Ma?a wyspa by Grey Fox

Status
Zamknięty.

Grey Fox

Active User
Maj 31, 2010
Liczba reakcji
2
Oto moja kolejna praca kt?r? postanowi?em tu przedstawi?:
Jest to niewielka wyspa dobra pod jak?? miejsc?wk? RPG lub ma?ego questa ale lepiej od s??w wyrazi to ss:
nowyobrazmapabitowa21.png

A oto reupload:
T?l?charger wyspa by grey fox.rar gratuitement depuis uploading.com
i skan:
wyspa by grey fox.rar - Jotti's skaner wirusw

*Je?li podobaj? Ci si? moje prace mo?esz da? mi rip.

Odp: Ma?a wyspa by Grey Fox

Moim zdaniem mapa zrobiona zosta?a na odwal, poniewa? wszystko zrobione auto borderem. Nast?pnym razem popracuj bardziej nad map?, a tak?e nad szczeg??ami.
Ocena: 3/10

Pozdrawiam!

@up

Bo auto bordery po to s? ?eby ich u?ywa?

Solkrin jak my?lisz ?e za krytykowanie dostaniesz admina to sie mylisz... Zr?b co? swojego bo twojej pracy nigdy nie widzia?em, a potem krytykuj kogo?...

@greyfox

Solkrin jak my?lisz ?e za krytykowanie dostaniesz admina to sie mylisz... Zr?b co? swojego bo twojej pracy nigdy nie widzia?em, a potem krytykuj kogo?...

@greyfox
Gramy w HoI?

@up

Dobra ;)

klonX bez potrzebnie zaczynasz k??tni?... . Je?li chcesz zobaczy? moje prace, to wejdz w dzia? Mapping, a nast?pnie w download. W dziale tym mo?esz znale?? par? moich w?asnych map. A ju? nied?ugo zobaczysz jeszcze wi?cej. A je?li chodzi o admina, nie wiem za bardzo o co ci chodzi. To, ?e skrytykuj? kogo? to pope?niam przest?pstwo? Sam widzisz, ?e kolega nie popisa? si? swoj? map?, wi?c nic wi?cej do dodania nie mam.

Pozdrawiam!

Mi si? podoba jak wida? nie wszedzie jest auto border zastosowany #up ?wi?ta racja
#solkrin ta twoja banuta to zwykle gowno robione w pare minut ;*

Gdyby auto bordery nie by?y do u?ywania to poco kto? mia?by robi? tak? opcj? ?!
Pomy?lmy logicznie!!:curse:

Widz?, ?e zaczynasz na pink? internetow? chomikowy. Je?li nie podoba Ci si? Banuta zrobiona prze zemnie to po co wchodzisz w ten temat i ?ci?gasz?
A co do auto border?w to s? one dla wi?kszych projekt?w i map. Je?li kto? chce ?eby jego mapa wygl?da?a sympatycznie i dobrze si? na niej gra?o to mapy tworzy si? bez auto bordera, a je?li chce kto? tworzy? z auto borderem, to prosz? bardzo nie trzymam, ale dla mnie mapy takie wychodz? okropnie i kwadratowo. Zale?y tak?e kto co lubi... . :]

Pozdrawiam!

Z Auto borderem te? mo?na ?adn? prace zrobi?:p

Mi tam si? podoba, sam u?ywam auto-bordera i nie narzekam.
4/6

?adna wysepka cho? samemu mo?na tak? przy niedu?ym nak?adzie czasowym zrobi?.
Za wk?ad czasowy 6/10 xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry