-Tibia 8.60 Magevo - Zapowied? #1

Status
Zamknięty.
Odp: Magevo - Zapowied? #1

myslalem od poczatku ze to megaevo zmien lepiej nazwe bo innym tez pewnie sie to miesza

@Sooh
Je?eli kto? potrafi czyta? to na pewno mu si? nie miesza.
@topic
jak narazie bardzo fajnie to wygl?da, czekam na wi?cej zdj??.

Ots robiony na hajs.... a po co innego? Gosc wywali 200zl dla fanu, zebyscie sobie pograli? Po co siedzi kilka H nad mapa? Po co ja codziennie wstaje do pracy ? Dla pracowdawcy, czy dla hajsu? OGarnijcie.
Mi sie mapka podoba, licze, ze wystartujesz, nawet z vipem za 1500100900zl... wisi mnie to, kogo stac tego stac

Ots robiony na hajs.... a po co innego? Gosc wywali 200zl dla fanu, zebyscie sobie pograli? Po co siedzi kilka H nad mapa? Po co ja codziennie wstaje do pracy ? Dla pracowdawcy, czy dla hajsu? OGarnijcie.
Mi sie mapka podoba, licze, ze wystartujesz, nawet z vipem za 1500100900zl... wisi mnie to, kogo stac tego stac

Ameryke odkry?e?!
Kazdy serwer jest robiony pod hajs.
Kto normalny by go robi? i op?aca? dedyka by stal i mia?by by? na -?

Kahras czyli sam sobie zaprzeczasz

Nie zaprzeczy?em.
Tylko pisze jaka jest prawda nie ma sensu k?ama?.
W?asnie te serwery kt?re niby sa "nie dla hajsu" to wlasnie bzdura.
Nie raz ktos pisal ze np. Vestia nie jest dla hajsu a oni sprzedali 10,340 VIPow.
1 VIP = 3,69
Z SMSa dostaje tak na oko 1,85 czyli 1,85 * ilosc sprzedanych VIPow:)
Wychodzi kilkana?cie k a to jest tylko VIP a jest jeszcze masa innych itemow.

To ze pisze ze OTS nie jest dla kasy to tylko dlatego bo pisze to w zapowiedzi, w komentarzach dla graczy.
Ja postaram si? tak wkomponowa? wszystko by gracz tego wgl nie odczul czyli du?o expowisk, itemy o podobnych atrybutach co w IS a nawet lepsze itd.

nie ka?dy server jest dla hajsu.. co ty wgl pierdolisz.. nie musi nikt wyk?ada? ze swojej kieszeni po prostu zarabia sie na servie ?eby op?aci? dedyka i to nie jest ot dla hajsu a jak kto? leci na hajs to robi serv zbiera hajs i albo robi off albo reset albo czeka do ko?ca dedyka troch? wi?cej hajsu wpadnie i koniec nast?pne ot z od?wie?on? map? wypuszcza...

co do tematu je?li m?wisz ?e ka?dy ot jest dla hajsu to wiadomo ?e ty go te? robisz dla hajsu... nie wiem jak gracze maj? ci zaufa? skoro nie potrafi?e? ogarn?? pierwszego projektu a za drugi si? bierzesz ale powodzenia ?ycz? przyda ci si? :)

Jak robi cos dla hajsu, to musi to byc dobre, ze ktos 'wplacil' mu ten hajs. takie serwery wyplaja.. patrz na vestie... cryptin wyciaga z niej 2-3k msc

Kahras zamiast uzerac sie z zazdrosnikami moglbys wreszcie zamknac piz*e czego nie zrobiles z aurevo i oszczedzic czas na robienie reklamy, bo takim czyms wiele nie zdzialasz.

nie ka?dy server jest dla hajsu.. co ty wgl pierdolisz.. nie musi nikt wyk?ada? ze swojej kieszeni po prostu zarabia sie na servie ?eby op?aci? dedyka i to nie jest ot dla hajsu a jak kto? leci na hajs to robi serv zbiera hajs i albo robi off albo reset albo czeka do ko?ca dedyka troch? wi?cej hajsu wpadnie i koniec nast?pne ot z od?wie?on? map? wypuszcza...

co do tematu je?li m?wisz ?e ka?dy ot jest dla hajsu to wiadomo ?e ty go te? robisz dla hajsu... nie wiem jak gracze maj? ci zaufa? skoro nie potrafi?e? ogarn?? pierwszego projektu a za drugi si? bierzesz ale powodzenia ?ycz? przyda ci si? :)

No bo tak jest i tego nie zmienisz.

Kahras zamiast uzerac sie z zazdrosnikami moglbys wreszcie zamknac piz*e czego nie zrobiles z aurevo i oszczedzic czas na robienie reklamy, bo takim czyms wiele nie zdzialasz.
To jest m?j serwer i jak b?d? chcia? to wgl go reklamowa? nie b?d?.
Jak masz dalej takie komentarze pisa? to zamknij piz*e.

ps. na hejty odpowiadac nie bede moze wam to sie znudzi:)

Dok?adnie, przesta? odpowiada? na hejty i daj w ko?cu co? nowego -.^!

G?rne wyj?cie z miasta:

kF3QAYQ.png

8BAmk1c.png

niedoko?czone​

Nie wiem po cholere sapiecie, ale w dzien ogarn? ten burdel. A je?li chodzi o Tw?j serwerek to mam negatywne nastawienie co do niego, widzia?em co si? sta?o z Twoim ex projektem, zapewne w tym nowym b?dzie ta sama mapa, by? mo?e przerobiona, te same eventy itd. Proponuje Ci zrobi? serwer pod 10+ clienta, lepiej na tym wyjdziesz bo tymi evo 8.6 to ja rzygam i inni pewnie te?. Ale decyzja nale?y do Cb :)

Heh widz? ze tutaj mocna walka na argumenty ale nie rozumiem dlaczego ta nienawi?? co prawda mapa nie zachwyca ale niech robi licz? si? ch?ci...
Co do pieni?dzy wydaje mi si? ze to jest tylko wisienka na torcie porz?dnego servera kt?ry odnosi sukces...
Tylko kawal dobrej roboty mo?e przynie?? efekt...:smile:

Nie wiem po cholere sapiecie, ale w dzien ogarn? ten burdel. A je?li chodzi o Tw?j serwerek to mam negatywne nastawienie co do niego, widzia?em co si? sta?o z Twoim ex projektem, zapewne w tym nowym b?dzie ta sama mapa, by? mo?e przerobiona, te same eventy itd. Proponuje Ci zrobi? serwer pod 10+ clienta, lepiej na tym wyjdziesz bo tymi evo 8.6 to ja rzygam i inni pewnie te?. Ale decyzja nale?y do Cb :)

Mapa jest ca?kiem inna miasto ma 0 styczno?ci z Aurevo i na pewno jest ?adniej wykonane ni? miasto Aurevo.
Co do eventow to ju? mam pomys? i tez b?d? inne, unikalne.
https://trello.com/b/1iBVkuN5/magevo-roadmap

Heh widz? ze tutaj mocna walka na argumenty ale nie rozumiem dlaczego ta nienawi?? co prawda mapa nie zachwyca ale niech robi licz? si? ch?ci...
Pod showoff moze nie ale aktualnie nie ma dobrego Evo online z dobra mapa :D

Ostatnia edycja:

Tereny po za miastem:

18)
NARZliv.png

19)
Kl4nREH.png

Aktualna minimapa:
OnYgECt.png

wiem ze troch? s?abo wygl?da ale tam to b?dzie rozbudowane podczas updejtow.

Miasto jest w 100% przerobione - aktualnie posiada 91 domk?w.

Ostatnia edycja:

Komentujcie wi?cej!
Wieczorem tez b?d? screeny!

20)
asWqjos.png

21)
IIyCNTS.png

22)
JJKhOBv.png

23)
YVqnLa7.png

24)
YXHCZyY.png

25)
0L44IHI.png

26)
Of3KQGB.png

27)
qQkQQ8B.png

Minimapa:
1iuW7LQ.png

My?l? ze wam si? podoba.
Jak macie jakie? pomys?y b?d? propozycje dot. serwera to je piszcie mi w PW!

No i takie male pytanko do was:
  • W jaki spos?b chcieliby?cie addony zdobywa??

Pozdrawiam
Kahras

Ludzie... po raz kolejny udowadniacie swoj? ciemno?? :) Trzymam stron? kakhrasa i je?eli m?wicie, ?e wcze?niej mu si? co? nie udawa?o to trudno, mo?e faktycznie tak jest ale przynajmniej co? robi. Robi dla hajsu? C??, kto z nas nie robi? A je?eli ma tak? mo?liwo?? to dlaczego nie?

Bardzo fajnie si? zapowiada, mapka fajna pod gr? aczkolwiek nie upi?ksza?bym jej a? tak :) Pozdrawiam i czekam na kolejn? porcj? zdj??.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry