Mastercores.com !! 7.4 !!

Status
Zamknięty.
Odp: Mastercores.com !! 7.4 !!

o ktorej bedzie dzialac albo czy wogole bedzie dzialac wie ktos?

troche mnie to rozsmieszy?o ten caly incydent, nawet jesli wlacza to mysle ze ponad polowa osob zrezygnuje z grania tam, a w piatek startuje nowy ots ktory z pewnoscia bedze oblegany.

Pozdrawiam Alur

Troch? zbocze z tematu ale Alur m?g?by? powiedzie? o jaki ots chodzi??;]

Alurek a o jaki chodzi?

ju? od 2 dni nie dzia?a ten server. Dzi?kuje wam za wsp?ln? gre, ale ja odpuszczam sobie...

Serwer zapowiada? si? ?wietnie chcia?em pogra?, a tu nagle takie info. Szkoda, szkoda.

?wietne postacie.

Serwer Prawdopodobnie b?dzie online jutro (pi?tek 09.03) ! Przynajmniej takie s? ?wie?e informacje z forum, kt?re poda? jeden z Admin?w wi?c nie tra?my nadziei ! :)

Je?eli maj? go dzisiaj w??czy? to ja ju? czekam :)

pf.. zn?w przesuwaj? termin w??czenia servera ... ja pierdziele... niewiadomo czy wgl b?dzie w??czony server w weekend...

OTS w?tpie ?eby wr?ci? nie ma co czeka? jutro o 21 startuje Tibianic-High Rate:
Tibianic-hr.org! Ma?e info:
Start has been scheduled for tomorrow, 21:00 (9:00 PM) GMT + 1

Rates are as below:
Experience: Similar or the same as mastercores had.
Skills: 5x
Magic: 2x + 2x regeneration rate.
Loot: 2x

Wszystko prawie jak na masterze od jutra mo?ecie spodziewa? si? ss?w - zostanie otworzony nowy temat oraz powstania nowa gildia ch?tnych zapraszam :)

server powraca w sobot?, nowy owner OTS Zonte robi reset all har?w i pr?buje zach?ci? graczy do wbicia na jego ots bonusami na pocz?tek 24h 2x all (exp,skill,mlvl itd.) + 7 dni premium free... zobaczymy jak tam b?dzie mam nadziej? ?e wbije tyle ludzi ile przed wy??czeniem serva (400~~) :) pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry