Mark bonneti vs MasterHuligans

Status
Zamknięty.

Mark Bonneti

User
Wrzesień 1, 2009
Liczba reakcji
2
Praca I

Pare lat temu odkry?em jaskinie ukryt? za wodospadem poliken ca?a jaskinia by?a zastawiona skrzyniami , z?otem, broni? bez namys?u wzio?em gars? kamyk?w i posz?em w g?ab jaskini na trafi?em tam na pirata kt?ry pa? chcia?em si? wycofa? ale papuga go obudzi?a.........
Praca II

Odp: Mark bonneti vs MasterHuligans

Oddaj? g?os na prac? numer 2. Bardziej przypad?a mi do gustu ,wi?cej szczeg???w itp. 2

Ostatecznie i zdecydowanie G?os w?druje do pracy nr.1
Czemu? Bo po pierwsze fajna, po drugie nie doskona?a, ale to dodaje jej fajno?ci. Oczywisto?ci? jest, ?e ?mierdzi tu ten wodospadzik.
Za? co do pracy 2, czemu nie na ni?? Przepych i nieskromno?? :/ dla prostego ch?opa jakim jestem to nie jest za ?adne :) Pozdrawiam

Oby dwie prace ss? jak chooj, sorry. Mimo wszystko 2 jest ?adniejsza, wi?c to na ni? leci g?osik.

Dw?jka lepsza, ciekawie wykonana i na przeci?tnym poziomie.
Jedynka, s?aba, nieciekawie wykonana, na s?abym poziomie.

G?osuj? na prac? nr. 2, poniewa? jest na nieco wy?szym poziomie od pracy nr. 1

Oczywiscie glos na prace nr 2
Na 1 ten wodospad wyplywa ,,znik?d", dziwnie wygladaj? te beczki poustawiane jedna na drugiej i jest kilka b??d?w w borderach.
A tak pozatym nie podaliscie tematu :P

Zdecydowanie praca nr 2. Poniewaz jest na wyzszym poziomie :p

Oddaje g?os na prace numer 2 moim zdaniem jest bardziej ciekawsza i wi?cej w niej szczeg???w

Pare lat temu odkry?em jaskinie ukryt? za wodospadem poliken ca?a jaskinia by?a zastawiona skrzyniami , z?otem, broni? bez namys?u wzio?em gars? kamyk?w i posz?em w g?ab jaskini na trafi?em tam na pirata kt?ry pa? chcia?em si? wycofa? ale papuga go obudzi?a.........
Praca numer jeden odpada cho?by po tym opisie i braku KROPEK :O
Po za tym kilka widocznych b?ed?w w wykonaniu

Oddaje g?os na drug? prac?. Staranniejsza i nie przesadzona.

Trudny wybor lecz moj glos wedruje do autora pracy drugiej

Zdecydowanie praca nr. 2, autor w?o?y? du?o pracy w szczeg??y mapy, co mi si? spodoba?o. Praca nr.1 zawiera ma?o szczeg???w, jest poni?ej przeci?tnej.

Hm, w pracy nr. 1 jest du?o bug?w z g?rami, i reszta nie zbyt staranna.. Praca nr. 2 jest ma?a, ale wida? na niej du?o detali, wida?, ?e kto? si? stara?.. Wi?c g?os na dw?jk?.

Ps. jaki by? temat? : o

Na pierwszy rzut oka wida?, ?e praca numer dwa jest lepsza od pracy numer jeden. W pracy numer dwa s? szczeg??y i autor w?o?y? du?o pracy. Mimo ?e autor pracy dwa zrobi? mniejsz? prac? to i tak niestety wygrywa. ; <
DWA

Praca numer jeden bardzo przypad?a mi do gustu. Og?lnie wed?ug og?lnie klimat i kolorystka, bardzo si? podobaj?.

Jeden

Pozdrawiam
~Deeboz

Pare lat temu odkry?em jaskinie ukryt? za wodospadem Poliken . Ca?a jaskinia by?a zastawiona skrzyniami, z?otem, broni?. Bez namys?u wzi??em gar?? kamyk?w i poszed?em w g??b jaskini. Natrafi?em tam na pirata, kt?ry spa? . Chcia?em si? wycofa?, ale papuga go obudzi?a...
Jak ju? piszecie te opowiastki, to mogliby?cie pisa? je po polsku.
M?j g?os oddaj? na prac? nr. 2, poniewa? ma wi?cej szczeg???w, a praca nr 1 ma wiele bug?w np. ska?y.
I mo?e dodam ocenki ^^ :
praca I.: 5,5/10
praca II.: 75/10
Pozdrawiam,
Bartpa

Ja r?wnie? g?osuje na prace nr:2 poniewa? uwielbiam miejsc?wki gdzie jest wiele detali i nad?gane wszystkiego praca nr:2 by?a robiona z g?ow? te drzewa bardzo ?adnie wygl?daj?, A praca nr:1 moim zdaniem jest na niskim poziomie bardzoo ma?o detali spojrza?em na ten wodospad i nie wiem z k?t si? leje woda tych skrzynek jest za du?o mog?e? je porozmieszcza? na ca?ej powierzchni i ten tw?j podpis nawet dobry ale pisze si? " Poszed?em" a nie "Posz?em"

PRACA NR:2

Percepcja mojej mentalnosci nie obliguje do dalszej konwersacji z Toba biorac pod uwage wizualne aspekty tej kwesti
Wybieram prace 2
Notka moderatorska:
Double Post

Ostatnio edytowane przez moderatora:

W pracy nr 1 zniech?ci? mnie opis, na kt?ry zwr?ci?o uwag? troch? os?b... Jest ona wi?ksza od drugiej, ale mo?na dostrze? co? dziwnego na lewo od beczek w ska?ach... Taka jakby dziura? Praca nr 2 jest ma?o tre?ciwa, g?osuj? na ni?, cho? to by?a troche trudna decyzja. Na przysz?o?? uwa?ajcie na pisownie, chocia? popro?cie o popraw? jak macie jakie? problemy z pisowni?. Praca nr 2
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry