-Tibia 8.60 Magevo - Zapowied? #1

Status
Zamknięty.
Odp: Magevo - Zapowied? #1

Tak wida? ?e z neta i co z tego?
Z neta bior? tylko to co jest ?adne btw. szczerze m?wiac jakbym mia? mie? tak? map? jak masz ty na Candorii to bym wola? odpali? gotow? Materie albo Magevo Helpera:)

.. http://candoria.pl/miasto.png
p?aka? mi si? chce jak to widz?..
nie do?? ?e edytowane temple Xavato to jeszcze zrobione na odpierdol byle jak..

Patrz lepiej na sw?j serwer bo jak na razie layouta, zapowied?(grafiki), map? masz z neta pajacu.

Rozmawialem z toba w dzien startu aurevo to powiedziales ze nawet nie chce ci sie reklamowac, wiec twoja wypowiedz nie ma sensu.
G?wno prawda, mam nowego mappera kt?ry robi wszystko sam a nie zrzyna z neta jak ty.
Powiedz mi co ty potrafisz? Nawet nie chce ci sie edytowac skryptu na Regroup System tylko li?esz wszytkim dupe zeby ci dali.
Sam skryptu nie zrobi bo poprostu nie umie, nie ucze sie lua.
Moze Candoria to kwadrat ale chociaz wystartowala -,-
Z czasem mapa sie poprawi, po miesi?cznej przerwie poprawi?em co nie co.

Zakladki dopiero bede poprawia? wiec wiesz. Poprostu wrzucilem z?y layout.php na dedyka.
Pozdro

No i co z tego ? To moja sprawa czy sobie reklamowa?em czy nie ...
No i co ci ten mapper daje? bo jak na razie same minusy - tak jak pisa?em jakbym mia? mie? takiego mappera to bym gotowca odpali?.

Nie ?e mi si? nie chce tylko nie wiedzia?em o co chodzi .. Pewna osoba mi napisa?a gdzie le?y b??d i sobie sam naprawi?em :)
Kto li?e dupe ten li?e ->> http://tibia.net.pl/threads/574700-Potrzebuje-3-skrypty-Prosze-o-pomoc!
Candoria wystartowala i chuj z tym ? Aurevo te? wystartowa?o wi?c Magevo tez wystartuje.

Twoje OTSy tak jak i twoje bezsensowne komentarze zas?uguj? tylko na jedn? ocene...

MNIEJ NI? ZEROO

[video=youtube;JFHanoST-vI]https://www.youtube.com/watch?v=JFHanoST-vI?rel=0&autoplay=1[/video]

Ostatnia edycja:

@OpenTibiaServer Ty ?miesz do niego pisa?, ?e skopiowa? trainery ? "Twoje", skopiowane temple cie wyja?nia =D
miasto.png

szkoda gatki ale jak train room mu sie podoba pasuje do jego mapy czemu nie?? . po to to jest !!.
to zapowied? serwera, wybaczcie ale policzy? wasze minusy sam train room co do skrypt?w, reszty mapy ma?o istotne... tak jak m?wi?em kciuki zaci?ni?te.

http://candoria.pl/ to big exp wi?c tu mapa si? zbytnio nie liczy.

A tw?j ots je?li ma by? pod ma?y exp i mam patrze? si? na map? miesi?cami to musi jako? wygl?da? co nie?.

Ps. dajcie sobie na spok?j wszystko wyjdzie w praniu gdy wasze otsy wystartuj? wtedy mo?ecie zobaczy? kogo jest lepszy.

Nie ma znaczenia czy Low czy High exp przeciez wszystko na tym samym sie opiera..
BOT i jazda.

Tak ale gdzie d?u?ej bocisz? na low expie czy na big? bo ja my?l? ?e na low :) i jak bota pilnujesz to te? widzisz mape co nie? :o

Na big expie wbijesz jaki? tam lvl i ca?y czas oro ;f a na low raczej po?owa p?acze o swoje do?wiadczenie i expi? 24/7.

@OpenTibiaServer
Zobacz jaka masz ocene od ludzi -.- 2 gwiazdki.. T?umy b?d? na twoim ots.
Krwa a od kiedy gwiazdki na forum decyduja o graczach na OTSie napinaczu? hahah

@Stumilowa Skarpetka
Nie wazne czy to low czy high exp.
Moim zdaniem jak serwer ma byc profesjonalnie zrobiony to Admin powinien zadbac a kazdy szczegol, element gry :)

@Topic
Ostatnio pracuje nad layoutem :)

474834flame1.png

Ja wybralem wowa bo mi sie bardzo podobaja ich wallpapery.

To zle myslales.
I jak juz to nie tylko Vestia :)
Bo masz Premiere, Cantebie i Simon ma jednego zakodowanego laya z wallpaperem wowa.

jedziesz z koksem mam obawy ?e sko?czy to jak aurevo ale powodzenia ;p

Prace caly czas trwaja ;)
Dopiero co niedawno dodalem regroup system, tereny open battle(no/ue) a juz planuje rework :)

No i powoli zaczynam dodawac eventy - na sam poczatek Rush Event.
Macie jakies pomysly dot. ulepszenia go?

Tutaj 2 najlepsze propozycje od osob ktorych sie juz o to zapytalem:
- Nagroda dla TOP Fraggera
- Losowa mapa 1 z 2.

Czekam na wasze pomysly :)
Poteem lecimy z Swim Eventem :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry