Magic Light Wand-legenda?Ju? nie!

Status
Zamknięty.
Odp: Magic Light Wand-legenda?Ju? nie!

yYY... Do czego prowadzi temat ? Nawet nie pokaza?e? tego "mlw" i tak jak dice nie jesz ju? rarem :) Wszafie Senpiego czy jako? tak...:)

Powiem szczerze temat jest bezsensowny poniewa? 'mlw' nie jest rarem ju? od dawna.

Prosi?bym Wielkodusznego Moderatora/Imperatora o zamkni?cie tematu.

Ehhh Teraz to co 2 rookstayer ma MLW ;/

dawno niewchodzilem na tibie i juz 8.41 o.O xD a wogule ja mialem 3 magic light wand na rooku ;)

Taak. Mialem 1 ;d

O 3 w nocy. 16 lv. Z kumplami poszedlismy, ubilismy, wand nasz :D

eeeee tam taki mlw to wcale nie za fajna zecz zalezy czy dobro kase za niego daja ;D

eeeee tam taki mlw to wcale nie za fajna zecz zalezy czy dobro kase za niego daja ;Dpooooooooooooooooooooooooooooost nabijam posty do 30 aby se silnik sciongnonc nei banujcie plx ;D

adusboy Czy to taka m?czarnia da? edit a nie nabija? posty??
Co do tematu to jest on wielkim niepowodzeniem i wielk? pora?k?.Temat jest o MLW a nie o jaki? debilowatych papierach.Ca?y czas tylko Arkadiusz chcia? si? pochwali? ?e nie jest noobkiem i newbie , lecz tak naprawd? stwierdzi? on to w jak najprostszej postaci.Temat jest do zamkni?cia i nie powinien w og?le by? zamieszczony na tym Forum jak i na innych poniewa? Nazwa Tematu to niestety odbiega od niego bardzoooooo.:mad:

Sam go zabi?em na 16 lvl. ?mie? nie legenda i jak kto? pisa? ?e sprzeda? i wyj?? z kas? na main to niby jak? Mo?na 1k z rooka wynie??.

Dzisiaj to jest 19 kwietnia , AS solo . Loot : torch , dead snake , magic light wand. To nie jest a? takie rare ale , cena od 10 do 25k wi?c troch? kasy wpadnie :up:

Heh tych mlw jest pe?no prawie z ka?dego bossa wypada ;) Sam kiedy? tak? mia?em :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja mam rookslayera na Elysji(14lvl) i Asperance Sheng<xD respi sie co tydzien i tych "?wiate?ek" mam 2szutki a m ?j kumpel 38 chyba ma z 6:p
Pozdro,Misiek:)

mlw to nie rare to semi-rare:mad: mam 3bp ich

MLW rare ? Rare to mo?e by?o z 3 lata temu...Teraz najlepszy rare jaki jest to knife(Apprentice Sheng)

MLW ju? nie jest rare, poniewa? du?o ludzi ma MLW. Temat jest nie potrzebny...

to nie rar mam 4 takie i sprzedalem all za 35k jednemu sprzedalem za 5kgrr wiedz to niejest rar to niejest rar!

MLW to nie rare i koniec...

Temat do zamkni?cia.
Pozdrawiam.
Dedas

Mo?e nie gram na rooku i nie interesuj? mnie tam wszystkie te itemy, ale co daje im ten wand? Przecie? to zwyk?e ?wiat?o :O

Mo?e nie gram na rooku i nie interesuj? mnie tam wszystkie te itemy, ale co daje im ten wand? Przecie? to zwyk?e ?wiat?o :O
A co daje yellow rose na mainie? : )

Tutaj chodzi o to, ile sztuk danego przedmiotu jest w grze, nie za? o samo zastosowanie.

Pffff... Ale mi legenda... Przecie? praktycznie na ka?dym servie jest ju? MLW... :P

Wejd?cie na Tibia/Character's i wpiszcie... Aloho Eoxa, 100+ Rookslayer ma ju? 5 bag'?w MLW ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry