• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapy by Marti

Status
Zamknięty.

MartiG

User
Liczba reakcji
1
Witam!
Przedstawiam wam kilka mapek mojej roboty. Niekt?re z nich znajduj? sie na Oraculum.pl/Exodis.pl
Pozdrawiam i mi?ego pobierania
INfo
Wyspa
1x Bog raider's
1x Nightmare (2 poziomy)
1x Ghastly Dragon's
1x Lizard chosen's
1x Drakeny
Zamek (na kt?rej przewidziany jest boss)
1x water elemental's
1x Hellfire fighter's
1x Spectre
Pustynia
1x Dragon's
1x Dragon lord's
1x Bog raiders
1x Ma?py
1x tomb

Notka moderatorska:
Link?w do downloadu nie dajemy, usuwam

Je?li kto? jeszcze chce linka do downloadu to napiszcie pw lub gg 23408663 , napewno odpisz?.
Pozdrawiam

Odp: Mapy by Marti [download]

Lepszych prac nie widzia?em na tym forum.

Je?eli m?g?by? prosi?bym o link do dowloadu na priv ;)

Posz?o
Je?li kto? jeszcze chce linka do downloadu to napiszcie pw lub gg 23408663 , napewno odpisz?.
Pozdrawiam

to chyba ty nie znasz si? na robieniu mapek, po 2. je?li ty nie widzia?e? lepszych prac od niego to nie wiem co ty robisz poniewa? jest tu bardzo du?o prac na (wysokim poziomie). a Teraz informacje dotycz?ce zdj. wi?c tak:
najbardziej podoba mi si? praca numer (2,4,5.)
praca numer 2, ma realistyczny wygl?d.
praca numer 4,?adnie wszystko do siebie z?o?one, nie widzia?em tam powa?nych b??d?w by?y kilka ale na pewno wiesz o co chodzi i w nast?pnych pracach ju? tego nie pope?nisz.
praca numer 5. krajobraz pi?kna, sam bym tak nie posk?ada? tych rzeczy do siebie.
twoje zdecydowane zaj?cie to mappowanie(robienie mapek) tylko na to powiniene? traci? czas. Bo masz tal?t.
Prac? oceniam 8,1/10

Odp: Mapy by Marti

Je?eli m?g?by? prosi?bym o link do dowloadu na priv

Haha :D podobnie jak up ^^
Haha :D to ty cz?s?iej odwiedzaj forum i np. galerie mapperskie <hihi> :)
Co do mapy to taka se :/ nie podobaj? mi si? niekt?re ss'y 4/10
Ehh Jak zwykle Autoborder ;(;( Korzystaj w RAW

Naprawd? ?wietne zas?u?one prace, mi si? bardzo podobaj? ;D 10/10

bardzo fajne prace jak mozna to plz o link do dowlandu napisalem juz na gg ale off

Ostatnia edycja:

Siema
Z okazji tego, ?e wielu u?ytkownik?w forum prosi mnie o link do mapek, umieszczam go w tej odpowiedzi. Prosz? Moderatora o doklejenie tego linku do pierwszej wiadomo?ci oraz o przeniesienie tematu do dzia?u download.
Download

Link :

Skan :

Dzi?kuj?!

Ostatnia edycja:

Od?wie?am i szukam ch?tnego/ch?tn? kt?ra wstawi te mapki do dzia?u download. (ja nie mam wystarczaj?cej liczby post?w).

WOW! Widz?, ?e mapy naprawd? na wysokim poziomie :)
Ale troszk? wida? kwadraty;
Natura troszk? ?le dobrana;
Troszk? ma?o pokaza?e? (mog? si? za?o?y?, ?e jest tego wi?cej :))
Troszk? wi?cej urozmaice?;
Nowe przedmioty z tibii 8.57 by si? przyda?y..
A tak to mapa: 8/9

mapki s? dobrze wykonane bez b??d?w ?adne wychodz? ci wodospady a dodatki s? dobrze rozmieszczone.
Oceniam 9,5/10 ?ycz? ci aby? mapowa? jeszcze lepiej ni? teraz.

Prace bardzo, bardzo s?abe. Zero szczeg???w, detali, wygl?da to na jedne wielkie g*wno. Natury to ja tu nie widz?. Dodaj jakie? kamyczki, k?pki trawy, czy co? w tym stylu, a na pewno prace b?d? ?adniejsze.

Pozdrawiam
Taikken.

sq5rfo.png

Ostatnia edycja:

Prace bardzo, bardzo s?abe. Zero szczeg???w, detali, wygl?da to na jedne wielkie g*wno. Natury to ja tu nie widz?. Dodaj jakie? kamyczki, k?pki trawy, czy co? w tym stylu, a na pewno prace b?d? ?adniejsze.

up na jedno wielkie g?wno to wygladasz ty moze postawisz swoje mapy kazdy sie posmieje i cie oleje ...

co do map
bardzo dobre fajne rozmieszczenia waterki mi sie podobaja fajnie zrobiona ziemia i wodospady w miepie nr 2 chyba fajnie zrobiles korytarz

i pytanie dowload do nastepnych projekt?w tez bedezie ;P?

Oczywi?cie ?e b?dzie;) Pracuj? spo?ecznie xD! (Bez podtekst?w;>)

To ty chyba si? dopiero co zarejestrowa?e? xDD. Ma?o urozmaice?: kamyczki, kepki trawy, bordering...itp. Prace Nudne i zrobione na odwal. Po?wicz nad natur?, bordering. Zapisz si? do Szk??ki mapperskiej, do 9 Lipca mo?esz si? zapisa?.
Pozdrawiam

@Edit

up na jedno wielkie g?wno to wygladasz ty moze postawisz swoje mapy kazdy sie posmieje i cie oleje ...

Powiem ci jedno Kolego. Ka?dy ma swoje zdanie, innym si? bodoba bardziej, inni gorzej lub im si? chce wymiotowa?. Tak jak widzisz, mi si? prace nie podobaj? wi?c mnie nie wkurwiaj !.A potem nie spamuj mi na Priv albo w temacie jaki ja jestem okrutny i z?y dla u?ytkownik?w
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

C?? mog? powiedzie?. Trzy ostatnie prace bardzo mi si? podobaj?.
Szczeg?lnie ta pierwsza. Te ro?liny na ?cianach wygl?daj? bardzo ciekawie.
Dwie nast?pne prace te? dobre. Jednak ta pierwsza bardzo przypad?a mi do gustu.
Mo?e u?yje tego chwytu w moich pracach.

Status
Zamknięty.
Do góry