• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[Mapa] Skalne Miasto

Status
Zamknięty.

pera

Advanced User
Liczba reakcji
4
Elo
Oto moja praca jest to skalne miasto.
Screeny:
mapax.png

mapa2j.png

Oceniajcie!

Odp: Skalne Miasto

nawet nie?le, ale troche ma?o detali tzn. miejscami bezsensownie nawalone a miejscami pustka, pomys? na miasto ca?kiem dobry, jakby? dorobi? k?pki trawy i bardziej pomy?la? nad rozmieszczeniem detali mog?oby by? ca?kiem nie?le, a narazie :5/10:

No nawet nie?le, ale zdecydowanie zbyt uboga ro?linno??, b??d zrobiony w fontannie tam taki kawa?ek ziemi jest :down: domki wygl?daj? nie?le no i pomys? nawet ciekawy. Ciekawe sk?d ta woda p?ynie :p

[evil]6/10[/evil]

Sza?u nie ma... jak dla mnie nic specialnego maxymalna ocena za ta prace to 5/10 w RME zrobic takie cos to nic trudnego... malo urozmaicej nudy nudy i jeszcze raz nudy. Czekam na kolejne twoje prace :) mam nadzieje ze niebo lepsze od tych i zycze powodzenia

Ciekawe sk?d ta woda p?ynie :p
[evil]6/10[/evil]
Proste ze ?r?d?a na??czowianki -.-

Mapka nawet nawet, faktycznie ta woda nie ma jak z tamt?d wyp?ywa?,
Troch? kwadratowo, na szybko borderem.
No ale jest ciekawie 6/10

p.s fajna nazwa mapy :P

odrazu mowie 10 bo niezle wyglada ale malo zieleni 10/10

Odp: [Mapa] Skalne Miasto

Miasto nawet niezle ale roslinnosc za uboga same kwiatki i krzaczki to nie jest odpowiednie rozwiazanie.Moglbys tam dac jakies drzewa zwykle albo takie wysokie jak w Ab'Dendriel albo Port Hope.

Praca niczego sobie. Wszystko raczej ?adnie wyko?czone, jednak czasami da?e? sam ma?e kamyczki bez ?adnych ro?linek co jest minusem. :p

[evil]4/6[/evil]

Pozdrawiam.

mapka bardzo ?adna, troch? kwadrat?w, ma?o natury dodaj drzewka bo jest ich troch? ma?o ;] ale masz talent!:D

4/10. Popracuj nad natur?, czytaj du?o poradnik?w, zwracaj uwag? na b??dy. Mapa miejscami ?ysa, b??dy typu ?ciana na wodzie czy drzewo wchodz?ce w ?cian?. Rewelacji nie ma, jak to kto? up powiedzia?, ale te moja ocenka na zach?t?. Czekamy na next.

Pozdrawaim,
Eleo

@edit Ciekawi mnie nazwa pracy, a mianowicie "mapa nie moja". Mo?esz nam to wyt?umaczy??

Ostatnia edycja:

Praca ?rednia, ma?o ro?linno?ci, par? b??d?w.
5/10

A tak na serio to twoja praca bo nazwa troch? dziwna ? :)

Dla mnie rozwali?e? ca?? map? tym ska?o-dachem, wygl?da krety?sko, a przy tym ma?o co tam mo?na umie?ci?. Ten ska?o-dach daje dla mnie odpowiada na takow? ocen? jaka jest:
2.7/10. Reszta jest niczym przy tym (po za tym jest tutaj ubogo).

Dziwnie to troch? wygoda ale bardziej mnie dziwi? te g?ry co jest dach na nich zamiast trawy lub ska?y

4-/10

Jak to jest skalne miasto to ja jestem Rokefeler, takie miasto powinno by? usadowione na ska?ach, na jakim? zboczu g?ry itp. A nie wszystko jest na normalnym poziomie i kilka domk?w na jaki? ma?ych wzg?rzach.

No nawet nie?le, ale zdecydowanie zbyt uboga ro?linno??, b??d zrobiony w fontannie tam taki kawa?ek ziemi jest :down: domki wygl?daj? nie?le no i pomys? nawet ciekawy. Ciekawe sk?d ta woda p?ynie :p
[evil]6/10[/evil]
Z domku...bo przeciek jest... rura pek?a i domek zala?o ;)

Nawet spoko praca tez sie chyba pobawie w mappowanie :p

Bardzo fajna mapka!! Oby tak dalej albo lepiej lecz znalazlem 1 blad...
mapa2j.png

Dokladnie nie jestem mapperem ale podejzewam ze to jest 1...
A ogolnie moja ocena : 7/10

Hmm odrazu m?wie Brzegi s? okropne,kwadratowe I nie rozumiemtego wej?cia chyb do dp to jest dziwnie zamiast wykorzysta? jakie? fajne kafelki to ty da?e? dach obrzydliwie to wygl?da..:/ taka jest moja opinia ale ogolnie fajnie.

Ferp to nie jest takie jak my?lisz te DP ma dwa pi?tra i na piwrwsze jak si? wchodzi to jest dp a na drugim jest te? dp i wida? dach z pierwszego to nie jest tak ze si? wchodzi i po dachu trzeba i?? :p

Status
Zamknięty.
Do góry