Macie mo?e zdj?cie Norbiego ?

Status
Zamknięty.

Mafioz1212

Active User
Lipiec 8, 2010
Liczba reakcji
2
Pewnie znacie mo?e i nie "Norbiego" kt?ry nagrywa pijak?w i wrzuca ich na YT ;p wiele z tych pijak?w znam i kojarze okolice ;p w ko?cu Norbi jest z mojego miasta ;] Macie mo?e jego zdj?cie ? ;p chcia?bym obloka?, czy go widzia?em kiedy? w mie?cie ;] za pomoc oczywi?cie reput i "podzi?kuj"

Odp: Macie mo?e zdj?cie Norbiego ?

Kole? we? si? ogarnij ! Nie znamy Norbiego. Jak Ci? tak jara, to zapraszamy na forum o ?ulach. Dzi?kuj?, dobranoc.

@Mafioz1212
Je?li tak lubisz ch?opc?w to nie jest forum od tego .

@topic
Nie ,nie znam go

We? si? ogarnij, jak tak bardzo chcesz jego foto to napisz do niego na yt, a nie jak jaka? kurwa ch?tna do sexu szukasz na forach o Tibii, nie wierz? ^.-

Mafioz1212
Jak cie tak kurwa ruszaj? te pijaczki to te? zacznij pi?, mo?e b?dziesz na YT bo nakr?ci Ci? ten tw?j "Norbi".

Mafioz1212
Jak cie tak kurwa ruszaj? te pijaczki to te? zacznij pi?, mo?e b?dziesz na YT bo nakr?ci Ci? ten tw?j "Norbi".

Ty jebany idioto Norbi jest z mojego miasta, kreci filmiki z pijakami dla menele.tv i by? w telewizji, jestem po prostu ciekawy jak on wygl?da, bo mo?e go znam z real, widzia?em kiedy? rozumiesz? Idioto...

No to jak jest z twojego miasta, to popytaj w mie?cie?

Mafioz, mafioz...W og?le ten nick do ciebie nie pasuje, bo jste? zwyk?ym dzieciaczkiem ;<.

Wkuriwasz mnie ju? od dawna, te twoje dziecinne posty, kt?re maj? zero przekazu, pomocy, a ortografii i interpunkcji nie wspomn?...
We? stul pysk i zajmij si? ?yciem realnym, a nie tylko kurwa za?miecasz forum g?wnem.

~~top.
Nie znam tego zjeba i nie zamierzam poznac, nik go tu nie zna, bo na tym forum nie ma takich dzieci jak ty, a jak cie tak chlopcy interesuja to sa odpowiednie strony i fora od tego. -.-

Kole?,bana by? nie chcia? dosta??Po jakiego ludzi obra?asz? Tak pokazujesz swoje "zachowanie"!Wypierdalaj mo?e z tego forum,hmm?

O bo?e,popytaj na mie?cie czy nikt go nie widzia?...

Ty jebany idioto Norbi jest z mojego miasta, kreci filmiki z pijakami dla menele.tv i by? w telewizji, jestem po prostu ciekawy jak on wygl?da, bo mo?e go znam z real, widzia?em kiedy? rozumiesz? Idioto...
Skoro by? w telewizji, widzia?e? go ty jeste? a? tak g?upi czy tylko udajesz? By? w telewizji nie widzia?e? go? hym? Dziwne...
MIeszkasz pewnie w jakiej? wiosce 50 os?b mieszka i sk?d mamy go zna?? Pewnie nikt Interwencji nie ogl?da tu same maniaki w Tibie r?n?!

Flame war czas zacz?? ;D!/Napster

jestem po prostu ciekawy jak on wygl?da, bo mo?e go znam z real, widzia?em kiedy? rozumiesz? Idioto...
Powiedzmy, ?e wiesz ju? jak wygl?da, co dalej? Wynajmiesz go??bia pocztowego kt?ry rozpoznaje ludzi po wygl?dzie i wy?lesz nim kanapke z sol?? A mo?e chcesz si? z nim spotka?, uw?dzicie sobie schabowe przy ognisku.

Pewnie nikt Interwencji nie ogl?da tu same maniaki w Tibie r?n?!
Ja gram w zegarek windowsa.

Powiedzmy, ?e wiesz ju? jak wygl?da, co dalej? Wynajmiesz go??bia pocztowego kt?ry rozpoznaje ludzi po wygl?dzie i wy?lesz nim kanapke z sol?? A mo?e chcesz si? z nim spotka?, uw?dzicie sobie schabowe przy ognisku.
Ja gram w zegarek windowsa.

Bo chc? wiedzie?, czy go kiedy? widzia?em, czy mieszka par? blok?w ode mnie i itd. Wida?, ?e jaki? dojebany jeste? ;/

@Up

to ty jeste? dojeb**** ... jak jest z twojego miasta to popytaj ludzi mo?e kto? go widzia? a nie za?miecasz forum tymi tematami .. nied?ugo mafioz b?dzie zak?ada? tematy o tym czy wiemy jak otworzy? lod?wk? ..

@topic
widzia?em filmiki go?cia ale nie wiem jak on wygl?da.

jestem po prostu ciekawy jak on wygl?da, bo mo?e go znam z real, widzia?em kiedy? rozumiesz? Idioto...
Napewno go znasz.M?wi? mi,?e widzia? jak ci? mama do przedszkola odprowadza.

@topic

Wida? ?e szuka?e?.Po wpisaniu w google grafika "norbi" wyskoczy?o kilkaset odpowiedzi.

A wracaj?c do twojej osoby to dam ci rad?-

Ostatnia edycja:

Napewno go znasz.M?wi? mi,?e widzia? jak ci? mama do przedszkola odprowadza.
@topic

Wida? ?e szuka?e?.Po wpisaniu w google grafika "norbi" wyskoczy?o kilkaset odpowiedzi.

A wracaj?c do twojej osoby to dam ci rad?-

Wiesz co, szkoda mi na Ciebie s??w, naprawd? po prostu "ja pierdol?" te zdj?cie, kt?re da?e? to zdj?cie piosenkarza ...

Dobra, nie b?d? takim chujem za jakiego mnie masz i dam ci to zdj?cie:
norbi.jpg

Wyskoczy?o w google grafika, strona 3.

My?l?, ?e to on...

Ogl?da?em wiele jego filmik?w ale w ?adnym nie ujawni? swej twarzy ;d. By? kiedy? pokazany w reporta?u tvn24 i opowiada? o d?ejsonie ?e Norbiemu ?al go by?o tak zostawi? i pom?g? mu wyj?? na prost? i wcale nie pi? i normalnie zy?! Niestety co? si? sta?o ?e zn?w zaczo? pi? i ju? niewytrzyma?. Ju? nie ?yje [*]. Jest gdzie? ten reporta? na YT ale polecam warto obej?e? o cz?owieku kt?ry chcia? ju? nie pi? i uda?o mu si? to ale nie m?gl ju? wytrzyma? i odszed?.
@UP^ to nie on, Norbi nie mia? br?dki wog?le to blodyn z tego co pami?tam, a no i je?dzi Fiatem Punto I, na filmikach by?o wida? ;d
O prosze bardzo znalaz?em fotke Norbiego :) (tzn to z filmiku na YT jest)
norbiv.jpg

A tutaj filmik, polecam, kiedy go obej?ycie to zmienicie zdanie o Norbim:
http://www.youtube.com/watch?v=txqHa6hgmlQ&feature=related
aTam w propozycjach te? s? o nim filmiki polecam tak?e ;).
Notka moderatorska:
Post pod postem, ??cze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry