What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Mapa WoDBO ? Hmm...

Status
Not open for further replies.

Sari92

Active User
Reaction score
2
Odp: Mapa WoDBO ? Hmm...

Nostalgiczne :) Po za dbheritage team nie widzia?em u nikogo tak profesjonalnego podej?cia do tworzenia server'a.

Painkiller94

Active User
Reaction score
5

Najnowsza praca:
05006212341688274329.jpg

Zjeba?em troch? z kolorystyk? bo jest za jasna, wi?c b?d? musia? co nie co zmieni? po?o?enie maszyny wzgl?dem ca?ego laboratorium, ale jak na m?j gust na moje mo?liwo?ci wygl?da ca?kiem przyzwoicie ;)

Painkiller94

Active User
Reaction score
5

Prace graficzne stoj?, robienie mapy stoi bo og?lnie robi?em to wszystko przy u?yciu silnika wodbo, ale oczywi?cie nie zamierzam kontynuowa? prac na nim. Teraz wszed?em w faz? dodawania pierwszych skrypt?w dlatego potrzebny mi jest nowy silniczek, i musz? ju? wszystko robi? jak ma by?. Gdy przekonwertuj? wszystko jak trzeba postawi? nowy temat, wraz z screenem odnowionej mapy Wodbo i opisem tego, co znajdziecie w moim przysz?ym otsie. Pozdrawiam ;)

Painkiller94

Active User
Reaction score
5

Mapa jest wci?? aktualizowana, sporo ju? zrobi?em ale z filmiku nici. Nie mam warunk?w nawet na nakr?cenie jebanego filmiku bo pracuj? na lapku z jednordzeniowym celeronem, 1gb ramu + g?wniana zintegrowana karta graficzna wi?c sza?u nie ma. W tym tygodniu ma mi ju? przyj?? laptop ogarni?ty i b?dzie git. Prace id? do przodu, powoli ale skutecznie. Mam studia ale algebra mnie wyko?czy wi?c pierdole ten rok i wi?kszo?? czasu po?wi?c? ots. Pozdrawiam

Sari92

Active User
Reaction score
2

Proponuje Ci za?o?y? oficjalnie facebookdzie bd umieszcza? na bie??co info tak?e to dobry spos?b na reklam? serwera.

Painkiller94

Active User
Reaction score
5

Ca?y projekt, oraz wszystko co mam (grafiki, inne projekty, mapy dos?ownie wszystko) zostaje oddane w r?ce Hetmana. Painkiller is dead.

Crow1920

Advanced User
Reaction score
24

Czemu taka decyzja? Robi?es mi nadzieje na cos dobrego a tu taka nie mi?a niespodzianka

zwyklyPionek

Active User
Reaction score
6

Zaopiekuje si? tym przyzwoicie. Koniec tematu

Status
Not open for further replies.