[Mapa] Atlantyda by Kregox

Status
Zamknięty.

Eldiane

Advanced User
Sierpień 28, 2008
Liczba reakcji
45
A wiec odpowiem na kilka pytan ktore by?y w komentarzach podczas konkursu gdyz nie moglem sie tam udziela? aby nie bylo wiadomo ze to moja praca. :P

1. Niekt?re osoby my?laly ze ta praca zajela mi tydziec a naprawde zrobilem ja w 2 dni ,
1 dni zrobilem sobie "suchy" projekt a 2 dodawalem dodatki
2. Dotycz?ce wodospadow itd, ktorych brak w mojej pracy a praca nr 9 obfituje w takie dodatki jak "Woda pod woda", sam chcialem zrobi? wodospady oraz wode ale uznalem ze to nie realne bo "pod" woda jedyne co moze byc to pr?dy morskie.
3.Uwa?am ze organizator konkursu powinien okreslic ROZMIAR mapy bo jedni robia cale miasto a inni tylko g?owna brame.
4.Jako ?e wygra?em konkurs to oczywiscie tak jak ostatnim razem mappa bedzie do DOWNLOADU !!

A o to SS''y

atlantyda2.jpg

atlantyda.jpg

16415207.jpg

atlantyda3.jpg

Odp: [Mapa] Atlantyda by Kregox

No naprawd? bardzo fajna mapka i gratulacje za zaj?cie 1 miejsca w konkursie.:)
A co do download(mapki) ?ci?gn? sobie j? i dodam do swojej;P.:)
Wielkie dzi?ki:P:D

Edit:
Ludzie komentujcie..;D Przyda?a by mi si? ta mapka;D:P

Ostatnia edycja:

Tylko do downloadu poczekam troche bo zobacze jak usera zalezy na tym kawalku mapy ;p, nie bedzie komentarzy nie bedzie downloadu xD

Mapka jest suuper ;D
Sam na nia glosowalem wiec GZ 1 miejsca ;d:up::up::up::up:
Jak dla mnie 11/10 :up:

Imo miasto powinno by? bardziej zniszczone np. pop?kane p?ytki, jakie? kamyczki, ?miecie w budynkach itd.

Uznalem ze oleje ?mieci bo i tak woda by je wymyla a miasto podobno mialo zatona? , uznalem ze poprostu poszlo pod wode nie uwzgledniajac trzesienia ziemi ani Tsunami ;p wiec sciany by nie rune?y tylko poszly gleboko pod wode, tylko ludzie by nie ocaleli to zrobilem ciala zmarlych a ze to podwoda to same kosci gdyz rybki, kraby itd by sie tym odpowiednio zajely ;d

Nom, mapka zajebista ^^ - 10/10
Pozdrawiam :D

pi?kna mapa, a? mi dech zapar?o jak zobaczy?em miasto 1111/10

No ?adnie 9/10 troch? za du?o ?mieci i miasto ma?o zniszczone.

Bardzo dobra mapka, hehe te? my?la?am ?e zaj??o Ci to tydzie?... Na prawd? zrobi?e? to w 2 dni!? o0 Gratuluj zaj?cia 1 miejsca w konkursie :P 10/10 oczywi?cie

Co? tu zauwa?y?em:

Poucinane s? te pustynne takie, i taka krecha, nie wiem jak mam to rozumie?, Pewnie b??d.

To jest 3 poziomowe dlatego tak wyglada na ssach

poziom.JPG

Bo to jest 3 poziomowa kondygnacja xd

Ostatnia edycja:

Mi?o widzie?, ze znalaz? si? cho? jeden mapper na tyle kreatywny, aby podo?a?, na prawd?, trudnemu tematowi.
Takiego miasta chyba jeszcze nikt nie zrobi?. Moje gratulacje.

BTW: Jak tam idzie z Terani?? Walczycie co? jeszcze, czy jednak kolejny projekt, kt?ry upad??

Up ;)
Musiala ucichnac bo mature mialem ;D ale teraz pelna par.Nam i tak zostaly drobnoski bo 99% wszystkiego jest gotowe, Oczywiscie latwiejby mi bylo jak bym mial profesjonaliste niz "mnie" ktory sie uczy niektorzych rzeczy od podstaw;p.
I dzieki mamusi mam kase na kilka miesiecy na porzadne dedyki za udana mature ;D|Ustna bo o pisemnej to jeszcze nic nie wiemy;P

Wow bardzo ?adne, jak Hoxaver napisa? nikt jeszcze nie zrobi? takiej pracy, "zajebista" 11/10

Bardzo nam zale?y ! Download PLX ! :> Mapka wspania?a, wida?, ?e jeste? bezkonkurencyjny ! Dzi?ki takiej mapie mo?na stworzy? wspaaaaaania?ego Questa ! Czekamy na download

10/10

Zajefajna mapa.
10/10 :)

Kiedy b?dzie link do downloadu ?

Mam nadziej?, ?e si? nie obrazisz jak troch? wezm? z twojej mapy :]
Mimo, ?e m?wisz, ?e szybko j? zrobi?e? to i tak jest bardzo kolorowa i szczeg??owa.

No kole? odwali?e? niez?y kawa?ek pracy. Zapowiada?o si? spokojnie od wysepki, a? tu boom z czego? ma?ego zrobi?o si? co? wielkiego i pi?knego. Bardzo ciekawie wygl?da Twoja wizja Atlantydy jednak paru szczeg???w brakuje. A jakich? Zosta?o ju? powiedziane zatem nie b?d? si? powtarza?. Good Job.

[evil]9/10[/evil]

Mapka super !! 10/10 :) Bardzo mi si? podoba, jedyne co mi brakuje to p?kni?? p?ytek, takiego pi?knego miasta jeszcze nie widzialem, i do tego zrobi?e? to w 2 dni. Szacuneczek !

Pozdrawiam, Derlin:o

O kurde. Cud miodzio orzeszki. superowa mapka postara?e? sie brachu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry