• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Majsters Maps Prod?ekt ;)

Status
Zamknięty.

majsters

Active User
Liczba reakcji
2
Od czasu do czasu b?d? dodawa? tutaj screeny ze swoich prac.
Prosz? ocenia? :)

1. Robione kilka miesi?cy temu
behe111111.png

2. Demce - co? w stylu podziemiach goromy. R?wnie? z przed kilku miesi?cy
demce1111111.png

Odp: Majsters Maps Prod?ekt ;)

m?g?by? pokaza? co? z teraz ?, bardzo chcia?bym zobacze? tw?j poziom mappowania.
Prace s? s?abe, autoborder , nic tutaj ciekawego nie zobacz? opr?cz ogni i jaki? potwork?w. C?? czekam na prace z teraz

Wykonane przed chwil? specjalnie dla ciebie.
Widzisz autoborder? To dobrze bo po to on jest ?eby sobie nim pomaga?.

beztytuuef.png

Te dle raczej by?y wzorowane na poi dls moja ocena to 5/10 dlatego ?e prace by?y wzorowane na expowiskach kt?re ju? kto? stworzy? proponuj? ci ?eby? zacz?? tworzy? co? nowe nie wzoruj?c si? niczym co ju? jest :)

Chujowo, ma?o szczeg???w, autoborder jest do dupy, nigdy nie zrobisz ?adnej mapy jak b?dziesz go u?ywa?.
2/10

@up
Ma?o szczeg???w? Nie lubi? map gdzie jest od zajebania na ka?dym sqm jaki? ?mie?. Wol? czyste i estetyczne mapy.

// Znalaz?em kilka starszych prac na swoim Imageshacku to wkleje :)

Scaraby bo nie mia?em w rme dodanej medusy a nie chcia?o mi si? specjalnie na ss dodawa? :D

scarab03.png

scarab02.png

scarab01.png

defi2x.png

defi2r.png

Te ostatnie sski ...
Pomysl dobry ale wykonanie gorsze ma?e zroznicowanie borderow i w tym budynku zwisujaca roslinnosc? Mi to przypomina banute na port hope tylko te bagna... slabo slabo.
A no i jeszcze co tam robi smo?a?
Ale g?ry robisz najs .
Ostatnie tylko ocenie... 4/10

Pozdrawiam!

7/10 bo czego? mi tam brakuje i du?o si? nie napracowa?e? i ma?o ss wstawi?e? ?eby by?o ci? mo?na by?o oceni? mog?e? co? zrobi? na powierzchni bo podziemia ci nie wychodz?.
Czytaj poradniki

M?g?by? doda? pare szczeg???w kt?re pasuj? do otoczenia, natomiast usun?? elementy niepasuj?ce typu smo?a ;)
6,5/10

Mapka dobra, lecz niekt?re elementy nie trzymaj? si? normy. Na ostatnich ss wida? drzewa rosn?ce na mchu/poro?cie albo na samym kamieniu. Raczej nie trzyma si? to normy ;p Same mapki dobrze wykonane ;) 6,5/10

Status
Zamknięty.
Do góry