• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Master sorcerer. I profit?

Status
Zamknięty.

Detalion

Active User
Marzec 23, 2012
Liczba reakcji
0
Witam, ja ju? pow?tpiewam w to czy moim ms'em bd mia? kiedy? ?adne profity. Obecnie wastuje ?eby wbi? jaki? konkretny level od 150 lev zamierzam biega? ju? po depeer banucie z sd i bi? pojedy?czo stworki na hp. Oczywi?cie z dobrym eq.
Ale ja bym chcia? sie w tym temacie dowiedzie? gdzie na kt?rym levelu i jak zarobi? efektownie ms'em. Czekam na wasze propozycje.
A i jeszcze chce doda? ?e ms'em dosy? cz?sto padam, chce se rp zrobi? ale szkoda mi na to czasu. Czy gra ms'em stanie sie bardziej ciekawa na wy?szym levelu? Bo jak narazie mam 110 level i wastuje caly czas na frostach z sd na hp(?eby nie by?o ogarniam na hp ;D) ?eby fast level wbi?. Czekam na wasze zdanie i do?wiadczenia. Wesprzyjcie mnie na duchu ;D

Odp: Monster sorcrecer. I profit?

Wyrmy, profit praktycznie zawsze, mo?esz nawet z sd spr?bowa?.

To to wiem ale mi chodzi czy na wysokim levelu ciekawe jakies profity b?d?

msem im wy?ej tym lepiej si? gra je?li ofc umiesz grac w tibie

Zdecydowanie lepiej bic lizardy na zao niz frosty, banute to i teraz mozesz smigac, deep nie, ale poziom za tp owszem, deeplingi rowniea dobra opcja, szczegolnie gdy jest mozliwosc zdobycia foxtaila. Swoja droga, hydry na tiquandzie i na Talahu rowniez powinny byc dobra opcja i na exp, i kase.

Odp: Master sorcerer. I profit?

Je?eli chcesz profitu to mo?esz zawsze jak?? ekip? zabra? i i?? na Ghastly, profit du?o, a jak jeste? msem to tym bardziej b?dziesz ?adnie je ora?. Co do frost?w, nie op?aca ich si? bi?, o wiele lepsze b?d? Lizardy, cho? tam du?o os?b biega. Nie wiem czy czasem na 150 lvlu nie b?dziesz mia? waste na tej banucie z sd.

Albo na brismugi z ava, te ???to-zielone g?wna kt?re daja po 200gp i dobry loot stackable :)

W tej grze to sie da nie miec profitu? Ostatnio zaczalem grac i co patrze to masakra jest. Proboje expic jak najszybciej, wastuje poty, ringi i inne gowno i wychodze na zero lub z lekkim profitem. Czasem jakies waste jak cos zrobie bez sensu, ale nie duze.
Przegladalem casty dzisiaj zeby zobaczyc pare rzeczy. Widze typka - 128 chyba sorc. Expil z SD!!! na war golemach. Pytam sie czy nie szkoda mu kasy na taki exp bo tylko jakies 350-400k/h wyciagal. Mowi, ze nie, bo ma waste dopiero 5k a siedzial juz grubo ponad godzine - przy tym nie zbierajac loota praktycznie, tylko itemy warte tam ponad 1k~. Gmp, sd szly caly czas a on mogl expic caly dzien i by zwastowal moze z 30k... Chociaz po dluzszym huncie jeden drozszy item wiecej przyfarcic i jest na zero. Ja nie wiem co ty robisz ze wastujesz. ;) Idz gdziekolwiek, softy, ringi, supple, exp spokojnie i masz pewny profit. Skoro ludzie z malym waste expia z sd/ue no to prosze cie...
A jak nie chce ci sie spokojnie expic to allegro zaprasza. Ceny teraz to jest zart. Rzucisz marnego piataka i masz 200k. Za to przez tydzien mozesz expic spokojnie wastujac w taki sposob. Jest roznica od tego co pamietam jak sie zbieralo kazdego gpka, expilo sie spokojnie nie uzywajac najmocniejszych dostepnych rzeczy, co jakis czas sie tluklo jakies gowniane moby i robilo lootbagi nawet na 100+ lvlu z minoskow np... Teraz? Teraz nikt loot baga nie robi bo ze zwyklego expa jest lekki profit a z oszczednego duzy. Dopiero jak cisniesz pg glownie zeby lvl wbic to mozesz miec jakies waste. Chyba, ze nie wiem, nie umiesz grac, lurujesz po 5 dragow przykladowo i stoisz im na mordzie bijac z wanda po 60 i padasz co godzine...

Kiki, zeby nie wyjsc na zero przynajmniej trzeb miec nie fart, jak gralem swoim rp to moglem biegac wszedzie nie zwazajac na poty, a i tak wracalem z jakims zarobkiem, chocby minimalnym, respem gdzie wlasnie mialem raczej nikle szanse na zarobek byly dle i frosty, bo nie sypaly mi paki rh i dsmow, reszta byla git.

Speeder tu o ms'a chodzi xD
Tera se przyexpilem na hellspawnach no i waste albo na 0 wychodze xd zale?y jak spadnie ;/ No raz te? ma?y profit xd
A z bossa loot pora?ka xd: 19:54 Loot of Flameborn: demonic essence, a hellspawn tail, knight legs, 10 platinum coins, a red mushroom, an ultimate health potion

exori vis + energy walle na war golemach
Na 160 ed profity po 70-100k+, MS jeszcze wi?cej zarobi.

lizardy z ava - parne pola
profity r??ne, czasem po 100k, czasem po 40k

souleatery z gfb, dawno nie by?em ale m?j max to ko?o 120k bo container spad?
(tutaj dodatkowo visy czasem)

Zr?b gnomy, znajd? sobie team na warzone. Z samych nagr?d po 170k+ leci (profit zale?y od supplies, ja tam po 80-100k cisn??em). Jak by? poszed? z gildi? i by ci odpalili to wpada wi?cej bo shiny blade lec?, snippety, lashe.

@btw
Twoje waste wynika pewnie z faktu, ?e nakurwiasz ci?gle hury... Nie baw si? w high-lvl.

Speeder tu o ms'a chodzi xD
Tera se przyexpilem na hellspawnach no i waste albo na 0 wychodze xd zale?y jak spadnie ;/ No raz te? ma?y profit xd
A z bossa loot pora?ka xd: 19:54 Loot of Flameborn: demonic essence, a hellspawn tail, knight legs, 10 platinum coins, a red mushroom, an ultimate health potion
Wiem, ze chodzi o msa, 150 msem biegalem po hellach, kopalniach i lizakach i nie mialem waste, bo zawsze cos sypie, jak nie itemy do eq, to masa addonowek czy innych smieci, to samo hydry i ssy.

Dobra na Hellspawnach nawet spoko jest na + idzie wyj?? ale trzeba uwa?a? ?eby nie pa?? xd lizardy te? ale du?o ludzi ;/ na deeper banucie by?em na m shield no i nawet sporo lecia?o. A frosty sie nie op?acaj? wcale xD kopalni jeszcze nie odblokowa?em

Lizardy biegaj obok wioski, domek -1 (tam si? robi misje Wratha albo Children of the Revolution). U mnie tam w og?le nie ma ludzi. Exp 400k/h bez premium stamy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry