• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Maybe PK Team ?;]

Odp: Maybe PK Team ?;]

Hmm... tak my?l?, ?e w sumie to troszk? zale?ne od servera, czym b?d? gra?, ale ja lubi? by? inny ni? wi?kszo?? wi?c wybieram Paladyna. M?j nick to oczywi?cie: Sueroski. Pozdrawiam i nie mog? si? doczeka? :)

Jak co? mam VT ale nie umiem zbyt obs?ugi tego :/ Nigdy po prostu nie u?ywa?em, ?ci?gn??em tylko na event, na kt?rym i tak nie by?em w ko?cu
Tylko si? nie ?mia?, bo mam jaki? dziwny mikrofon i m?j g?os brzmi strasznie ?miesznie (po mutacji jaki? dziwny g?os przez mikrofon mi si? zrobi?) - sam si? czasem z niego ?miej? jak us?ysz? xD

Morzesz mnie zapisac jaki druida vt mam
Nick W grze : Sinter
GG:7555623

Jaki? Knight by si? przyda? , tak z 3 jeszcze ,by blokowali np. Questy ,itp.
ZAPRASZAM do pisania post-?w .
I sk?ada? propozycji .
Pozdrawiam .
..:)

Siema.
Jestem chetny do teamu, mam juz ciekawego otsa PvP gra po 200~ ludzi,
Tibia 8.41 ja juz mam tam postac 170lvl sorc.

IP : mysteria-game-host.org
Check out ! :)
GG 2323339

Ja si? zg?aszam ;) m?j nik Kopek profka mo?e by? ek mam vt ;pnawet sw?j server vt ;]
jakby co to ip
vt.ventrilosrv.com
i port 5932
Dosy? czesto na nim jestem

Cze?? wszystkim! Tyle os?b si? zapisa?o, a tak ma?o z nami gra... Aktualnie gramy na estera.otsserv.net wi?c je?li kto? ch?tny nadal to zr?bcie posta? i piszcie do lidera po dane do Ventrilo.

A tutaj nasz Annihilator:
uo0034w.jpg

Serdecznie zapraszamy do teamu. :)

#down
Onslaught

Pozdrawiam,
Creativee.

Ostatnia edycja:

Hmmm. No to ja zagram... Wszystko zale?y od serwera, jak b?dziemy np. grali na otsie: dlagraczy.pl, Tibia 8.31 du?o os?b w miar? gra. S? dwie gildie, Horde i Alliance. Dochodzi si? do dru?yny przegrywaj?cej. Logujesz si? 1/1 lub po prostu Enter. Je?eli zagramy na tym serwie to wybieram palladyna. Druid i Sorcerer te? jest dobry. Nic si? nie ko?czy.

Bior? Knighta.

Ostatnia edycja:

wszyscy kt?rzy chc? doj?? do TEAMU, prosz? o napisanie na moje GG, poniewa? nie b?d? wchodzi? na forum przez jakie? dwa dni (problemy z netem, ale gitez xD), xx , acha i jeszcze jedno, prosz? nie pisa? tekst?w typu (ja moge do??czy?, mam fajnego serva.) my MAMY JU? SERVA !!, a i jeszcze jedno, przyjmujemy tylko tych, kt?rzy maj? VENTRILLO I MIKROFON, nie przyjmujemy ludzi bez mikrofonu .​

Ostatnia edycja:

Cze?? mam 16 lat na imi? Mateusz gram knightem posiadam vt i lubie ob to chyba wszystko

Ja moge uczestniczy? w teamie je?li chcecie,gram msem najlepiej,ale ed tez ogarniam jak cos piszcie na gg 2863939 :p

Elo mog? zosta? sorcerem ! mam juz otsa na ktorym mam 152 lvl ale niestety dostaje za przeproszeniem w pierdol od innej gildi wiec szukam osob ktore pomog?y by mi ropierdolic t? gildi? prosze o kontakt na gg 10915487

#up
Napisa?em Ci, ?e mamy ju? OTSa, tak?e je?li chcesz doj?? do Team, to tylko i wy??cznie pod tym warunkiem :
?e b?dziesz gra? na OTSie, na kt?rym my gramy ^^,
Od?wie?am​

jezuu !
od dawna szuka?em takiego tematu !!!!!!
chce by? palem kocham to robi? !!!!!
ventrilo mam s?uchawki z mikrofonem mam ; ]
mam 15 lat
kontakt GG 5217327

Ostatnia edycja:
Do góry