• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Mapa] NeW MiaSto By MyszonUTD

Status
Zamknięty.

MyszonUTD

Advanced User
Liczba reakcji
5
Siemanko :P
Zrobi?em nowa miasto chcia?bym ?eby?cie ocenili je i powiedzieli czego brakuje lub co nie pasuje..(Nie zwracajcie uwagi na co co jest poza mapka czyli sama trawa)

Licz? Na Szczere odpowiedzi :D:D

Odp: NeW MiaSto By MyszonUTD

Odp: NeW MiaSto By MyszonUTD

Wedlug mnie jest ladnie. Duzo detali i wogole. Troche malo ale jest ok. 8/10

Odp: [Mapa] NeW MiaSto By MyszonUTD

Taka ma?a ma by? :P :)

Miasto fajne, ale brakuje k?pek trawy i ma?ych czy du?ych kamyczk?w. Zbyt du?e odst?py mi?dzy drzewami. Domki zbyt symetryczne. Jak k?adziesz dach, to staraj si? u?ywa? 2 rodzaj?w dach?w, ?adniej to wygl?da. W depo strasznie pusto, mo?na by doda? jak?? kanap?, st?? b?d? krzes?a.

[evil]Ocena 7/10[/evil]
PzDr i powodzenia w dalszym mapowaniu...:up:

1.k?pk?w trawy i kamyczk?w jest bardzo du?o tylko nie wida? z daleka :P
2.nie lubi? jak jest du?o drzew nie ?adnie to wygl?da :P
3.mi si? taki domki podobaj? :P
4.depo wydaje si? du?e ale niema miejsca na kanap? albo co? nie nie dostaniesz si? do depo :P
5.Dzi?ki za komentarza i ocenk? :PPP :up::up::)

Mapa ma to co?, Fajnie ?e zrobi?e? ?ciany na kt?rych jest drewniana deska (Czy jak to nazwa?). Sam raz detali spoko pod RPG. Moja ocena to 10/10

Dobra mapa tylko to depo takie troch? lipne.
Nie m?wi? ?e jest ?le tylko jakie? mog?o by by? lepsze.:P
daje 9/10 bo bardzo ?adna mapa ale ma?a zawsze mo?e by? lepiej :P

Takie sobie. Wodospad dziwnie wygl?da. Trawa w wodzie du?e grzyby z d?ungli OKROPNE. 4 screen (chyba) jakim cudem trawa wyros?a z kamiennej drogi. Brak jakich? urozmaice?, kt?re by wpad?y w oko.

4/10

Alanov

Troszk? pusto gdzie nie gdzie, ale og??em to mo?e by? ;)
Jak b?dziesz j? edytowa? to dodaj k?pki trawy, jakie? kwiatuszki itp. aby by? lepszy efekt ;)

Jak dla mnie te dogi s? zbyt szerokie, poza tym okropnie wygl?daj? te domki, rozumiem gdzieniegdzie da? te "belki" ale ca?e miasto... natura na ?rednim poziomie, szczerze to prawie w og?le jej nie ma, a jak ju? jest to ?le dobrana, co niszczy ducha "mapy".
4+/10

Jade prosto z mostu . Samo miasto dosy? ?adne , lecz ten wodospad na rogu dziwnie wygl?da , domki troche kwadratowe , na g?rach nie wida? ?adnych urozmaice? , wielkim minusem jest brak jakichkolwiek okien , balkony powinny mie? inny ground , natura jaka? ,,nienaturalna" , cz?sto powtarzaj?ce si? te same dodatki , te wiry w rzece troche nie pasuj? , te miasto takie jakby zniszczone , ale je?eli taki by? zamiar to nic nie mam.

Mi Sie Podoba tylko to dp troszke dziwne jak
dla mnie daje 7/10

O kole? s?uchasz Gurola xD

Ale Nie o tym mowa. Wi?c tak: lokacje fajne ale natura bleeee!
Te Belki troch? dziwne. Hmmm pop?kane depo:confused: <No normalnie boje si? g?wna> xD
Ale po za tym to Fajna mapka no mo?ne Jeszcze te domki Jakie? takie ;D:D

HeHe Thx za komentarze ale dok?adnie to ja nie wiem co z tym depo zrobi? mi te? si? zbytnio nie podoba lecz nie mia?em innego pomys?u :P

Banaj, co jest nie tak z natur? ??
:D:D

W tym sklepie gdzie jest depo , nie ma ?ciany ko?o skrzynki , i mo?na osob? kt?ra w?a?nie przegl?da dp , wypchn??. Tak jest dobrze . ;]

Nic specjalnego, wieje nud?. Monotonne domki z natur? troszk? lepiej mimo to nie mo?na ca?y czas u?ywa? border?w trawy z 8.2.
To chyba tyle odno?nie twojej mapy.

6/10

No ju? sporo czasu nie widzia?em tak dobrego miasta, ci?gle jakie? kwadraty mi si? obijaj? o oczy a tutaj prosz?, ciekawa mapa, urozmaicone domki mieszkalne, g?rki, wzniesienia, ma?e, ale ciekawe temple (o ile to temple) Og??em dobrze tylko za ma?o przyrody mi si? wydaje i innych urozmaice? typu jakie? pos?gi, fontanny, ?aweczki itp.

[evil]7/10[/evil]

Status
Zamknięty.
Do góry