Mapping, czyli prosz? o cierpliwo??.

Status
Zamknięty.

Frags

Mechaniczna pomara?cza
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
138
Cze?? wszystkim, wiele ostatnio m?wi si? o s?abej kondycji mappingu na forum i w sumie trudno si? z tym nie zgodzi?. Jak wiecie, wr?ci?em na forum w?a?nie w celu modernizacji mappingu, proces trwa, mimo, ?e wy tego p?ki co dostrzec nie mo?ecie. Mamy pewne komplikacje, nad kt?rymi pracujemy, ale mo?e ju? w nadchodz?cym tygodniu dostrze?ecie popraw?, p?ki co prosz? Was o cierpliwo?? i wyrozumia?o??.

Odp: Mapping, czyli prosz? o cierpliwo??.

Zgadzam si? , mapping kompletnie upad?.
Nie wiem czy to wina kadry , czy u?ytkownik?w ale ratujcie ten dzia?.
Mam nadzieje , ?e jak wszystko si? uspokoi na forum oraz w kadrze , b?dzie lepiej.

Tibia.net.pl powoli upada. ;/

Zgadzam si? , mapping kompletnie upad?.
Nie wiem czy to wina kadry , czy u?ytkownik?w ale ratujcie ten dzia?.
Mam nadzieje , ?e jak wszystko si? uspokoi na forum oraz w kadrze , b?dzie lepiej.
Tibia.net.pl powoli upada. ;/
Zamknij ju? ten ryj. Potrafisz tylko pierdoli? i por?wnywa? jakie? pseudo-forum kt?re najprawdopodobniej nie ma nawet licencji vb wykupionej i zbiera? podzi?kowania za zb?dne pierdolenia, a szary t?um kt?ry wie o tych sprawach prawie tyle co Ty - czyli nic najwi?cej pierdoli, a najmniej robi. Najlepiej co? chcie?, a od siebie nic nie wk?ada? w t? zmian?. Wypierdalaj.

Dobra, to, ?eby nie by?o offtopu - czekam na popraw? stanu dzia?u mapping.

Szcze?e? Ca?y ten problem zwi?zany z upadaj?cym dzia?em mapping jest zwi?zany z tym ?e u?ytkownicy wchodz? w tematy obczajaj? fotki i wychodz? bez napisania swojego zdania (posta) na dane tematy...
I jak ma nie upada? ten dzia? skoro mapperzy nie maj? motywacji robienia nowych prac. urzytkownicy komentuj?cy powinni nap?dza? mapper?w by robili jeszcze fajniejsze i ciekawsze mapy a komentarze typu "fajna mapa 8/10 bo mog?o by by? lepiej. " jest zwyk?ym nabijaniem post?w i nie wnosi nic do temat?w przez co ca?y dzia? podumiera. ;D takie jest moje zdanie na ten temat.
Bless!=]

Witam! Od pierwszego dnia zalogowania si? na forum, umieszczam r??nego typu mapy w dziale download map.
Widz?, ?e ludzie wchodz?cy w jakikolwiek temat download, wchodz? i ?ci?gaj?, ale ma?o kto doda komentarz a ju? nie wspomn? o dodaniu reputacji danemu u?ytkownikowi, kt?ry swoim wysi?kiem umie?ci?, np. full banut? 8.60.
Mam nadziej?, ?e ludzie wreszcie zaczn? dzi?kowa? za mapy w dziale download.
Tak jak wy?ej pan gumek_skc napisa?, ludzie wchodz? i wychodz?... .

Pozdrawiam!

Niewykluczone, ?e aktywno?? b?dzie nagradzana, my?limy nad tym.

Niewykluczone, ?e aktywno?? b?dzie nagradzana, my?limy nad tym.
Reputami chcecie kogo? nagradza?? Reputy teraz ?atwo zdoby?, wi?c u?ytkownicy nie b?d? zadowoleni z tego ;)
@ Rybol
Pierdolisz, ?e pseudo-forum, a poszli tam wszyscy najlepsi, wybacz... ;p Pseudo-forum to jest tutaj, bo kadra w chuja leci i boi si? prawdy... ^.-
@ Topic
Aktywno?? w tych dzia?ach spada, przez to, ?e u?ytkownicy odchodz? z forum. Nic z tym nie zrobicie ;)

Ostatnia edycja:

Pierdolisz, ?e pseudo-forum, a poszli tam wszyscy najlepsi, wybacz... ;p Pseudo-forum to jest tutaj, bo kadra w chuja leci i boi si? prawdy...

Kurwa ja chyba dostaj? padaki jak widz? takich zjeb?w. Dlaczego obra?asz od razu ca?? kadr?? To ?e kt?ry? z administrator?w si? opierdziela, to nie znaczy, ?e masz od razu znies?awia? np. wszystkich zielonych.

A co do Rybola - tinfo to nie jest pseudo forum.

Aktywno?? w tych dzia?ach spada, przez to, ?e u?ytkownicy odchodz? z forum. Nic z tym nie zrobicie
JA ZARAZ PADN?. Ty wiesz co to logika? To ?e odchodz? musi co? powodowa?, to chyba logiczne, a mo?na przecie? to zahamowa? po prostu redukuj?c powody, przez kt?re u?ytkownicy odchodz?. Nie jestem ekspertem w mappingu, ale ci kt?rzy si? tym zajmuj? powinni wiedzie? o co chodzi.

@Topic
Zr?bcie w tych dzia?ach co? nowego, ciekawego. Mog? pom?c w kreowaniu pomys?u jak i w organizacji.

@Off
Sorki za niestosowny j?zyk, ale jak widz? takich obra?onych pajac?w jak Michu, to rzyga? si? chce.

@Gumek
Ca?y ten problem zwi?zany z upadaj?cym dzia?em mapping jest zwi?zany z tym ?e u?ytkownicy wchodz? w tematy obczajaj? fotki i wychodz? bez napisania swojego zdania (posta) na dane tematy...
No i rzeczywi?cie, to jest problem. Nie komentuj?, bo boj? si? warna za ma?o warto?ciowy post. Nie wiem co za debil pisa? ten regulamin, ale skoro 3 zdania dla kogo? to zbyt kr?tki post to szok. "?adnie, ale niepotrzebnie doda?e? t? traw? ko?o g?ry. Poza tym najs" - i za takie co? mamy warna. Skoro nie mamy nic do dodania, to mamy napisa? na ko?cu <znaczki, znaczki, kurwa znaczki> ? Bezsens.

Nie r?bcie z tibijskiego forum jakiego? pro evil portalu, w kt?rym ka?dy post to wypracowanie na p?? kartki.

@Down
Tu ni chuj nie chodzi o dzia? mappingu, bo mo?na w nich robi? ca?? mas? konkurs?w nawet z nagrodami rzeczowymi, a u?ytkownicy i tak b?d? odchodzi?, bo na forum s? b??dy, a zwyk?y random user nie otrzyma pomocy ze strony kadry jak o co? poprosi.

Oczywi?cie masz racj?, ale teraz rozmawiamy tylko o mappingu, a nie og?lnie o forum ;d
G??wna przyczyna uciszenia w tych dzia?ach zapewne kryje si? w opierdolce admina.

Ostatnia edycja:

Kurwa ja chyba dostaj? padaki jak widz? takich zjeb?w. Dlaczego obra?asz od razu ca?? kadr?? To ?e kt?ry? z administrator?w si? opierdziela, to nie znaczy, ?e masz od razu znies?awia? np. wszystkich zielonych.
Ale taka prawda, ziom. Administracja nic nie robi, a zieloni cho?by nie wiem jak chcieli i tak nie poprawi? jako?ci forum, bo po prostu nie mog?. Z poziomu widzenia zwyk?ego u?ytkownika KADRA ma wyjebane i przy tym zosta?my, bo w ko?cu to forum ma by? dla u?ytkownik?w, nie? ;]
JA ZARAZ PADN?. Ty wiesz co to logika? To ?e odchodz? musi co? powodowa?, to chyba logiczne, a mo?na przecie? to zahamowa? po prostu redukuj?c powody, przez kt?re u?ytkownicy odchodz?. Nie jestem ekspertem w mappingu, ale ci kt?rzy si? tym zajmuj? powinni wiedzie? o co chodzi.
Tu ni chuj nie chodzi o dzia? mappingu, bo mo?na w nich robi? ca?? mas? konkurs?w nawet z nagrodami rzeczowymi, a u?ytkownicy i tak b?d? odchodzi?, bo na forum s? b??dy, a zwyk?y random user nie otrzyma pomocy ze strony kadry jak o co? poprosi.

Mi?ki, bez offtopu prosz?, wszyscy wiedz?, ?e jeste?my w do?ku, ale staramy si? z niego podnie??.
@Michu
Zacytuj mi skarbie tekst, gdzie jest napisane, ?e nagrodzimy reputami.

@Frags I chuj, ze zrobiles temat, to nic nie pomoze.
@Topic Trzeba ratowac mapping!Nie ma opierdalania sie!

Mi?ki, bez offtopu prosz?, wszyscy wiedz?, ?e jeste?my w do?ku, ale staramy si? z niego podnie??.
@Michu
Zacytuj mi skarbie tekst, gdzie jest napisane, ?e nagrodzimy reputami.
Nie pierdol, ?e za posty b?dziesz p?aci? pieni?dzmi czy czym? innym, bo jedyne co mo?esz da?, to:
- ranga
- reputy
- podpis pod nickiem
- animowany avatar

<ziew>

Skoro forum by?o olewane, jest i b?dzie przez administracj?, kt?ra mo?e najwi?cej, to Ci ni?ej, kt?rzy zapierdalaj? dla nich i wiedz?, ?e g?wno z tego b?dzie s? idiotami, wi?c obraza jest jak najbardziej na miejscu. Dodatkowo forum zosta?o po raz drugi sprzedane tym razem jakiej? firmie, kt?ra wpierdoli tutaj 30000 reklam i b?dzie mia?a wyjebane, w to co si? dzieje z forum, poniewa? oni zbijaj? tylko na tym kas? zreszt? chwalenie tego forum, ze w rok kr?ci 2,5kk odwiedzin jest tego dowodem - ale kasy b?dzie mmmmm, a zieloni zawsze byli debilami, poniewa? zawsze bali si? wyrazi? swojego zdania, bo kto potrafi? tylko przycisn??? Czekaj zlicz? na jednym palcu - Archimonde? I kto jeszcze? Po?owa spierdala?a kiedy kto? nie zgadza? si? z ich zdaniem, a takim podej?ciem, to na pewno co? zmienili - tak zmienili - zdanie u innych.

#topic

Reformujcie sobie ten mapping, a zreszt? Frags dobrze wiesz jak by?o wcze?niej i teraz chuja te? zrobisz. Dodatkowo robienie czego? tutaj jest jak dla mnie z g?ry skre?lone, bo g?wno to da.

A przysz?o Wam do g??w to, ?e mapping po prostu zdycha? Ludzie wol? ?ci?gn?? z Internetu rl map? i zarobi? na tym ile si? da. Prawda jest taka, i? tworzymy tylko dla ludzi z naszego okrojonego, mapperskiego ?rodowiska.

Ostatnia edycja:

A przysz?o Wam do g??w to, ?e mapping po prostu zdycha? Ludzie wol? ?ci?gn?? z Internetu rl map? i zarobi? na tym ile si? da. Prawda jest taka, i?tworzymy tylko dla ludzi z naszego okrojonego, mapperskiego ?rodowiska.
Po pierwsze to Ty si? zastan?w o czym ty pierdolisz. Okrojonego? Ja rozumiem, ?e chcesz ?wieci?, chcesz przekazywa? sw? jak?e chujow? zajebisto?? w ka?dym po?cie i detalu ale sko?cz. Na prawd?, tutaj nie tworzycie dla siebie tylko dla wszystkich, je?li jeszcze nie zauwa?y?e? to przebywasz na forum publicznym, nie prywatnym, a to niema?a r??nica. Zreszt? powiedzcie mi prosz?, na oko?o dzieje si? tysi?c r??nych dziwnych rzeczy to wy akurat si? do mappingu przypierdalacie. Gratulacje, takie najszczersze ode mnie kierowane do co poniekt?rych u?ytkownik?w, nie powiem ju? kretyn?w bo m?g?bym. Btw. Nic nie zdzia?acie, ale kurwa ze?lijcie bomby! TAK! Niechaj?e przepowiednie si? sprawdz?, niech ?wiat ginie!

Ja rozumiem, ?e chcesz ?wieci?, chcesz przekazywa? sw? jak?e chujow? zajebisto?? w ka?dym po?cie i detalu
Ja nie chce ?wieci?, ja ju? ?wiec?. Mojej zajebisto?ci nie chce przekazywa? w ka?dym po?cie, bo jeszcze kto? mi j? ukradnie i b?dzie kilku zajebistych : S
Na prawd?, tutaj nie tworzycie dla siebie tylko dla wszystkich, je?li jeszcze nie zauwa?y?e? to przebywasz na forum publicznym, nie prywatnym, a to niema?a r??nica.
To teraz powiedz mi, ilu z tego publicznego forum przegl?da dzia? Mapping? O to, ile si? udziela wol? si? nie pyta?... Jak wiele os?b ?ci?gnie i u?yje naszych map?
Nic nie zdzia?acie!
Masz racj?, nie mo?emy nic zrobi?. Mentalno?ci tw?rc?w serwer?w nie zmienimy. Oni wol? ?atw? kas?. Serwery, kt?re mog? co? zmieni? ko?cz? si? na zapowiedziach, albo umieraj? w kr?tkim czasie.

Drogi Fragsie, OT na Tnecie poziomu nigdy nie mia?o, nawet za czas?w Alastora, p??niej Uncrossa - tu si? wpada, ?ci?ga i wypada. Poza tym, ilu to forum mia?o naprawd? dobrych mapper?w? Maksymalnie 10, reszta to laicy, kt?rzy jebali mapy na autoborderze. Skrypter?w by?o tu jeszcze mniej, a niekt?rzy uwa?aj?cy si? za chuj wie kogo tylko to potwierdzali.

Rozwijanie sfery OT sko?czy?o si? z dniem, kiedy Wasz? kadr? opu?ci? Sentil, bo to by? jedyny osobnik, kt?ry mia? ?eb na karku (pomijaj?c Vraela, ale on jest ju? emerytem i dobrze o tym wie ;d), teraz mo?ecie si? ?udzi?, ?e co? rozwiniecie, ale Wasz rozw?j mo?na o kant dupy rozbi? i i?? si? powiesi? - forum jest teraz wielk? reklam?, a Wy j? poszerzacie.

Ty kurwa! Eldiamond na forum! Jakie? ?wi?to?!
@ Down

Trzeba to opi?! ;D

Ostatnia edycja:

Michu na forum? ?wi?to ?! xd

Co tu du?o pisa?, na forum udziela si? coraz mniej os?b ;) tak to fakt, jak kto? wrzuci co? do downloadu to d?ugo nie trzeba czeka?, a? kto? to ?ci?gnie, komenty odnosnie map tak 10/10 ekstra to tez zal.pl

Mozecie isc sie powiesic czy tam podciac sobie zyly, jak tam sobie chcecie, ale jesli liczycie na rozwoj forum, a nie kleske musicie zamknac ryje i mu w tym pomoc.

Widz?, ?e ludzie zaczynaj? zmienia? fora w stylu tinfo i tibijczykow, tak wiec trzeba jakos temu zaradzic. Mozemy zastanowic sie wspolnie ogolem nie tylko nad dzialem mappingu, ale takze nad reszta forum.

Og??em regulamin jest serio do zmiany :/ tutaj mialem bana poniewaz raz dodalem reklame w zapowiedziach 2x bo mi internet zmulil, 1 zdjecie bylo za duze o 2 px, lecz dostalem 2 warny, za 2 tematy, napisalem pozniej do moda, a on mnie olal, jeszcze raz i warn za spam, potem probowalem ponownie zrobic ta zapowiedz, lecz na wejsciu dostalem bana choc tym razem wszystko bylo dobrze

pozdrawiam Jazper

Mappingu na tw?j forum nie poprawicie ju?, wi?kszo?? ludzi kt?rzy byli co? warci odeszli wi?c tu nawet nie pomo?e p?acz zgrzyt z?b?w i lament bo jak wida? wszystko tu upada i na pewno wy nic na to nie poradzicie jedynie mo?ecie zwi?kszy? zyski z forum siedz?c tutaj.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry