- Liczba reakcji
- 23
Je?eli chcesz aby na Twoim serwerze znalaz? si? unikatowy kawa?ek porz?dnie wykonanej mapy... To napisz, a ?mia?o zabior? si? do roboty!
Nie twierdz? ?e jestem profesjonalist?, ale my?l? ?e moje mapy s? grywalne w zupe?no?ci! Tutaj zamieszczam kilka prac:
Zasady
- Wykonuj? mapy pod klienty [8.1] - [10.77], wy??cznie fragmenty jak np. miasto, respawn czy domek.
- Nie przerabiam map.
- Mapa trafi wy??cznie w twoje r?ce.
- Po wykonaniu zlecenia, pokazuj? screeny, je?li nie masz zastrze?e?, to czekam na przelew. Kiedy przelew dojdzie, wysy?am plik .otbm z map?.
*@Shirako, pozwoli?em sobie da? takich samych zasad gdy? pasuj? mi, my?l? ?e si? nie obrazisz ;*- Wykonuj? mapy pod klienty [8.1] - [10.77], wy??cznie fragmenty jak np. miasto, respawn czy domek.
- Nie przerabiam map.
- Mapa trafi wy??cznie w twoje r?ce.
- Po wykonaniu zlecenia, pokazuj? screeny, je?li nie masz zastrze?e?, to czekam na przelew. Kiedy przelew dojdzie, wysy?am plik .otbm z map?.
Kontakt
-Forum
-GG:35684188
-Forum
-GG:35684188
P?atno??
-Cena(zale?na od zlecenia) ustalona przeze mnie mo?e by? lekko zni?ona.
-P?atno?? przelew, paypal.
-P?atno?? przelew, paypal.
Wz?r podania(GG)
-Nick z Forum.
-Jaka mapa.
Podanie na GG, tylko dla tego i? m?j numer dosta? si? w niepowo?ane r?ce, i na ka?d? wiadomo?? typu "Siema, Elo, Witam, etc." nie odpisuje.
Dzi?kuje za wyrozumia?o??.
-Nick z Forum.
-Jaka mapa.
Podanie na GG, tylko dla tego i? m?j numer dosta? si? w niepowo?ane r?ce, i na ka?d? wiadomo?? typu "Siema, Elo, Witam, etc." nie odpisuje.
Dzi?kuje za wyrozumia?o??.