map editor

Mares997

New User
Kwiecień 23, 2009
Liczba reakcji
0
Witam. mam problem z map edytorem... gdy go w??czam to pisze ze "not cos tam tibia dat and/or tibia.spr... plz navigate installer tibia 8.50"... no i sie wlaczylo ze mam wyszukac jakis plik folder... dalem na d i na tibie ale sie nie dalo. bylo zle... potem dopiero zczailem ze to installer... wi?c daje na pulpit a na pulpicie tylko moj komputer i foldery bez instalki tibi 8.50... co zrobic ??
poprostu REMERE MAP EDYTOR NIE WCZYTUJE TIBIA.DAT I TIBIA.SPR

Odp: map editor

Musisz zlokalizowa? folder instalacyjny Tibii (pro?ciej - musisz zaznaczy? folder, w kt?rym zainstalowa?e? Tibi? i "da?" 'OK').
Czyli na przyk?ad jak masz Tibi? zainstalowan? na dysku D, to jak Ci wyskakuje okno, to wchodzisz w dysk D, a nast?pnie musisz zaznaczy? folder, w kt?rym zainstalowa?e? Tibi? (cz?sto nazywa si? Tibia).
Niemo?liwe, ?e Ci karze zlokalizowa? instalk?. - . -
Tam chyba pisze "instalation folder". (- . -)
Pozdrawiam,
GregoRex.

A Je?li ci nie bedzie dalej dzia?a? to zainstaluj od nowa tibie 8.5 i potem j? wyszukaj
Ja tak mia?em zainstalowa?em od nowa i wszystko git!!

@Cyborg
Buahaha? Jakim cudem? Musia?o Ci wcze?niej niezainstalowa? tibii.spr i/lub tibii.dat, co jest niemo?liwe, bo klient by? wydany bez takich bug?w. -.-
Pewnie nie mia?e? 8.5 nawet na kompie.

@topic
Sprawd?, czy na pewno masz 8.50 na kompie i wtedy lokalizuj. :)

Witam.
W sumie dobrze Ci podpowiadaj?, ?eby zainstalowa? tibi? 8.5, ale najlepiej w oddzielnym folderze (w sumie powiniene? mie? ka?d? wersj? po instalce w innych folderach, bo wtedy niema takiego k?opotu).

ale ty g??b jeste? jak si? na ots'ach nie znasz to si? tym nie zajmuj... :up:

Back
Do góry