• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapa & Pytanie

Status
Zamknięty.

Santi1551

Active User
Liczba reakcji
2
Witam... Przedstawiaj?c tutaj t? prac? chcia? bym aby ka?dy z was, napisa? tutaj opini? na temat tej mapy a zarazem powiedzia? czy moje zdolno?ci s? w dostatecznym stopniu abym rozpocz?? przygod? do??czaj?c do jakiego? projektu. :D

Odp: Mapa & Pytanie

Wodospad ?le zrobiony, paj?czyna nie mo?e by? w powietrzu, stalagmity nie mog? by? na powierzchni. 7/10

Og?lnie nie jest ?le, kilka b??d?w poprawisz i b?dzie dobrze. A co do projektu, to kt?ry? ci? na pewno przyjmie ;)

__________REFRESH__________ Komentujcie... Nadaje si? do mappingu czy nie??

Og?lnie mapki s? zrobione dobrze, umieszczone przedmioty w dobrych miejscach (np. ta trumna (ciekawe co zrobisz ni?ej)). Na trzecim screenie drzewo wyrasta z wody? U g?ry look. No c??, na screenach s? dobre prace i mi si? podoba.

Je?eli za? chodzi o projekt, to gdzie? na pewno czeka na Ciebie miejsce. Posprawdzaj na tnecie, czy nikt nie poszukuje akurat mappera np tu KLIK.

Poszukaj, a "prac?" znajdziesz na 100%.

Og?lnie dobre wykonanie i dodatki s? na miejscu jako takich b??d?w niema i rzeczywi?cie ciekawie wygl?da ta trumna.
Moja ocena to b?dzie 9/10.
OBY TAK DALEJ.

"Przej?cie prze trumn? prowadzi do starej Kaplicy, kt?rej nikt od kilkuset lat nie odwiedza?. Legendy m?wi?, ?e star? kaplice zamieszkuje Wampir :D
Wezm? si? za kaplice, jak sko?cze to dam screen :D

Status
Zamknięty.
Do góry