• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[Mapa] GS'y by Cyna

Status
Zamknięty.

cynaa

Active User
Liczba reakcji
5
Witam
Oto moja kolejna praca s? to GS'y
Screeny:
bagna.png

bagna2.png

bagna3.png

Komentujcie!

Odp: GS'y by Cyna

Jak dla mnie klimat troch? nie pasuje do GS'?w. One powinny by? na ziemi.

Za ma?o dodatk?w. Natury w sam raz.

Ja daj? 5.5/8

Fajnie, lecz powinno by? troch? wi?cej przestrzeni, i te drzewa niepotrzebne.

@Up
Wyjd? i nie wracaj lamo na te forum, bo ?a?osny jeste?... chodzisz od tematu do tematu w showroom i dajesz po kolei oceny i ?eby tylko napi? posty, jak ka?dy g?upi t?py Troll.. pozdro dla Ciebie. Szkoda ?e umiesz tylko nabija? posty a nie zrobi? co? samemu ;)

Ostatnia edycja:

No nawet fajne ale lepiej by to wygl?da?o je?eli by to by?o na powierzchni;P
Ale og?lnie fajne 8/10

Thx za oceny :D Nied?ugo b?d? robi? nast?pne expowisko tylko narazie nie wiem jakie :confused:

@Up
Wyjd? i nie wracaj lamo na te forum, bo ?a?osny jeste?... chodzisz od tematu do tematu w showroom i dajesz po kolei oceny i ?eby tylko napi? posty, jak ka?dy g?upi t?py Troll.. pozdro dla Ciebie. Szkoda ?e umiesz tylko nabija? posty a nie zrobi? co? samemu ;)

Chyba po to jest "Showroom" aby pokazywa? prace. Kto? pokaza?, on skomentowa? bo takie s? zasady. Proste.

@Topic
Ca?kiem, ca?kiem. Jednak pod ziemi? bagna i ro?linno??? To mi zbytnio nie pasuje. Troch? za ma?o urozmaicone ska?y wok??, par? kamyk?w tych samych ci?gle. Przez to mapa staje si? monotonna.

Ocena: 4+/6

Pozdrawiam.

Mapka jest ca?kiem dobra ale:
-klimat wog?le nie pasuje do gs's:down:
-trawa w podziemiach:confused: troch? ?al :D
-drzewa kompletnie tu nie pasuj?

Ale poza tym jest nie?le

Jako Ocen? daje:
6/10

PzDr i powodzenia w dalszym mappowaniu

Odp: [Mapa] GS'y by Cyna

fajnie zrobiona mapka tylko za malo dodatkow i niepotrzebne te drzewka :D 8/10

O.o Takie ma?e kokony jakby si? wyklu?y spider'y lub poison spider'y a to expowisko z Giant Spiderami O.o
Miecze na ?cianie O.o
To tylko paj?ki a nie wojownicy ;/
I jeszcze jedno
Imago:
Jak dla mnie klimat troch? nie pasuje do GS'?w. One powinny by? na ziemi.
Kod:
Zgadzam si? z nim...
I nast?pnym razem gdy robisz screen'y razem z map edytorem to chocia? wy??cz gadu-gadu lub zama? numer...
Teraz kto? mo?e sobie pisa? do twojego kolegi/twojej kole?anki...
Moja ocena:
iconeek5na10.png

5 poniewa? my?l?, ?e nam?czy?e? si? troch? z robieniem tych wszystkich kamyczk?w, ro?linek i innych detali.
Gratulacje za cierpliwo??.

Dripz jakby nie by?o tego co ty m?wisz np kokon?w z kt?rych si? wykluwaj? poison spidery albo paj?czyn to by nie przypomina?o wogule GS'?w. Po to s? te ozdoby ?eby je u?ywa? nie tylko na expach z Poison Spiderami.

No to tak:
Jak tak spojrza?em sobie na og?lny kszta?t tego expowiska, od razu przypomnia?a mi sie mapka fy_snow w Cs'ie ; O to tak na marginesie ; D
A co do samej mapki, to zauwa?y?em tylko, ?e niekt?re elementy nie pasuj? do gs'ow. Wi?cej zastrze?e? nie mam...
7/10

Status
Zamknięty.
Do góry