Materia z nowym zespo?em!

Status
Zamknięty.

lexu

Advanced User
Kwiecień 12, 2010
Liczba reakcji
1
Witam!

A wi?c tak. Postanowi?em zabra? si? za zrobienie serwera OTS Materia 2013, ale tak zrobi?, ?eby nie by?o to pobranie datapacku i wgranie na dedyk, bo sami wiecie to ju? by?o by nudne. My?l? nad przerobieniem czego?. Dodaniem jaki? nowych system?w czy czego kol wiek. Dlatego potrzebuje do tego dobrego, do?wiadczonego i zorganizowanego zespo?u. Oczywi?cie obowi?zki podzielimy r?wno, aby ka?dy mia? podobny wk?ad. No nie wiem co jeszcze mam napisa?. Po prostu chc? zrobi? now? lepsz? ots materi?, na kt?rej ludzie b?d? si? bardzo dobrze czuli!

Potrzeba:
Skrypt'er (0/1)
Mapper (0/1-2)
Reklamatorzy (0/4)

Je?eli chcia?by? ze mn? wsp??pracowa? napisz GG: 45395374. Nie wiem czy odwiedz? te forum i ten dzia? dlatego prosz? o kontakt GG.

Odp: Materia z nowym zespo?em!

Nie lepiej jest ci zrobi? ots od podstaw? Materia jest ju? nuda i ma pe?no ukrytych bug?w... jak ka?dy ots z neta.

Odp: Materia z nowym zespo?em!

Nie lepiej jest ci zrobi? ots od podstaw? Materia jest ju? nuda i ma pe?no ukrytych bug?w... jak ka?dy ots z neta.

Wiem, ale mnie od zawsze kr?ci?a Materia. To jest jeden z serwer?w, kt?ry ludzie dobrze znali i lubili. Jak by by? zesp??, kt?ry mia?by ochot? ze mn? to zrobi? by?o by super!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry