Mapper Do Us?ug !

Status
Zamknięty.

xMiki

Active User
Grudzień 5, 2011
Liczba reakcji
5
Wtajcie nazywam si? Bartosz lat 15, wcze?niej znany jako Aphair. Interesuje mnie praca mappera w serwerze z map? evolution oko?o 15-30mb. Protok?? 8.54-8.6 , m?j poziom mappingu jest godny ?rednio-zaawansowanego a prace s? wydetalowane i przystosowane pod showoff jak i pod gr?.

Warunki :
-Serwer musi by? po starcie i liczy? bynajmniej 50+ os?b AKTYWNYCH.
Co chce w zamian?
Posad? na serwerze oraz p?atno?? sms czy jak si? dogadamy.
Moje przyk?adowe prace :

Prosz? o szybki kontakt gg 893996.​

Odp: Mapper Do Us?ug !

Je?eli s? na starcie to tak.

Nikt nie szuka mappera? ; o

@xMiki
Myslalem ze robisz ze mna... ale jezeli NIC nie mowisz i odchodzisz to fajnie

Robi? z tob? tylko warto te? pom?c SERWER? ONLINE ... Nie spamujcie mi czy nie do??cze do projektu ,pracuje tylko w online serwerach.

Niestety m?j serwer jeszcze nie jest online. Mia?em takie serwery jak MegaEvo.pl i Vizardia.pl (3 edycje). Pracuj? nad 4 edycj? Vizardii tylko, ?e ju? pod nowszego klienta, z wieloma poprawkami i dodatkami + serwer b?dzie na innej domenie. Vizardia to serwer 4FUN z w?asn? map? (nieco podobn? do Evolutions) z teleportami itp.

Wi?cej info na temat Vizardii znajdziesz tutaj na forum (np. zapowiedzi).

Samemu strasznie wolno wszystko idzie, dlatego szukam mappera do pomocy przy tworzeniu (g??wnie) expowisk. Sam zajm? si? reszt?. Je?eli jeste? zainteresowany to pisz na GG: 1634755.

Co do p?atno?ci: my?l?, ?e si? dogadamy i po starcie odpal? ci kilka SMS-?w/przelew?w po kilka z?otych lub itemki na otsie (zale?nie od twojego wk?adu pracy i od tego co b?dziesz chcia?...).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry