• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Maps by Cyna

Status
Zamknięty.

Cynna

Senior User
Liczba reakcji
107
Hi
Od wczoraj zacz??em na nowo bawi? si? w map editorze. A oto co mi wysz?o, ostrzegam, ?e od wakacji nie mia?em ME w r?ku i nie wiem jak m?j poziom nisko spad? ;s

screenshot2010022013139.png

screenshot2010022013157.png

screenshot2010022013248.png

screenshot2010022013317.png

screenshot201002201349.png

screenshot2010022013455.png

screenshot2010022013559.png

Oceniajcie!

@Edit
Chcia?em jeszcze doda? ?e mapa nie jest na pokaz, ma by? grywalna.

Odp: Maps by Cyna

To czy mia?e? ME w r?ku od wakacji czy nie, to nie zalicza si? do upadku Twojego poziomu. Pami?taj, ?e to nasz? wyobra?ni? przek?adamy tak samo na kartk?, na p??tno lub jak w tym przypadku na ME. Widocznie brak Ci wyobra?ni. Og??em rzecz bior?c mapy s? s?abe, wida? gdzieniegdzie s?abe wyko?czenia. G?ry bardzo kwadratowe, a co do podziemi to totalna klapa, autoborder to raz, nuda to dwa, co w po??czeniu daje double-masakr?.
B??d?w jest tak du?o, ?e nie spos?b ich wyliczy? na palcach obu r?k.

Ostatnia edycja:

Bardzo ciekawa mapa ;) Tw?j poziom utrzymuj? si? na dobrym poziome
5/6

/\
<<<RefResh
\/

Co do mapy o jestem troszk? zaskoczony..
Mapa nie jest z?a ale brak natury, ska?y kwadratowe
Podziemia te? jakie? takie kwadratowe jedynie miasto cie poratowa?o
50%/100%

Tw?j poziom nie zbyt nisko spad nie s? to najlepsze prace ani najgorsze troch? wi?cej natury m?g?by? w?a?nie doda? a poza tym wszystko wed?ug mnie dobrze jest 7/10.

Zdj?cie pierwsze, droga kt?r? u?y?e? w tym mie?cie nie komponuje si? zbytnio z takimi borderami trawy, do?? brzydko to wygl?da, a domki maj? zbyt dziwne kszta?ty, natura te? s?aba.
Zdj?cie drugie, temple (je?li to jest temple) wygl?da troch? monotonie, bez pomys?u, mog?e? u?y? ruin, gruz?w, lub zrobi? je inn? ?cian?, ro?liny kt?re s? na tych ?cianach u?y?e? w prostych liniach co fatalnie wygl?da.
Na zdj?ciu trzecim nie pasuj? zupe?nie ta trawa i te krzaki, kwiatki.
Na kolejnych zdj?ciach zdj?ciach mapa te? wygl?da za bardzo monotonie, musisz si? nauczy? bardziej detalowa? i tworzy? odpowiednie klimaty, r?wnie? zapraszam ci? do poradnika "?adne zdj?cia map", poniewa? twoje zdj?cia s? fatalnie wykonane. Licz? na popraw? ;) Og?lna ocena 5/10 ! Powodzenia.

ReFresH!
Oceniajcie, oceniajcie!

Powiem tak.
-Niewiem co powiedziec
-2 zdj? Temple? po-prostu wymiata.
Reszta:
-Ciekawe
-Oryginalne
-Du?o Detal?w
-Szczena opada
-Du?o miejsca na expiska

Nawet nawet ale ma?o dodatk?w troch? chaos panuje ale poza-tym nie?le.

Mapy wygl?daj? jak by? zapomnia? o naturze. Wida? brakuje ci pomys?u na map? (chyba jara?e? maryche przez ten rok) Autoborder i to wszystko. Nie b?d? ocenia?. Wi?cej szczeg???w i prze?u? si? na Simone, nie b?dzie ci? kusi? Autoborder :D

Status
Zamknięty.
Do góry