[Mapa] ma?a g?rka

Status
Zamknięty.

Rahimologik

New User
Maj 7, 2009
Liczba reakcji
0
Siema xd

Wklejam te zdj?cia, ?eby kto? kto si? zna napisa? co mog? doda? i czy du?e drzewo jest poprawnie zrobione ;]
9h7bdbrztqijtplm1ew.png

ebrz3n1uhfdopef13dhp.png

Pozdro
Rahimologik

Odp: ma?a g?rka xd

O ?al co to jest?? 2 minuty to robi?e??
S?aba natura, ma?o urozmaice?, zero pomys?u, nie ma k?pek trawy.
1/10:down:

#down Za to, ?e oceni? to si? warna nie daje czubie. Mam do tego prawo. A ty do piachu to se mo?esz wzi??...(CDN)

Alanov

Ostatnia edycja:

@up

Takich Jak ty to powinno odrazu si? do piachu bra? bo zal dupe sciska ja bym warna bo Tworca tematu nie chcial zeby ktos mu to ocenial...

@Topic

G?rka ?adnie zrobiona. drzewka jest dobre no chyba ?e ?le widze :) Co doda? ? Hmm.. Dodaje wi?cej detali -k?pki trawy,drzewka,wiecej kamienie.. zalezy pod jakiego expa bedzie ta gorka jesli pod dragony to naprzyklad dodaj troszke lawy :)

@up
Taka prawda, praca beznadziejna ....
0 dodatk?w
0 natury
S??BO !! :<<<
Ocena 1/10:down:

Nie chce ?le ocenia? mapka wykonana estetycznie lecz jest bardzo ma?o szczeg???w, bajer?w. Na zach?t? do dalszego mapowania daje 4/10

Wiele to nam nie pokaza?e? - g?ra + drzewo i troch? zieleni. Je?li ju? to wstawiaj gotowe projekty a nie jakie? urywki mapek. Strasznie pusto i roboty na kilka minut :down: ocena godna mapy

[evil]2/10[/evil] za drzewo :D

Odp: [Mapa] ma?a g?rka

OMG czy ja m?wi?em ?eby?cie oceniali trawe? Nie, zrobi?em tylko g?re ...

@up
To Showroom...

Nie jestem ekspertem od tego, ale ta g?ra to totalne dno. Ma?o realistycznie, a ponad to, wiele lepsz? g?r? by? zrobi? z nie jednym dobrym poradnikiem ;)

@up
Takich Jak ty to powinno odrazu si? do piachu bra? bo zal dupe sciska ja bym warna bo Tworca tematu nie chcial zeby ktos mu to ocenial...
@Topic
G?rka ?adnie zrobiona. drzewka jest dobre no chyba ?e ?le widze :) Co doda? ? Hmm.. Dodaje wi?cej detali -k?pki trawy,drzewka,wiecej kamienie.. zalezy pod jakiego expa bedzie ta gorka jesli pod dragony to naprzyklad dodaj troszke lawy :)
Pff ja "nie rozumiem czego ty nie rozumiesz" przeciez to co on ocenil (mianowicie to)
[S?aba natura, ma?o urozmaice?, zero pomys?u, nie ma k?pek trawy.]
1/10
Alanov
To NA ZDROWY CH?OPSKI ROZUM trzeba poprawic...

@Topic

Wiec dodaj wiecej urozmaicen, kepki trawy itp...
bo szkoda na to patrzec..
2/10

OMG czy ja m?wi?em ?eby?cie oceniali trawe? Nie, zrobi?em tylko g?re ...
No je?li chodzi ci o sam? g?r? to nie jest ?le 4/5
Ma?o urozmaice? trawek , kamyk?w itp.
Og??em ocena 5/5 za to drzewo , ale mog?e? si? bardziej postara? :P

Mapka bardzo s?aba, bez ?adnego pomys?u. S?aba natura i brak detali. M?g?by? doda? jakie? kamyczki ma?e i du?e. Na pewno jakie? drzewa i pozosta?e szczeg??y kt?re na pewno poprawi?yby t? mapk?.

[evil]Ocena 2/10:down:[/evil]

PzDr i postaraj si? bardziej:D

Mapa nie jest ?adna, ma?o dodatk?w.Dodawaj k?pki trawy, kamyczki itp. 2/10

Kurwa !! nast?pny przyszed? mnie wkurwia?? Nie nabijaj g?upich post?w.
Pisa?em ?e robi?em tylko g?re bez trawy dooko?a !!!!!!

Rahimologik, Niestety na tym forum po?owa to nooby piszesz im ?e maja ocenia? czy dobrze zrobi?es g?re i drzewo to pisz? zeby? doda? wiecej kamyczk?w i trawy...

Ja powiem ?e nie jest ?le ale pracuj dalej :P
6/10 :):up::D:p

Drzewo jest chyba dobrze zrobione, ale mog?e? da? wi?cej zieleninki :D Co do mapy, natura le?y, g?ra miejscami kwadrat, zero urozmaice?. ?ap 4/10 za mapk? (mam dobry dzie? :D)

@up no niestety to racje masz...
@topic je?li chodzi o g?re to z?a nie jest a jak o drzewo to nie wiem czy sam czubek nie jest z?y ale to moje zdanie.
Pracuj dalej jako? ci to idzie widz? ?e od niedawna si? musisz z tym bawi? i wiem jak to jest bo ja te? si? tym troch? bawi?. Pozdro

Ehh... Nie podoba mi si?. Mog?e? rozbudowa? j? o jakie? dodatkowe ska?y, wzniesienia. Jak u?ytkownicy up to chwila roboty. Jednak za ch?ci 3/10.O.o

Postaraj si? o szczeg??y i b?dzie dobrze, moja ocena to :p:p:p 5/11 :p:p:p

Przykro mi 1/10.?eby na tym drzewie co? kolorowego by?o (jakie? owoce czy co?),a tak to jest strasznie "pospolite".

Jak tacy zajebisci jestescie to bierzcie edytora i zrobcie to co ja zrobilem na 10/10 ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry