-Tibia 8.54 Malera.pl 04.06.2010! Najlepszy Ots! Start 16:00!

Status
Zamknięty.

Molera

New User
Czerwiec 2, 2010
Liczba reakcji
0

zapmelera.jpg

Ps(1 do moda.) Wszystkie informacje/zdj?cia itp znajduj? si? na s/s powy?ej!
Ps(2):Do wszystkich ludzi co zaraz b?d? m?wi? ?e ots dla kasy chce
rozwi?za? wasze domniemania. Ots stoi na dedyku kt?ry kosztuje 419.99z?/mc
wi?c jest to spora suma i utrzyma spokojnie ponad 1k graczy. Dlatego
taki jest sms shop a nie inny. Korzystanie ze sklepiku na Malera nie jest obowi?zkowe. Wysy?aj?c SMS-a wspomagasz utrzyma? server a my
w zamian po prostu was wynagradzamy w taki to spos?b dzia?a nie inny.
D?ugo my?la?em nad ustawieniem ale powiedzmy szczerze czy zwr?ci?o by si?
chocia? po?owa dedyka kiedy by?o by tylko 25cc i softy? ja raczej w to w?tpi?
a je?li ju? by mia?o tak by? softy musia?y by kosztowa? ponad 10z? dlatego
taki ani inny spos?b ustawi?em shopa.

Odp: Malera.pl 04.06.2010! Najlepszy Ots! Start 16:00!

Oooooooo widze ciekawie sie zapowiada.
widze strona dzia?a, wiec zaczynam robic konto .
raty sa ok co do twojej notki na dole.
Wiem jak ciezko jest utrzymac serwer, ale rowniez wiem ze nie wszyscy to wiedza, jest ok
podoba mi sie jeszcze ze chcecie realizowac pomysly graczy hmmm zobaczymy co z tego wyjdzie poki co zakladam z ekipa konta ; )

Hmm.. Ots prezentuje sie bardzo ciekawie. Zapowiedz OTS jak najbardziej swietnie przygotowana, tworzycie zgrany zespol i mam nadzieje ze wystartujecie z dobrym projektem na OT. Screeny swietne, widac ze mapka dopracowana... No ale co?, nie ma co slodzic :P Poczekamy, zobaczymy, ocenimy :) Jak narazie zak?adam konta z swoim team'em.
Zapraszam wszystkie ekipy! Zapowiada sie dobry OTS.

Pozdrawiam

Napewno wbije z ekip? !! dostana wszyscy po dupie !! Ciekawe wary wam zapewni !! GLORIA VICTRIS !!
<
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
>

Ostatnia edycja:

Powiem tak: Jestem zaskoczony produkcja tego OTS ! :) Pe?ny podziw.. Widac ze ludzie maja wiedze nad tym co robia. Czekam niecierpliwie na START. Rowniez wbijam ekipa kilku osobowa, zapraszam wszystkich! Czekamy na rywali :P

Cho? osobi?cie Teamu nie mam no ale OTS Prezentuj? si? ?wietnie :)
Napewno wbij? i powalcze sam a nie tak jak Inni ze Swoimi Teamami :D

Polecam :P

Ots prezetuje sie super :). Juz nie moge doczekac sie startu :D. Wbijam oczywiscie z ekipa i licze na fajne wary :D. Do zobaczenia na OTSie :D

ZAPRASZAM! Gra?em na lexori i serwer by? wysrany, wi?c ten serwer b?dzie 100x lepszy !
Zapraszam i polecam !
@ Napewno wbije z ekip? ;).

No i chcia?em si? wbi? na otsa.. Ale patrz? a to Lexoria ze zmienionym IP
I co tym razem b?dzie to samo? Po kilku dniach: GM napisze ?e jakim? cudem baza danych zosta?a uszkodzona przez Crash? Yhy.!? czyli nie zna si? na robieniu OTSa albo robi to dla kasy;D
Ale warto wbi? na jaki? czas i si? pobawi? .. Mam nadzieje ?e tym razem serwer b?dzie d?u?ej online!!

Co malera ma do lexori ? Puknijcie sie w puste banie -.- Calkiem inny ots, a to ze taki sam layout to wiecie.. :) vexoria ma tez taki ^^

@Tibijczyk
Znam tw?rc? Lexorii i nie jest to jego nowy ots.

@Malera.pl
Wbij?, zobacz?, oceni?. Po zapowiedzi wida?, ?e zapowiada si? ciekawie. Oby gra?o chocia? 150 os?b.

Parale takie jak na rl ?

Parale jak na rl. 1,4sec.

Notka moderatorska:
Takie rzeczy na pw albo notatka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zapowiada si? fantastycznie, wbijam z ca?ym team'em!

No przyznam ciekawy OTS :) Jeszcze tylko 1h i zobaczymy co z Tego bedzie. Czekam z niecierpliwoscia oraz zapraszam wszystkich chetnych, ktorzy lubia dobre wary !

startw.jpg

xD nawet ciekawie;D S's ze startu ; P

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry