Mapa [8.42] Orion Wielka Mapa 124 MB!

Unnamed

Advanced User
Kwiecień 28, 2008
Liczba reakcji
31
Mapa orion ots jesli kto? chce silnik ze wszystkimi plikami to pisa? u mnie w profilu a dam na pw linka do pobrania

56847801goqcyzn.jpg

45685636.jpg

mapapapier.jpg

mapa2q.jpg

poniewa? mapa ma 124 mb zrobi?am na 2 skany
skan ;
http://www.virustotal.com/pl/analis...50d55e1ae5a0b544ef9fe58d8fa72a172d-1266569444

http://www.virustotal.com/pl/analis...7fc259a9236fe5ebba942157c76ccfac42-1266569455

linki do pobrania ;
Sendspace.pl - Darmowy hosting plik?w
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

//Skan:
83351076.jpg

//Reupload:
http://uploading.com/files/8417md5e/orion2.rar/

Odp: Mapa [8.42] Orion Wielka Mapa 124 MB!

donwload_safe2.png

Widzia?em na allegro jak kto? to sprzedawa?, co si? sta?o, ?e zosta?a zdobyta? Feniks j? opublikowa? czy zosta?a mu ona wykradziona?

Widzia?em na allegro jak kto? to sprzedawa?, co si? sta?o, ?e zosta?a zdobyta? Feniks j? opublikowa? czy zosta?a mu ona wykradziona?

szczerze m?wi?c skoro taki spam mam na pw i w profilu to jutro albo jeszcze dzi? dam do pobrania ja normalnie sci?gne?am z neta nie wiedzia?am ,?e taki to bedzie hit ;d

Lol, otwieram mape i patrze - to jest kurwa real mapa, a nie ?aden orion. Co wy ?ciem? wciskacie -.-

Lol, otwieram mape i patrze - to jest kurwa real mapa, a nie ?aden orion. Co wy ?ciem? wciskacie -.-

Jest du?a cz??? real mapy ale jest te? du?o nowych expowisk czy wysp
i nie wciskam Ci ?adnej ?ciemy nie chcesz nie ?ci?gaj jest wszystko to co na zdj?ciu.

Pozdrawiam

Po pierwsze - mapa ma 89mb
Po drugie - ogl?da?e? map?? Przecie? to RL Mapa -.- i niema ?adnych expowisk i wysp nowych.

Otworzylem zawartosc, w srodku byly 2 real mapy i 1 mapa forgotten. Nie bylo nic poza tym. Wielki fail. Nie rozumiem dlaczego mozna oszukiwac w ten sposob ludzi...

ok jak to jest orion to podaj wsp?lzenne miasta averain i powiedz gdzie sa HOUSE W map-house.xml (jakos tak)

wielkie mi ale rl sciagnac ale thx mam przynajmniej 100% rl ;]

no to przynajmniej macie rl mape pod 8.42 ale mi normalnie w map editorze wy?wietlaj? sie te miasta p??niej podam wsp??rz?dne bo mam na laptopie , mo?e co? ?le zamie?ci?am

mam jeszcze 13h grania :D moge poczekac ale na tym rl niema Quest?w -.- bede musial robic a Orion to przynajmniej rok roboty :D

mam jeszcze 13h grania :D moge poczekac ale na tym rl niema Quest?w -.- bede musial robic a Orion to przynajmniej rok roboty :D

Lavejt we? naucz si? szuka? w tym map editorze ja bez problemu wszystko znalaz?em wy tylko by?cie umieli krytykowa? a sami macie 0 wk?adu w tnet
ja bardzo dzi?kuje i ju? nie d?ugo postawie otsa kolejnego na podobnej mapie ju? mapperzy przerabiaj? ;]

+ reput oczywi?cie thanks

to podaj wsp???edne averain wtedy pogadamy na ten temat (...) jeszcze czekam na silnik ;]

Lavejt we? naucz si? szuka? w tym map editorze ja bez problemu wszystko znalaz?em wy tylko by?cie umieli krytykowa? a sami macie 0 wk?adu w tnet
ja bardzo dzi?kuje i ju? nie d?ugo postawie otsa kolejnego na podobnej mapie ju? mapperzy przerabiaj? ;]
+ reput oczywi?cie thanks

Tak, to ty chyba tam znalaz?e? RL mape. Tam nie ma po prostu mapy oriona. Mapa oriona by?a robiona od zera - to nie jest rl mapa! -.-

Zwyk?y Fake ... Pobra?am i Rl mapa jest tylko, nie ma Orion

Wida? ?e On K?amie Wie? Niemorzna Zdoby? Mape Lub Silnik Gdyby Feniks To Wystawi? To By? By Cud Ale Niema Tego Cudu Wi?c Wiecie.

orion jest nie mo?liwy do skopiowania.. ;/

Fajna mapka. Zaraz ?ci?gne i mo?e skleje na mojego ots. Daje 9/10, poniewa? s? niewielkie b??dy.

Wow Konkretna mapka pierwszy raz ja widze zassysam i dam do mojego projektu miejsca dzi?ki ;D

Back
Do góry