Magic Level.

Status
Zamknięty.

Rojet

User
Październik 23, 2010
Liczba reakcji
4
Witam was ponownie drodzy u?ytkownicy tibia.net.pl! Ot?? dzi? przychodz? do was z pytaniem o m lvl. Mianowicie mam sobie 47 sorka neobota i pacca oczywi?cie. M?j m lvl jest po prostu ?miechu warty i zapewne du?o os?b mia?o ju? taki m lvl na 15 lvlu! No dobra powiem wam jaki, ale najpierw wstrzymajcie oddech, usi?d?cie wygodnie na fotelu i upewnijcie si?, ?e nie dostaniecie zawa?u po przeczytaniu tego! No wi?c m?j m lvl ma level... 39! A tak na powa?nie uwa?am, ?e to katastrofa bo jak widz? go?cia 60lvl, kt?ry bije w earth elementala po 215 podczas gdy ja wal? 85-120 to mi si? p?aka? chce. W?a?nie dlatego kieruj? to pytanie do was... Prosz? o jakiekolwiek wskaz?wki na temat bicia m lvla i jaki powinienem mie? m lvl na moim levelu. Mo?e macie jaki? fajny skrypt na m lvlowanie (osobi?cie nie przepadam za robieniem run na bocie poniewa? po chwili wychodz? soule i skrypt siada). Mam softy ale nie za bardzo chcia?bym je pali? bo nie jestem milionerem ?eby je co chwila do?adowywa?. Tak?e prosz? o wszelkie rady, wskaz?wki i pomoce oczywi?cie nagradzam reputacj?...

Z g?ry dzi?kuj? i pozdrawiam!

Odp: Magic Level.

spolszczyj to ok? i dopiero odp bo nikt nie bedzie jednego posta tyle czytal...

Przecie? nikt ci nie kaza? czyta? :D. Odnosz? wra?enie, ?e nabijasz posty.

Proponuje Robi? runy ^^ wyrobi? mlvl u?ywaj?? brown mushroom
100 sztuk = 1k na edron
grzyby starczaja na 7 godzin przy czym stack wa?y 20.00 oz

Ustaw posta? na kilka nocek z brown mushroomami ( kolega up dobrze radzi) ,lecz soul mo?e zabrakn?? radze ci w dzie? postawi? posta? na runki a na noc na czary . To chyba najlepsze rozwi?zanie.

ja przeczyta?em ; D

no szczerze m?wi?c masz ?alowy mlvl.

osobi?cie polecam Ci tak? form?: sprzedawaj monka, stawiaj go blisko wody, ??w rybki i jed? na samej exurce 24/h, chyba ?e masz pacc to ju? pole? w expa i gdy si? sko?czy spr?buj zrobi? tak jak m?wi? .

na 30lvl mam osobi?cie 49mlvl i przy tym jestem w top fishingu ; D

No niestety no pvp :D chyba ?e teraz mo?na bi? potworki (nie wiem bo nie gra?em p?? roku) pacca mam w dzie? stawiam ?eby expi? a w nocy w edron na dachu b?d? stawia? z grzybami tylko jaki czar polecacie do palenia :D?

exurka ofc ; D najmniej bierze many, poza utevo luxem, a jest najporz?dniejsza : )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry