mazurski by KakashiPL

Status
Zamknięty.
Odp: mazurski by KakashiPL

Nie polecam expa kwadratowe OTS dla noob?w nie nadaje si? na d?u?szy hosting,ale dzi?ki za wrzut?!

Moja ocena 4/100!

siemka moze ktos juz to pisal ale czy wie ktos co to jest Win32.GameThief.tibi ??
pisali ze to jest keylogger ale nie jestem pewien
gdy by ktos wiedzial niech napisze na gg nawet gdy jestem niedostepny 9243610

Kto mi pomoze zachostwac ten ots prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bede bradzo wdzieczny i dam GoD i dodam reput

jaki jest mapeditor by kakashipl.rar ?? bo nie wiem jak sciagnac gdze moge znalesc :/:mad:

@up
Poradnik kr?tki jak doda? potwory do map edytora.
1.Pobierasz Zwyk?ego Map Edytora 7.6
2.Otwierasz folder z nim i szukasz plik creatures.xml
3.Otwierasz go notatnikiem.
4. Kopiujesz linijke z jakim? monsterem i wklejasz now? w?rud pozosta?ych (ale ?eby? wiedzia? gdzie wklejasz, bo jak naprzyk?ad wkleisz ko?o Rata, to na map edytorze w dziale monsters tw?j monster bedzie r?wnierz ko?o Rata. WYGL?D MONSTERA (looktype), KT?REGO LINIJKE SKOPIUJESZ, NIE MA ZNACZENIA !. Wa?ne tylko, aby? w skopiowanej linijce zmieni? star? nazw? monstera, a nazw? tego kt?rego do Map Edytora chcesz doda?. Przyk?ad: Crazy Dark (bo chyba taki monster jest na mapie Mazurski by KakashiPL o ile si? nie myl?).
5. Zamykasz plik i ZAPISUJESZ ZMIANY.
6. Otwierasz map edytora, wczytujesz map?, kt?r? masz zamiar edytowa?, a nowego monsterka masz oczywi?cie w dziale Monsters.
Mam nadziej?, ?e pomog?em. Je?li co? nie dzia?a, albo masz inne pytanka zapraszam na PW, gdy? nie chc? tutaj spamowa? :).

@MOD
Wiem, ?e to nieodp. dzia?, aby zamieszcza? tu takie poradniki, ale to dla u?ytkownika up.

Powiem tak:
SMIE?!
0.1/1000 za sam? map?..

KakashiPL zn?w si? mapEditor mi nie chce sie sci?ggac odswierz linka po za tym ladna papka gratuluj?:):up:

Od groma liter?wek, je?li starasz si? ju? co? pisa? to prosz?, zr?b to porz?dnie.
Po drugie wymuszanie reputa w po?cie za co jak widz? dosta?e? ju? "nagrod?".
Po trzecie ?adna rewelacja, co? takiego mo?e zrobi? nawet zupe?ny ???todzi?b (nawet ja).Na internecie jest od groma silnik?w typu Mazurka lepszych od tego.
P.S. ?le wycinasz screeny...

Thx Zioom :D Szukalem tego silnika bardzo d?ugo :P
Reput dla Ciebie :D

[GRACZ][/GRACZ]Bardzo dobry silnik uzuywam go do hostowania i smiga wspaniale zeput leci[GRACZ][/GRACZ]

dacie linka do dobrego map edytora z stworami?

RubiksatyWMP ten silnik jest na forum poszukaj a znajdziesz

ja sam szukam ;/ i nic nie ma z tym Map Editorem

daj ktos linka z gury :thx:

Dobry OTS Daje 10/10
Tylko Wez Popraw Linka Do MapEdytora i Bedzie Wszystko ok

Mi sie podoba 10/10 ;) B?de chostowac :thx::thx: moje ip xxx:thx::thx::thx::thx:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

predko limit sie skonczyl na map editor potrebuje map edit do tego otsa

Status
Zamknięty.
Back
Do góry