Mass deleted - 3058 kont usuni?tych.

Status
Zamknięty.

hiroh

Senior User
Lipiec 25, 2011
Liczba reakcji
25
3058 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.

3058 kont zosta?o wykryte poprzez u?ycie nielegalnego oprogramowania do gry w ci?gu ostatnich kilku tygodni. Konta te zosta?y usuni?te dzi?.

*m?j 130 ed;/

Odp: Mass deleted - 3058 kont usuni?tych.

Bior? si? za boty.
Mass ban powy?ej 30k kont b?dzie, jak znajd? spos?b na neobota.
Z 50 kont nies?usznie zbanowanych pewnie.

@up

A no bior? bior? .
Ja na BBocie narazie 100% bez bana ;D
A co do nies?usznie usunietych kont to mo?e byc i wiecej .
A z massbana na massban coraz wiecej widac wykrywaja .

@up

Raczej nie banuja wiecej kont tylko coraz mniej, nie wiem czy wiesz ale jak zacze?a sie ta cala akcja z banami to zawsze lecialo po 5k kont

P?ki co te 3k na miesi?c na kilkadziesi?t serwer?w to jest nic, bo w to wchodz? 8 lvl spamuj?ce reklamami itp.Odpada g??wnie TA i inne s?absze boty, a Neo jeszcze d?uuugo b?dzie nie do wykrycia, chyba ?e przywr?c? GM.Ostatnie decyzje CipSoftu, jak mounty do PACC czy usuni?cie GM pokazuj? jednak, ?e zale?y im g??wnie na kasie, wi?c u?ytkownicy lepszych bot?w mog? spa? spokojnie.

@down

A to, ?e dzi?ki dodawaniu rzadkich mount?w do PACC'?w 180/360 ich sprzeda? wzros?a o kilka(na?cie) %, bo jak m?wi przys?owie - cz?owiek w promocji kupi wszystko, nawet co?, czego normalnie by w ?yciu nie kupi?.

@T

Tak, Neo rlz ;)

Ostatnia edycja:

@aramiszon
A co ma monut do kasy?
Updaty by?y, s? i b?d?.
@t
Ja na swoim knighcie bana nie dosta?em :D
Neo rlz!

HAha TibiaAuto ruzel !
Potowa?em 5 kontami od poczatku wrzesnia wszystkie lvle wbil tylko bot ! I co ? mas bann a tu zadne konto nie jest zabnowane :D ahhahah :)
Przypomniam ze botowalem TibiaAuto sredio 6 h dzienie 5 kontami.

respects nie ciesz si?, mam nadziej?, ?e nied?ugo Ci? zbanuj? :D. BTW ja bym si? nie cieszy?, przecie? to ?wiadczy o tym ?e nie umiecie gra? sami i musicie u?ywa? wspomagaczy.
Dobrze, ?e banuj?, mimo ?e to nie wielka liczba ale zawsze co?.
Gram w Tibi? jakie? 5-6 lat z przerwami i wiem, ?e botterzy to najcz??ciej Polacy (czyli najwi?ksze n00b'stwo w Tibi - tak to prawda), i to tacy, kt?rzy graj? max miesi?c a p??niej przestaj?, wydaj?? kase na allegro na cc, pacc i botta.
Na Securze znam kilka os?b 200+lvl kt?re przyznaj? si? ?e u?ywaj? bota, ale mimo to s? spoko. Ale to tylko ma?a grupka ludzi.
Czekamy na nast?pnego mass bana,
Pzdr.

Ja korzystam d?ugo z TA i nie dosta?em bana :)

Ostatnia edycja:

I si? ciesz, ?e nie dosta?e? bana, bo nied?ugo obstawiam ?e zarobisz.
A p??niej b?dzie za?miecanie forum tematami: EJJJ Trzem? dostaem banaaa?!!11!!11?
Tym bardziej ?e to darmowa TA wi?c d?ugo na niej nie polecisz.
PS. Nje to nje prafta, to muj nik, ja ko uszyfam ot 10 lad, smien go, on est muj!1111!

Umiem gra? samemu a bot mi tylko troch? gp dorabia.
A tak naprawd? za ka?dego bota mo?na oberwa? bana nawet za Neo kt?ry jest niewykrywalny a je?li jest si? rozs?dnym mo?na i za TA nie dosta?.

Ostatnia edycja:

Umiem gra? samemu a bot mi tylko troch? gp dorabia.
A tak naprawd? za ka?dego bota mo?na oberwa? bana nawet za Neo kt?ry jest niewykrywalny a je?li jest si? rozs?dnym mo?na i za TA nie dosta?.

Nie masz racji - jak ma go?ciu dosta? bana na neobocie je?li on nie ingeruje w klienta ? to co? w stylu taskera - syulowanie myszy i klawiatury jakby to kto? gra? - nie ma szans na zbanowanie , chyba ?e kto? bd nad tym czuwa? [ przywr?cenie gm ] ja bym "cipom " zaproponowa? zrobienie ankiety nad przywr?cenie GM'?w. Nie b?dzie spami?cych dzieciak?w , bots?w etc.

Co do tibiaauto - najgorszy bot jaki widzia?em , czysta amatorszczyzna , fuksa mia?e? bo pewnie ci system nie wykry? , ale to najgorszy chyba bot ;x

@ co do tematu

Sam nie boc? , jednak kumpel przetrwa? nast?pn? " fale delejt?w" dzi?ki Neobotowi :D

Pozdrawiam - Nivek

Ja si? z wami nie zgadzam!! Mia?em dw?ch koleg?w... Jeden to 70 EK, a drugi 57 EK. Obaj botowali na NEO BOCIE. Taki on cudowny, ?e obaj dostali delete za bota :) Ta ca?a maszyna CipSoftu jest troch? do bani, ale wa?ne, ?e w og?le kogo? ?apie. Mo?e nie wszystkich ale zawsze co?. Dodam jeszcze, ?e Ci dwaj moi koledzy mieli pacca... i dostali delete.

Czy Twoi koledzy dostali bana, za czas?w kiedy jeszcze GM'i byli?
Mo?liwe ?e jak na Twojego kumpla wys?ali z 10 raport?w ka?dy innym charem, to chyba jako? sprawdzaj? (nie wiem dok?adnie bo nie by?em GM'em)
Od czasu gdy zaczeli robi mass bany to ju? coraz mniej os?b gra, ale lepsze to ni? ?eby expowisko by?o pe?ne bot?w.

dok?adnie tak jak kolega up pisz? ja te? skillowa?em na neo i tylko po przez raporty na mnie wy??pa?em deleta :(

Lubi? czyta? wypowiedzi u?ytkownik?w, poniewa? wiem czy NeoBot jest ju? wykrywalny, a TibiaAuto staje si? mniej b?d? wi?cej wykrywalna. Gra? bez oszukiwania na realu to jest co?. Chc? wr?ci?, ale dopiero wtedy, je?li ilo?? boter?w spadnie do minimum.
Raz na jaki? czas si? zaloguj?. Id? pozwiedza? expowiska i jak my?licie co robi??
Wracam do depo i wylogowuj? posta? z gry :confused:.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry