Odp: Mapping, czyli prosz? o cierpliwo??.
Pierdolisz, ?e pseudo-forum, a poszli tam wszyscy najlepsi, wybacz... ;p Pseudo-forum to jest tutaj, bo kadra w chuja leci i boi si? prawdy...
Kurwa ja chyba dostaj? padaki jak widz? takich zjeb?w. Dlaczego obra?asz od razu ca?? kadr?? To ?e kt?ry? z administrator?w si? opierdziela, to nie znaczy, ?e masz od razu znies?awia? np. wszystkich zielonych.
A co do Rybola - tinfo to nie jest pseudo forum.
Aktywno?? w tych dzia?ach spada, przez to, ?e u?ytkownicy odchodz? z forum. Nic z tym nie zrobicie
JA ZARAZ PADN?. Ty wiesz co to logika? To ?e odchodz? musi co? powodowa?, to chyba logiczne, a mo?na przecie? to zahamowa? po prostu redukuj?c powody, przez kt?re u?ytkownicy odchodz?. Nie jestem ekspertem w mappingu, ale ci kt?rzy si? tym zajmuj? powinni wiedzie? o co chodzi.
@Topic
Zr?bcie w tych dzia?ach co? nowego, ciekawego. Mog? pom?c w kreowaniu pomys?u jak i w organizacji.
@Off
Sorki za niestosowny j?zyk, ale jak widz? takich obra?onych pajac?w jak Michu, to rzyga? si? chce.
@Gumek
Ca?y ten problem zwi?zany z upadaj?cym dzia?em mapping jest zwi?zany z tym ?e u?ytkownicy wchodz? w tematy obczajaj? fotki i wychodz? bez napisania swojego zdania (posta) na dane tematy...
No i rzeczywi?cie, to jest problem. Nie komentuj?, bo boj? si? warna za ma?o warto?ciowy post. Nie wiem co za debil pisa? ten regulamin, ale skoro 3 zdania dla kogo? to zbyt kr?tki post to szok. "?adnie, ale niepotrzebnie doda?e? t? traw? ko?o g?ry. Poza tym najs" - i za takie co? mamy warna. Skoro nie mamy nic do dodania, to mamy napisa? na ko?cu <znaczki, znaczki, kurwa znaczki> ? Bezsens.
Nie r?bcie z tibijskiego forum jakiego? pro evil portalu, w kt?rym ka?dy post to wypracowanie na p?? kartki.
@Down
Tu ni chuj nie chodzi o dzia? mappingu, bo mo?na w nich robi? ca?? mas? konkurs?w nawet z nagrodami rzeczowymi, a u?ytkownicy i tak b?d? odchodzi?, bo na forum s? b??dy, a zwyk?y random user nie otrzyma pomocy ze strony kadry jak o co? poprosi.
Oczywi?cie masz racj?, ale teraz rozmawiamy tylko o mappingu, a nie og?lnie o forum ;d
G??wna przyczyna uciszenia w tych dzia?ach zapewne kryje si? w opierdolce admina.