[maro324]Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [maro324]Galeria

257irzd.jpg

r0a1c2.jpg

24loavo.jpg

Inspiration by Xan and Loveinabootle

No no w ko?cu widz? kogo? kto robi na prawd? ?adne mapy. Bardzo ?adnie wygl?da to po??czenie bambusa z tymi ?cianami. Za wszystko 9/10

Bambusowe miasto wygl?da tak sobie, pomys? niez?y, te? przyda?o by si? wi?cej jaki? detali, troch? nudnie to wygl?da. W tym obserwatorium czy co to jest ta paprotka troch? brzydko wygl?da, jako? na ?rodku nie pasuje. Pomys? z tarzana ?adny lecz bardziej to wygl?da na showoff, nie wiem czy do gry by takie co? pasowa?o. Og?lnie mapy na dobrym poziomie.

Moje nowe pracki :d jeszcze gor?ce
t9xr2c.jpg

2z66sko.jpg

3585utx.jpg

21kjpxw.jpg

Jedno z miejsc do trapowania
Dla war ots'a ;d

2iq1rk.jpg

Notka moderatorska:
dodaj?c nowe prace do galerii musisz doda? min. 2 zdj?cia

I drugi
29fthnb.jpg

Ostatnia edycja:

Musze przyzna? ?e jestem pod wra?eniem twojego mappingu ;] Nie wszystko podchodzi ale widz? wiele ciekawych pomys??w , szczeg?lnie te miasta . Zastanawiam si? czemu nie wzi??e? udzia?u w turnieju mapperskim ? Jak znajdziesz troch? czasu licz? na pojedynek ;)

Miejsce do trapowania ?adnie wykonane, lecz bardziej takie miejsca robi si? 1 sqmowe. Poprzednie prace te? niczym sobie, natura ?adnie u?o?ona, no i ca?o?? wykonana z pomys?em a nie byle jak. Brak jakichkolwiek zastrze?e? do twoich prac. Czekam na jakie? nowe ss'ki.

Ca?kiem ?adna natura, niby nic specjalnego jednak ?adnie u?o?one krzaki i drzewa co daj? wspania?y klimat, te bambusowe co? te? do?? ?adnie wygl?da. Ognista g?rka wygl?da troch? dziwnie, do ko?ca nie pasuj? w tym klimacie, ale i tak ?adnie. Czekam na kolejne prace.

Najnowsze
2r70sn7.jpg

2ir2b0y.jpg

333bymh.jpg

1zced5j.jpg

2qnw2o7.jpg

122cbo4.jpg

a9qmhs.jpg

Credits id? do Xedrium'a za pomoc

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem jedna z najlepszych galerii na tym forum! 10/10 ! Prace s? dopracowane, a? mi?o si? je ogl?da, masz wielki talent, mam nadziej? ?e wkr?tce uko?czysz ca?? map?. szczerze Ci tego ?ycz?! Zniecierpliwiony czekam na wiecej, du?o wi?cej! Pozdrawiam!

\/ Down
Mareczku screeny plax!!!

Ostatnia edycja:

No wi?c War Mapk? ju? sko?czy?em :D
igetfd.jpg

@up
No screeny s? w ca?ej mojej galerii ;d

Ostatnia edycja:

Jest Bosko!

Wszystkie twoje prace s? pi?kne, dopracowane, maj? bardzo du?o detali, a? mi?o si? ogl?da.
Widz?, ?e jeste? bardzo do?wiadczonym mapperem, bardzo si? starasz i z pewno?ci? po?wi?casz bardzo du?o czasu na robienie takich wspania?ych map, jestem pod wra?eniem.

Oczywi?cie oceniam na 10/10, chcia?bym mappowac tak jak ty :D.

Haha na mapy po?wi?cam 30 min dziennie :D no jest nudne

Zacz??em od

54ehja.jpg

Sko?czy?em na

1z1wm6a.jpg

I bonusik
2en89c9.jpg

Mh, sam pomys? okej, ale wykonanie mierne. Drabina wygl?da jakby wisia?a w powietrzu, nie zapominajmy, ?e jest to drabina przeno?nia (zwijana), musi by? wida?, ?e z czego? ona jest zrzucana.
Troche mi to przypomina moj? chatke na drzewie, jak znajde link to od?wie?e post.
Pozdrawiam!

#edit.
33fgjgx.png

No jednak jest troche inna, ale dalej ma namiastke jej klimatu.
(Bardzo stara praca)

Ostatnia edycja:

Refreshhhhhh~~~~~~~~~~

Dla od?wie?enia

2zh4g11.jpg

szukam pracy jako mapper (tylko za kase)

Nie ma co gdyba?.
Dla mnie wszystkie s? pi?kne:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry