Mapa na bie??co edytowana!!! 8.1

Status
Zamknięty.
Odp: Mapa na bie??co edytowana!!! 8.1

Nic specjalnego, b?d? bardziej zainteresowany twoimi mapami, gdy zrobisz co? swojego, np Temple? Dp? Exp'a :) Czekam
Pozdrawiam

Heh moderatorzy lub kto? usn?? par? screen?w ;/
Vxt na to przyjdzie jeszcze czas...
obecnie zajmuje si? kopiowanie ots24 ;]
cz??ci evo

---Aktualizacja---

a i zapomnia? bym znalaz?em jeszcze jeden mini bug x:1026 y:985 z:5 zako?czenie dachu w dachu :)

---Aktualizacja---

A i jeszcze Ocean Plaza I,II,II to s? domki najbardziej wysuni?te na p??noc nie maj? dachu...

---Aktualizacja---

i Ocean Mansion ko?o nich tak ?e

Na tym zdj?ciu co jest studnia to nie jest brakuj?ce zej?cie tylko pewnie studnia nie dzia?a bo normalnie si? przez ni? wchodzi?o :D

1 edycja mapy :)
tak jak m?wi?em zajmiemy si? OTS 24 cz??ci? Evolution
I o to 1 efekty Enigma City:

Centrum miasta:

Wielu nowych NPC
W tym przypadku jest pokazany Tom to ten na dole za drobn? op?at? przep?yniesz z nim (przeniesie cie) do g??wnego statku w Enigmie City...
A nie co wy?ej w budynku Depo jest Urlyh sprzedaje on obisidina knife...

G?ra depo punkt sms na tym OTS tutaj si? odbiera item kt?ry si? zam?wi?o by?cie musieli sobie wyskryptowa? :)

Trainery pod depo tylko na tym OTS widz? "Train Golem" oczywi?cie zrobi?em skrypt i na nie do pobrania z map? tylko w tej wersji!

Nowy domek ;]

Zej?cie kt?re jest na zdj?ciu "domek" prowadzi tutaj :)
S?dz? ?e to najgodniejsza rzecz w tej edycji ale zostawi?em te? troch? pracy dla was : D
Chodzi o zrobienie plik?w lua. do tych npc wszystko obja?nione jest na jednym z notatnik?w kt?ry b?dzie w paczce Download!

A tutaj fota ze zwyk?ego map edytor outfity tych npc :) ustawione ju? s? w pliku xml. ale trzeba zrobi? jeszcze plik lua. wszystko napisane jest w jednym z notatnik?w
kr?tko m?wi?c ci npc maj? zamienia? dane itemy na item do outfitu ;]

Troch? si? rozp?dzi?em i jestem 2 kolejne rzeczy do przodu ale teraz musz? troch? po expi? bo w ko?cu idziemy za miasto na expy;]
Download:
https://rapidshare.com/files/43164658/Mapa.rar

---Aktualizacja---

PROSZ? MODERATORA O PODMIAN? LINKU DOWNLOAD W 1 PO?CIE NA TEN:
https://rapidshare.com/files/3821780597/Mapa.rar
PONIEWA? TAM JEST JEDEN NIE POTRZEBNY PLIK KT?REGO NIE CHCIA?EM WRZUCI?
dzi?kuj? z g?ry :)

Notka moderatorska:
Linki zamienione. Xinum

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Szczerze twoje prac? nie robi? na mnie wra?enia, po prostu to jest juz stara wersja tibi i nie warto w niej tworzy?.. Lecz takie jest moje zdanie.
Mo?e przeni?s?by? si? na 8.60? Naprawd? warto :P.

Szczerze twoje prac? nie robi? na mnie wra?enia, po prostu to jest juz stara wersja tibi i nie warto w niej tworzy?.. Lecz takie jest moje zdanie.
Mo?e przeni?s?by? si? na 8.60? Naprawd? warto :P.
Kolego ale ja chodz? po jakim? ots i go kopiuje wi?c to nie m?j wymys?...
i znalaz?em jeszcze par? b??d?w z 1 ver...
1141/1097/6 na tej skale brak takiego obramowania

1130/1114/7 T? choink? usu?cie albo gdzie? przenie?cie bo wchodz?c na g?r? wchodzi si? na ni? i jak zejdzie si? V to si? nie wyjdzie w?a?nie co? mnie tu gryz?o hehe
i tak wszed?em na tym ots24.pl i utkn??em a ?e tam gm nie ma exp od nowa :confused:

---Aktualizacja---

Kolejne b??dy z 1.0ver.. znaz?em
1088 1123 9 studnie wje?dzie w lewo a w jej miejsce zr?bcie zej?cie

1058 1030 6 tutaj s? 2 kawa?ki ??zka na jednej kratce..

Osobi?cie popieram takie dzia?anie i jestem ciekaw efektu ko?cowego.
Autorowi ?ycz? powodzenia.
Co do mapy to jest + i czekam a? si? bardziej rozwinie. : )

Mapa jest ?adna, dobrze ?e te pz usun??e?, no i oby tak dalej. :)
10/10. b?d? czeka? na dalsze prace:p

A wi?c czas na kolejn? edycje ;)
najpierw z grubej rury b??dy : D
1001/1043/6- 2 krzaki na 1 tu tak samo 1002/1048/6
930/973/2- to nale?y usun??...
Dodam i? ten ots jest z 7.92 a i nie wiem czy nie kt?re osoby s? ?wiadom ale trudniej kopiowa? map? kopiowa? ni? zrobi? zaro?bist?...
Dobra a wi?c nie ma co przed?u?a?...
1.Dosz?o par? potwork?w na ska?ach przed miastem : D
2.Nowy Quest na dragonach
3.Przeniesiony mystic land jak to jest tam (przerobione skrypty dost?pne w download)

Quest o LVL nazwa?em go tak bo jego nagrod? jest exp (skrypt+ instrukcja w download)

Podziemia s? jeszcze nie doko?czone znajduj? si? tam gdzie w 1 po?cie robili?my d?wignie...
1.nowe zej?cie kt?re dorobi?em : D dodam tylko ?e na ots24 nie ma tych detali beczek itp...
2.znajduje si? tam zej?cie i quest na ots 24 nie ma tam monster doda?em nie co spawna
3. to co wida?
4.jak widzicie jest zej?cie a na nim tabliczka tak jak m?wi?em nie doko?czone...

Nowa wyspa wyspa mi nie co si? zniekszta?ci?a bo jest mniejsza o jakie 3-4kratki :( wyspa jako wyspa jest sko?czona ale zej?cia na niej s? nie zrobione puki co tak jak wida? tabliczki na zej?ciach...
1.Nowa droga
2.przej?cie na ot24.pl jest ono bez monster
3.Wzg?rza wyspy
4.ca?a wyspa

Download:
https://rapidshare.com/files/3190984417/Mapa.rar
Oczywi?cie b?d? kolejne cz??ci na razie dam ten kawa?ek co zrobi?em ?e by was nie co zaspokoi? :p

958/1122/8 to musicie sobie poszerzy? !

Bardzo fajnie to si? wszystko zapowiada, czekam na kolejne edycje i pozdrawiam :)

To jest mapka z 7.72 a dok?adniej kamikadze ots. gra?o si? tam jakie? 5lat temu :))

Status
Zamknięty.
Back
Do góry