• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Map by Me

Status
Zamknięty.

ntix3hcb

Active User
Liczba reakcji
4
Witam chcia? bym si? pochwalic moimi pierwszymi pracami. Prosze o ocenki i komentujcie. M?wcie co jest do poprawi i nad czym powinienem popracowac.:)

Odp: Map by Me

R E F R E S H!!!!
Czemu nie komentujecie??

Notka moderatorska:
Od?wie?amy dopiero po 24h.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Okej ja skomentuje.
Pierwszy screen - G?ra jak g?ra nic specjalnego.
Drugi screen - Pfff depo mi si? kompletnie nie podoba. Za du?o szczeg???w
Trzeci screen - Dragi omg nie wiem dlaczego ale ludzie kojarz? dragi z bagnem. Osobi?cie tego nie pochwalam...
Czwarty screen - No dobra rotwormy.. za ma?o pokaza?e?
Pi?ty screen - Sorry ale nie mam poj?cia co to jest.

Og??em - mapka mo?e i staranna ale zdecydowanie za ma?o pokaza?e?

Jak widac - pocz?tki pracy w RME. Poczytaj poradniki, popatrz na inne prace, bardzo cz?sto tw?rz jedn? map? na tyle, ?e ju? nie wiesz co doda, wtedy b?dziesz wiedzia?, ?e sko?czy?e? ; - ) A jak na teraz to 3/10, nie przy?o?y?e? si? :cool:

@2up
5 screen mia?a byc mapka na kt?rej sie zaczyna gre :P " Ma?a Wysepka"

Ostatnia edycja:

Skomentuje xD
Praca nr 1 : Bardzo ladny teren, dobrze postawione monstery, ale splesnialy ser nie pasuje bo one tylko przy goblinach ocena to 3.8/5

Praca nr 2 : No znowu bardzo ladnie, tylko zawsze musisz gdzies pierdzielnac nie pasujacy item. Tym razem to 1 tron i king tapestry. ocena 3.5/5

Praca nr 3 :Za malo borderow i drzewek na bagnie ocena 3/5

Praca nr 4 : Za malo rotow na rotach no i ofc. kokon na scianie -.- 4/5

Praca nr 5 : Na odwrot niz w pracy nr 3. ZA duzo drzewek i jedno podloze i jeszcze siano na wodzie. ocena 3.9/5

No dobra masz ocenke 3.6/5 i sie ciesz bo troche ci podarowalem xD Ale ogolem nawet ladnie zrobione. Jak zrobisz wiecej to napisz na Priv

Mapa wygl?da ciekawie, brak kwadrat?w, dobrze dobrane dodatki, itp jedynie jest zbyt du?o drzew na ostatnim screenie. 8/10

Status
Zamknięty.
Do góry