[Mapa] Exp roty

Status
Zamknięty.

Chidori

User
Maj 31, 2009
Liczba reakcji
0
Roty...jak cos jestem poczatkujacy...praca na szybko ;p
1.
roty1.png

2.
roty2.png

3.
roty3.png

4.
roty4.png

Odp: [Mapa] Exp roty

Rotfl, kwadraciki wszystkie sto, mam je wszystkie. Kolejna praca ze stylem: "kof?am kfadra?iki". 1/10, mieszanina border?w. Co lavahole robi u rotworm?w, rozbite butelki, niedoko?czona k?oda, sk?d te kamienie si? wzi??y tam ?

Czego to wszystko to jest kwadraty??
Nie rozumie.?:confused:
Wszystko to co ?le zrobi?e? jest up napisane mo?e nie dok?adnie ale w ka?dym razie jest to s?aba praca..
3/10 za ch?ci.

Brzydkieeeeee same kFadraty myslisz ze jak zrobi?e? ten earth jedno na drugim to jest fajne? mo?e i by by?o ?eby by?o tylko w kilku miejscach a nie na ka?dym.
I jak co? robisz to chociarz doko?cz bordery.. 2/10

Czlowieku pomysl co ty robisz, piszesz ze praca jest na szybko to po co ja wklejasz!? popracuj troszke nad projektem i dopiero wstaw, a nie dajesz tutaj kwadrat kilka rotwormow i wszystko :confused::confused: jestes poczatkujacy tym bardziej powinienes dluzej robic prace, nie na szybko

Taka zwyk?a, kwadratowa mapa dla noob?w z rooka :up: exp na 5 minut na 8 levelu ;) w sumie to nic szczeg?lnego, roboty na 5 minut ?cianki i roty

[evil]4/10[/evil]

Kszta?t kwadratowy. Nic innego, jak s?aba praca.

Za ma?o dodatk?w i natury.

3/8

Heh cieniutko cieniutko gdyby to nie by? kwadrat i by? da? tych kamor?w itd to mo?e bym Ci da? wtedy z 5/10 xd na razie 2/10 : ) . wybacz

Fajny pomys? z tym,
?e jeden ska?y na drugim,
ale troch? zjeb**** to wygl?da,
?e lekko kwadratowe to jest ;]

7/10 - ?adnie

Jak dla mnie to same kwardaty resp na jakis exp 200.Rot 4sqm rot...2/10 za checi.Pocwicz mappowanie i popraw ten exp, i usun troche rotow.

[evil]5/10[/evil]
I ani troch? wi?cej a czy wiesz ?e to roty nie b?d? mog?y si? rusza? ?

[GRACZ]Utopia[/GRACZ]
Pomieszana ziemia. Niepasuj?ce wgl. bordery, za du?o Rot?w, milion Rot Queen, Sam sobie przet?umacz Rotworm Queen - Kr?lowa Robak?w wi?c nie mo?e by? kr?lowych milion.
:down:

lol // koko

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Up
Rot - Zgni?y
Worm - robak... ^^

@Topic.
Prosz? Ci? o jedno. Nie dodawaj wi?cej prac.
Jeszcze w RME. Border na borderze. Wybra?e? ziemi?, przejecha?e? ni? po mapie (Border oczywi?cie jak na Ciebie przysta?o - Auto), i my?lisz ?e jest ?adna. K?ody nie doko?czy?e?, w ziemie powsadza?e? czaszki i kamienie. Nie podoba mi si?...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry