? na g?rze mapy uwa?am, ?e wysepka jest niczego sobie.

Status
Zamknięty.
Do góry