-Tibia 8.60 Magevo - Zapowied? #1

Status
Zamknięty.
Odp: Magevo - Zapowied? #1

w % to jakies 25 ale dodac jeszcze z 15 by wszystko dopiac na ost guzuzik. , bedzie ogien xd chentnie pomagam jak jest okazja. Teraz czas na grila pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Nie s?uchaj ich :) pracuj dalej bo szykuje si? jeden z najlepszych serwer?w :)

szykuje si? jeden z najlepszych serwer?w :)
P?ki kto? lepszy nie wystartuje ze swoim otsem lub... nast?pn? edycj?

Po prostu poziom jest niski, jakie? 5 lat temu taka jako?? to by?a norma, teraz prawie ka?dy pobiera ortsa i od razu stawia serwer.
Dla evo oczekiwania s? do?? wyg?rowane - nie jest to rl mapa a na serwerach evo ci??ko ju? wymy?li? co? nowego, a wierzcie mi ?e s? jeszcze rzeczy, kt?rych na otsach nie by?o.
Wystarczy zagra? w kilka gier, obejrze? kilka anime a pomys?y same przychodz? do g?owy.
Wzoruj?c si? na konkurencji nie wprowadzi na sw?j serwer nic nowego a jedynie b?dzie szed? ?cie?k? wydeptan? przez innych.

Poza tym mapa pod rpg i robienie z evo low expa nie ma szans, o czym Kahras si? przekona po starcie.
Normalnie bym tego nie pisa? ale ilo?? pracy w?o?onej w serwer przyci?gn??a moj? uwag? a map? akurat maj? (chyba) w?asn?.

Zapowiada si? zajebi?cie, dawaj dzisiaj te bonusy :D

@UP
Aa masz :) ni?ej :D

P?ki kto? lepszy nie wystartuje ze swoim otsem lub... nast?pn? edycj?

Po prostu poziom jest niski, jakie? 5 lat temu taka jako?? to by?a norma, teraz prawie ka?dy pobiera ortsa i od razu stawia serwer.
Dla evo oczekiwania s? do?? wyg?rowane - nie jest to rl mapa a na serwerach evo ci??ko ju? wymy?li? co? nowego, a wierzcie mi ?e s? jeszcze rzeczy, kt?rych na otsach nie by?o.
Wystarczy zagra? w kilka gier, obejrze? kilka anime a pomys?y same przychodz? do g?owy.
Wzoruj?c si? na konkurencji nie wprowadzi na sw?j serwer nic nowego a jedynie b?dzie szed? ?cie?k? wydeptan? przez innych.

Poza tym mapa pod rpg i robienie z evo low expa nie ma szans, o czym Kahras si? przekona po starcie.
Normalnie bym tego nie pisa? ale ilo?? pracy w?o?onej w serwer przyci?gn??a moj? uwag? a map? akurat maj? (chyba) w?asn?.

My?l? ?e exp nie ma r??nicy - chodzi o to by zaciekawi? gr?.
Chocia? mog? si? myli?.

Bazowa?em na mapie Evolution - chocia? minimapa ju? tego wgl nie przypomina :)
Uk?ad miasta jest troche pozmieniany ale mo?na nazwa? go Enigm?.

@Topic
Kr??? pog?oski ?e morskie potwory grasuj? w g??bokich wodach..

ZGvgIYi.png

Jednak wrzuci?em nieco szybciej:)
Chcia?bym jeszcze raz podzi?kowa? pewnej osobie za pomys?!

Pozdrawiam
Kahras!

Ten swim event czy jak to nazwa? to ju? widzia?em na innym serwerze kilka lat temu. Doda?e? ju? sporo ale nie wiadomo kiedy serwer ruszy, wi?c nie wiem po co czeka? i si? ci?gle bawi?, no i do tego ma?y exp, ju? na serwerach z rl map? jest wi?kszy. Wg mnie serwer nie wypali, za du?o czekania co budzi w ludziach niech?? do grania(przynajmiej u mnie).

tu si? zgodz?
ja nawet nie robi? zapowiedzi p?ki nie wiem jak daleko od zako?czenia prac jestem
przewa?nie robi?em je dopiero jak ju? mia?em wszystko ogarni?te na start

Ten swim event czy jak to nazwa? to ju? widzia?em na innym serwerze kilka lat temu. Doda?e? ju? sporo ale nie wiadomo kiedy serwer ruszy, wi?c nie wiem po co czeka? i si? ci?gle bawi?, no i do tego ma?y exp, ju? na serwerach z rl map? jest wi?kszy. Wg mnie serwer nie wypali, za du?o czekania co budzi w ludziach niech?? do grania(przynajmiej u mnie).

Exp zawsz? mo?na zmieni? przecie? to zwyk?e cyferki ;)
A co do tej niech?ci to ?le my?lisz.
Ludzie widz? na forum non-stop Magevo, Magevo, Magevo i nazwa im wchodzi do g?owy a potem sami z ciekawo?ci sprawdzaj?.

Mam na to dowody chocia?by tak samo robi?em na Aurevo - reklamowa?em b.ma?o a wbi?o 80 graczy na serwer.
Jak dla mnie to ca?kiem niez?y wynik bez reklamy. (reklamowa?em tylko ja sam i to ma?o)

podstawa marketingu
producent?w nie obchodzi co my?lisz o ich reklamach, ich celem jest to ?eby? zapami?ta? ich produkt jako "markowy"

Exp zawsz? mo?na zmieni? przecie? to zwyk?e cyferki ;)
A co do tej niech?ci to ?le my?lisz.
Ludzie widz? na forum non-stop Magevo, Magevo, Magevo i nazwa im wchodzi do g?owy a potem sami z ciekawo?ci sprawdzaj?.

Mam na to dowody chocia?by tak samo robi?em na Aurevo - reklamowa?em b.ma?o a wbi?o 80 graczy na serwer.
Jak dla mnie to ca?kiem niez?y wynik bez reklamy. (reklamowa?em tylko ja sam i to ma?o)

By? mo?e, ja sw?j serwer tylko na tnet reklamowa?em i to nie mia?em tyle event?w co Ty a mia?em te 50 graczy. Zreszt?, zamiast 8.6 r?b pod 10+, ka?dy widzi ?e na 86 ju? prawie nikt nie gra, wi?c kiedy sko?czysz robi? sw?j serwer to za wiele os?b nie wbije, samymi eventami ludzi nie zatrzymasz. Ale jak to bywa na 8.6 ludzie wchodz? ?eby si? pobi? a zostaj? tylko przegrywy.

By? mo?e, ja sw?j serwer tylko na tnet reklamowa?em i to nie mia?em tyle event?w co Ty a mia?em te 50 graczy. Zreszt?, zamiast 8.6 r?b pod 10+, ka?dy widzi ?e na 86 ju? prawie nikt nie gra, wi?c kiedy sko?czysz robi? sw?j serwer to za wiele os?b nie wbije, samymi eventami ludzi nie zatrzymasz. Ale jak to bywa na 8.6 ludzie wchodz? ?eby si? pobi? a zostaj? tylko przegrywy.

Szczerze to nie interesuje mnie jaka liczba b?dzie.
Robi? to co lubi? przy czym zdobywam nowe umiej?tno?ci i niech tak zostanie :)

Ok, wszystko fajnie wygl?da. Ale teraz najwa?niejsze pytanie. Kiedy zamierzasz ots wypu?ci?? Wakacje czy jednak jesie???

Kahras startuj jak najszybciej, okazja jest do tego idealna- nie ma teraz dobrego otsa, na kt?rym ludzie mogliby d?u?ej pogra?. Nie ma, wi?c jest to dla Ciebie wielka szansa...

Tytu?em przyk?adu- Vestia, panie sprzedaje ots kerania....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry