Mam problem z potworami na moim OTS

Status
Zamknięty.

alezal123

User
Sierpień 18, 2009
Liczba reakcji
0
Witam je?li z?y dzia? z g?ry przepraszam;)
No wiec tak mam problem z "OTMapEditor" zakladm wlasnego ots DB sciaglem clienta z OTMapEditor i nie ma na nim potwotro jak nie umiem dodac potworow w OTMapEditor. Gdy wybieram jakiegos potwoja np. mumie i chce ja dac na mape czy cos nic sie nie dzieje. Prosze o jakies porady z gory :thx::thx::thx:

Odp: Mam problem z potworami na moim OTS

Najpierw musisz da? spawna. Taki fioletowy p?omyk dooko?a kt?rego roztacza si? czerwone pole. Aby postawi? spawna musisz wcisn?? "A" na klawiaturze, lub w t? ikonk? w menu : URL=http://www.fotosik.pl]
164c0b7b13800350.jpg
[/URL] , po czym wybra? potwora i wstawi? go w tym czerwonym okr?gu.

Pozdrawiam, Damian.

dzieki ziomus xD a teraz misie nie wiem co zrobile jak biore File/Open i wybieram mape ti mi cos takiego wyskakuje "Could not to open Map.otbn." i mi sie nie otwiera mapa tylko czysta strona(mapa) :confused: :curse:

Hmmm....
Map edytor nie mo?e otworzy? pliku w kt?rym jest mapa, czyli musia?e? co? zepsu?, lub map edytor co? zepsu? :p Spr?buj RME je?li jeste? nowicjuszem - jest prostszy w obs?udze, czytelniejszy, robi za ciebie bordery ( kraw?dzie ) itp. Tutaj masz link do najnowszej wersji, a w sprawie tego SME, to nie wiem co si? sta?o :P

Pozdrawiam, Damian.

ty juz zczailem otwiera mi sie.... ale mam teaz taki problem ze jak dodaje potwory to mi sie nie pokazuja one w OTS bo wczesnie pracowalem na tym RME i pokazuja sie potwory ktore dodalem w RME. czemu???!!!

:cool::cool: ale jestem m?dry sam wszystko zczailem xd
ale :thx::thx: za wszystko temat uwa?am za zamkni?ty :p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry