mazurski by KakashiPL

Status
Zamknięty.
Odp: mazurski by KakashiPL

super ots dam 9/10 bo go ttroche debuguje :)

Brawo kakashiPL :] fajny silniczek, nawet ?adna edytowana mapka. Nowe potworki w sam raz na exp x999. Przyda si? napewno ludkom, kt?rzy chc? od razu hostowac. Praca dobra. Og?lnie 8/10

Pozdrawiam 96Danio96

Ludzie we? kto? zr?b tego mapeditpra i wrzu? do na forum a nie jest tu kilka stron da temat "mapeditora"

jak odpalam silnik to czkeam 5 minut i nic nie robi nie pokazuje ip co mam zrobic ile trzeba czekac Pzdr

Mapa, ?adna estetyczna tylko te potwory te nazwy ''I ta zima''.
B?dziesz robi? nast?pna edycje .?

Jest troche b??d?w, niekt?re potwory nie popychaj? np ''sto??w'' Wi?c lajtowo by si? expi?o.
Radzi?bym ci zmieni? z zimy na Zwyk?y hostowa?em tw?j ots ponad tydzie? gra?o max 15 os?b...
Zr?b taki ots ?eby nie by?o taki potwor?w ?e ots na exp x999999999...
Moja ocena to 5/10.

Je?li kto? nie wie co zrobi? mog? pom?c .
Pozdrawiam
Palaryzen

Bardzo przyjemny do edycji masz + a i ocena bym zapomnial 9/10 bo zawsze moze byc lepiej xD

Bardzo s?aby silnik w wielu kwestiach niedopracowany !!!! Mapa ,,kwadratowa"i bardzo ma?a !!! 1/10

A ja Bez urazy powiem tyle bo gram na ots gdzie jest ta mapa z tym silnikiem i stforami po 1 niedopracowana wsz?dzie du?o plam z trawom expowiska kwadratowe bez wyko?cze? bo niema brzeg?w po 2 powiniene? doda? map edit z stforami do tej mapy a nie ?eby si? m?czy? i all stfory wpisywa? do map edita po 3 brak Quest?w bo nie ma ?adnego od wi?kszego lvl tak od 10k i itemy s? nie przerobione praktycznie s? ale i tak dam 8/10 pk bo mi sie podoba styl tej gry i fajne potwory

Fajny silniczek ja dodalem duzo skryptow, npc (Manarunek), przerobilem ten snieg, dodalem duzo tp, zrobilem 2 dp w temple... Moge duzo wymieniac ots wytam po hostowaniu. Ocena moja 10/10. Reput leci!

Mapka ?adnie zrobiona tylko ten ?nieg i te nazwy potwor?w.
Mapka posiada kilka b??d?w ale da si? je naprawi?.
Przez te potwory ots nadaje si? na exp x99999 a takie OTS s? noobskie.
Moja ocena to 6,5/10

Spoczko Silniczek szkoda ze tibia "7.6" umiera ale na pewno pohostuje jak cos ip napisze Zrobie Mega Edit ;) moja ocena 9/10

Dajcie Mapeditora i Creatures.xml tego O.T.S.
Mi si? OTS podoba 10/10,ju? go hostuje na moim dedyku :D
Je?eli chcecie wbi? to zapraszam,nawet domena .pl jest :)
-Patrz podpis.

OTS godny uwagi rozbudowana mapa zimowa podoba mi sie.
Czytaj?c ro?ne komentarze to stwierdzi?em, ?e du?o ludzi nie umie ogarnac map edytora silnika!
Pozdr. Silnik Pi?kny!
Silnik godny uwagi bardzo rozwinieta mapa zimowa.
Nie ma b??d?w!
Odwali?e? kawa? dobrej roboty!
Notka moderatorska:
sklejam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

E tam Taki se Silniczek ale mi sie tak troche podoba bo wiele nie do robionych sqm w mapie ale otsik 6/10
i mi?o mi bendzie go przerobic

Jak dla mnie to mapka jest bardzo ?adnie zrobiona.. Ots zrobiony pod expx9999999. No ale jak kto lubi wi?c mo?na troche pozmienia? wed?ug swoich potrzeb. :)

W?asnie tego potrzebowa?em ;) podzi?kowa? kolego... przerobie sobie troszeczke i zrobie GoD Itemki :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry