-Tibia 8.60 Magevo - Zapowied? #1

Status
Zamknięty.
Odp: Magevo - Zapowied? #1

Wed?ug mnie to ludzie tylko zwracaj? uwag? na to czy nie ma jaki? pz bug?w, pustych debuguj?cych Ci? kratek, balas pk i na tym powiniene? si? przede wszystkim skupi?. Nie na detalach mapy, mo?e jakie? 5% graczy zwraca na to uwag?, kt?rzy graja samemu po 8 godzin tygodniowo, a na nich server nie postoi d?ugo.

Wed?ug mnie to ludzie tylko zwracaj? uwag? na to czy nie ma jaki? pz bug?w, pustych debuguj?cych Ci? kratek, balas pk i na tym powiniene? si? przede wszystkim skupi?. Nie na detalach mapy, mo?e jakie? 5% graczy zwraca na to uwag?, kt?rzy graja samemu po 8 godzin tygodniowo, a na nich server nie postoi d?ugo.
Ta to ciekawe... Zrobi?by z byle jak? kwadratow? map? zrobion? na odpierdol to potem by?o by pierdyliard komentarzy typu "Kwadrat, nie polecam".

Tyle tylko, ?e on nie mia? kwadratowej mapy tylko ju? ?adnie wygl?daj?ca na pocz?tku i nie wiem po co si? jeszcze z ni? bawi, zamiast ju? dawno otsa wypu?ci?.

OTS pod tibie 8.60 do tego evo to nie jest po to ?eby mapka by?a ?adna i dla "rpg", tylko ?eby postawi? bota wbi? lvl w 2 dni i nawala? si? ile ots postoi.

Ostatnia edycja:

Jezeli chcesz wypuscic otsa dopiero na jesieni, to nie wiem czy to bedzie dobry pomysl. Zapewne na jesieni Crypton zrobi reset na Vestii, i tam ludzie beda grali, jak to jest zawsze w przypadku Vestii. Dlatego ja bym proponowal jak najszybsze odpalenie otsa, nawet przed wakacjami..

Kahras, Zrob jakies testy

OL6NEZZ.png

Leeecee!​

w odwiedzinach na Magevo!.
Beztytulu_wsnarsa.png

mapa, eventy, pomys?y na najwy?szym poziomie, ja na 100% wbijam i b?de sobie pyka?!

To s? ju? jakie? konkretne daty odno?nie otsa????

Jeszcze du?o zosta?o do roboty:)
Co chwile gdy najdzie mnie jaki? ciekawy pomys? to go realizuje - chodzi g??wnie o szczeg??y..
zreszt? przekonacie si? sami:)

@Topic

Swim Event!
OfLrZEq.png

Chcia?bym podzi?kowa? Skajowi za mape :)
[MENTION=268664]Skajowski[/MENTION]

...

Mia?em zrobion? mape do PvP Eventu i...

UrnnWCa.png

Jakby kto? mia? co? ciekawego to ?lijcie :)

Ostatnia edycja:

Dyskoteka:
9YLqm1L.png

[MENTION=108102]MaSny[/MENTION] zapomnia? chyba biletu i ma problem z pewnym koksem kt?ry stoi na bramce :)
Na Magevo te? b?d? wa?ne szczeg??y!

Chcia?bym jeszcze raz podzi?kowa? [MENTION=108102]MaSny[/MENTION] za mapk?!

Dyskoteka
Beztytulu_wseapra.png

[MENTION=356768]Kahras[/MENTION], dzieki za zaproszenie ale go?? pu?ci? mnie niechce ;c 500gp? zdzierstwo! a ju? k?tem oka widzia?em ostre laski przy barze

Polecam!.

Firestorm Event
vM52xYx.png

Event jest nieco rozbudowany - pewna osoba zapoda?a mi pomys? jak go ulepszy?!

Komentujcie!
W zamian poka?e co doda?em :)

@MaSny zapomnia? chyba biletu i ma problem z pewnym koksem kt?ry stoi na bramce :)

a mo?e za outfit go nie wpu?cili xDD
@Kahras
odpal s.otbm w notatniku i spr?buj pokasowa? kilka znak?w na ko?cu, raz tak jednemu kolesiowi mape naprawi?em xDD

a mo?e za outfit go nie wpu?cili xDD
@Kahras
odpal s.otbm w notatniku i spr?buj pokasowa? kilka znak?w na ko?cu, raz tak jednemu kolesiowi mape naprawi?em xDD
Jak odpalam w notatniku to nic si? nie wy?wietla..

@Topic
Dodatek:

SzjJlgP.png

Gracz maksymalnie mo?e mie? 1 ?ycie wi?cej.
Gdy go trafi ogie? poprostu nie ginie:)

Dzi?ki za pomys? - wysy?ajcie mi ich wi?cej!​

Bardzo ladne prace trzymam kciuki bosko to wyglada !
(Brak polskich znakow bo jestem za granica)

no niezle. Czekam na ten start xd

W ilu procentach ots jest ju? gotowy?? Startuj jak najszybciej, naprawde, bo obecnie jest zapotrzebowanie na dobry ots, masz szanse na to, ?eby mie? du?? liczb? online. Wykorzystaj j? ;d Xd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry