• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Mag vs pall

Status
Zamknięty.

carlos671

User
Wrzesień 1, 2010
Liczba reakcji
0
Odrazu m?wie ze nie widzia?em tematu zbiorczego.
Mam dylemat mam Mag vs pall.
Mam 43 palka postman, skille 74/49, i eq: Blue legi,bohy,pall arm, vamp shield, crus helmet.
. Teraz na ferie, kupi? chce pacc na 30 dni ( mieszkam na slasku wiec ferie sa pod koniec stycznia) My?la?em ze pallem fajnie bedzie, nie bedzie mi si? nudzic na wiekszy lvl.
Ale Terz wpad? mi do g?owy pomys? grania sorkiem, ni? zacz??em swoj? przygod? z tibi?.Je?li mia?bym gra? sorkiem to od 1lvl. ;d
I teraz mam pytanie do was Forumowicz?w,Tibijczyk?w ; ]
Czy Pall Nudzi sie na 100+ lvl ?
Czy Sork nudzi sie na 100+ lvl ?
Czy gra? sorkiem czy moze pallem ? - Mam sporo czasu chodze do 1 gim. wiec czas mam ;d
Pacc bede mia? gdzies na poczatek lutego na miesiac pozniej bym powbija? skille- pocwiczy? mlvl ( zalezy czy pall czy sork ;d ) i znowu bym kupi? pacc albo na faccu bym poexpi? troche ; p

Do sorca cos mnie ci?gnie ale pytam was ktora postacia na wiekszym lvl ciekawiej sie gra i kogo mi radzicie ;p.
Nie piszcie mi ze jak pacc to sork jak facc to pall.- wiem o tym doskonale ale podczas gdy pacc sie skonczy moge zawsze robic sobie sd, pogra? w inn? gre ;]

O , troche sie rozpisa?em.Za b??dy przepraszam ale troszk? nie lubi? polskich znak?w typu " ?, ? ?, itd..."

Jak z?y dzia? czy co? to prosze o przeniesienie ;p

O zapomnia?em jak odpowiadacie to nie piszcie " Pall" " BIERZ SORKA !" Prosze o uzasadnienie;d

Odp: Mag vs pall

Wed?ug mnie gra sorcererem jest o wiele ciekawsza a zw?aszcza je?eli zamierzasz kupi? na ferie pacc. Przez ten wolny czas nie m?wi?c o du?ym ale efektownym graniu mo?esz wbi? dosy? zadowalaj?cy poziom. Gra MS'em na wi?kszym lvlu jest lepsza ni? gra paladynem. Obecnie posiada?em 110+ palka i nie by?o ?adnej rewelacji. Takie jest moje zdanie ale ostatecznie to do ciebie nale?y wyb?r.

Dziekuje za wypowiedzenie, moze ktos jeszcze sk?oni? by si? odpowiedziec ; ]?
Ciekawi mnie tez czy teraz w dzisiejszych czasach :d RObienie sd i sprzedawanie ich to jest jakis zysk ?

Kobcio czy ja bede spedza? 24/7 ? mowie tylko ze bede mia? czas...........i Wez sie spytaj o cos.
Prosze jeszcze o wypowiedzenie si?
Kobcio wgl nie na temat.

Zdecydowanie sork. Mo?e u?ywa? mocnych spelli i run. Przyjemnie si? expi i nie jest najgorszy w PvP. Og?lnie jest fajniejszy do gry ,,na luzie" i daje mn?stwo frajdy. Pallek ma tam te swoje gwiazdki, ale szybko si? ?ami? i s? w ch*j drogie. Ja wybra?bym sorka
Pozdr. Karkam

Dziekuje wybiore sorka, mam pytanie jeszcze czy mozna zarobic cos na runach jeszcze?

Raczej nie bardzo... Mozna byc do przodu ale duzo szybciej da sie zarabiac wieloma sposobami wiec runy w sumie tylko dla siebie.

Niekt?re runy jeszcze ludzie kupuj? napewno znajda si? ch?tni na sd ;)

oK dzieki jak mozecie to napiszcie jak zarobic jeszcze sorkiem czy cos ;d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry