[MAPA] Yalahar Map

Status
Zamknięty.

BaXoN

Active User
Wrzesień 11, 2010
Liczba reakcji
10
Witam,
Mam wam do przedstawienia mape Yalahar, kt?ra jest do waszej dyspozycji.
Mapa jest z b??dami, lecz s? to b??dy kt?re mo?na poprawi? w kilka min po przez MapEdytor, Mapa nie posiada Domk?w co jest minusem dla leniwych, lecz dla tych kt?rzy s? zdeterminowani nie b?dzie to problem.

MAPA YALAHARI

ScreenShot's
c8e0e2474f9ab85a.jpg

attachment.php

Download
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
http://rapidshare.com/files/422022737/Yalahar_-_BaXoN__Tibia.net.pl_.rar
Scan
Yalahar - BaXoN [Tibia.net.pl].rar - Jotti's skaner wirusw

Pozdrawiam & Czekam na Komentarze.

Odp: [MAPA] Yalahar Map

Prezentacja mapy wysz?a ci ?adnie(ale mog?e? da? wi?cej zdj??). Yalahar chyba wszyscy znaj? i nie ma co tu du?o opisywa?. nic tylko wklei? do Swojego ots-a (naprawi? bugi) i ju? kilka expowisk z g?owy.

10/10

oczywi?cie leci Rep

pozdrawiam

@up
Kotlinos ty wiesz co piszesz? Mapa nie posiada domk?w, s? liczne b??dy, a ty dajesz 10/10? Gratulacje.
@topic
Oczywi?cie mapa ?adnie si? prezentuje, ale jak napisa?e? s? bugi i brakuje domk?w to stanowi, ?e mapa traci swoje pi?kno i ju? nie jest taka jakby by?a bez bug?w i z domkami. Og??em m?wi?c jest dobrze.

@topic
Oczywi?cie mapa ?adnie si? prezentuje, ale jak napisa?e? s? bugi i brakuje domk?w to stanowi, ?e mapa traci swoje pi?kno i ju? nie jest taka jakby by?a bez bug?w i z domkami. Og??em m?wi?c jest dobrze.
Pi?kno mapy zawsze mo?na odnowi?, co do domk?w to nie jest to takie wcale straszne, zawsze mo?na je zrobi?.
Dzi?kuje za wypowiedzi, prosz? komentowa? dalej.

witam,
mam wam do przedstawienia mape yalahar, kt?ra jest do waszej dyspozycji.
Mapa jest z b??dami, lecz s? to b??dy kt?re mo?na poprawi? w kilka min po przez mapedytor

kocham to :d ! Posiada kilka b??d?w kt?re w kilka min mo?na poprawi?. To jak tak m?wisz to czemu tego nie poprawi?e? ? ?ci?gasz mapk? z otland to by? co? zmieni? /poprawi? :d

@up
Hehe, Drogi kolego po pierwsze mapa jest z tibi net tyle ze by?a pod 8.40, a ja przerobi?em na 8.54, a na otland nie masz mapy yalahar pod 8.54:>

Nie s? to b??dy na 5 min i w ?adnym po?cie nie okre?li?em naprawy bug?w na kilka min, s? to b??dy kt?ry ka?dy z graczy kt?ry ma jak?? wiedz? na temat mapowania, mo?e spokojnie naprawi? czy tez zrobi? od nowa domki na yalahar. Nie jest to takie trudne.

Troch? kompetencji drogi graczu

p.s. zb?dne s? komentarze typu to czemu ty tego nie zrobi?e? itp.

?ooo ?adny mi wyczyn przerobi? na 8.54 ka?dy mo?e zmieni? sobie z 8.4 na 8.54 XD

A dacie skryptu i npc z yalahar:D ?:lol:

Yalahar jest full widzialem na otlandzie mam to nawet z full skrypatmi
Ale fajnie ze wrzuciles to na forum.

6/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry