[Mapa] Jakies cos

Status
Zamknięty.

Palus

User
Grudzień 3, 2008
Liczba reakcji
0
Przedstawiam wam kawalek mojej pierwszej mapki i zachecam do wytykania bledow, zeby kolejne byly coraz lepsze. :)
Pozdrawiam

mapkactw.jpg

Dzieki za komentarze, pierwsze poprawki juz leca :)
Musze jeszcze popracowac nad natura, bo sam nie jestem z niej zadowolony :/

mapa3.jpg

mapa2i.jpg

Odp: [Mapa] Jakies cos

Mapka jest dosy? ?adna. Jednak ta trawa wygl?da jakby wystawa?a za ska?y, co nie wygl?da zbyt estetycznie. Jednak ca?o?? (tego kawa?ka ;d) prezentuje sie dosy? dobrze. Popracuj tylko tym "domkiem" jest taki prostok?tny i nudny, aha i jeszcze ta ??dka nie ma jak wyp?yn??, bo j? zastawiaj? te zaro?la. ;]

Pozdrawiam.

Witam.
Popracuj tylko tym "domkiem" jest taki prostok?tny i nudny [...]
To jest most =d
#Topic
Mapka jest super zrobiona, pomys? mia?e? dobry. Teraz przejd?my do wytykania b??d?w. Jak m?j poprzednik napisa? popraw ten most, ale usu? ten dach, bo to nie wygl?da nam teraz na most, lecz na jaki? domek. Na samej g?rze jest ma?o natury, zero kwiatk?w, ma?o drzew etc. popraw to. Je?li chodzi o reszt?, natura, kamienie, s? dobrze. Ska?a pi?knie zrobiona. Ocena 8/10

Pozdrawiam,
Xoyoch

Najwiekszy blad ktory zucil mi sie w oczy za 1 spojrzeniem to tygrysy bo jakby pomyslec tygrysy bardziej pasuja do pustynnego niz bagiennego srodowiska.

Mi si? podoba. Natury w sam raz. Minimalnie za ma?o szczeg???w.

7.5/8

podoba mi sie ten ostatni SS z tym wykopem a w ?rodku wielka stopa i szkielet, wygl?da to jak by tibijczycy odkrywali nowe szkielety 7/10

Na pocz?tek praca ?adna ale niewidze kepek trawy, a tak?e kamyczk?w
Ocena:3,5/10

Mapa ?adna, troch? ma?o natury, ale to nic.
Po tych mapach co ja dzi? widzia?em by Gower, to jest pi?kno??.
Fajny pomys? z t? ??dka zaro?ni?t? przez krzaki.
Nie podoba mi si? jeszcze jak mapperzy robi? traw? z tymi borderami co wystaj? poza g?r?, na drugim ss jest ?adniej.

Pozdrawiam

dobra mapka.

B??dy: zmie? ??dk? bo jak ona wyplynie?!:D nie ma k?p traw i kamyczk?w i ta trawa wystaj?ca z kamienia mi si? nie podoba Reszta Rlz!

Mi si? nawet podoba, troch? ta ro?linno?? ssie ale jest nie?le. Ciekawy pomys? i wykonanie :up: jednak za ma?o urozmaicona taka prosta g?rka woda i tyle ale nie ma co narzeka?.

[evil]6/10[/evil]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry