mazurski by mamoon+map editor.

Status
Zamknięty.

Mamoon

Active User
Luty 20, 2010
Liczba reakcji
13
Witam, postanowi?em da? wam m?j Ots na kt?rym hostowa?em ots gra?o ponad 25os?b. Ale zrezygnowa?em bo za bardzo nie mia?em kiedy hostowa?
Par? Screen?w
nv2i653j1wwzak4o1wfh.jpg

rdtc6xjob5c2bglyfwd.jpg

1rscou5lljlweur7q006.jpg

p18mtmft6jzlskoa8vwo.jpg

csw5wslrx8tjxu6qsrmc.jpg

64wif4pf7y0dwgc3pyrh.jpg

Link:Mazurski_By_Mamoon_Map_Editor.rar
ja mam zbyt s?abego neta ?eby doda? Scaana jak by kto? m?g? z g?ry dzi?kuj?.:)

//SS konsoli:
konsola.jpg

//Reupload:
http://uploading.com/files/7b62em83/Mazurski+By+Mamoon%2BMap+Editor.rar/

Odp: mazurski by mamoon+map editor.

donwloadsafe2.png

Komentowa?!>,<
Komentowa?!<.<
Komentowa?!>,<

Fajny silniczek, no c?? mozna powiedziec...Jest juz duzo Mazurski Silnik na necie wiec niema co blagac o dobre komentarze ale jak dla mnie to 9/10, bo jest kilka bled?w!

Fajny silnik,a te dsl i demon legi mozna wziasc,czy jakby zaklinowales je tam czyms? Bo jak mozna wziasc to lipa troszku.
Fajny,moze nawet pobiore.
Pozdrawiam.

Fajny silniczek, no c?? mozna powiedziec...Jest juz duzo Mazurski Silnik na necie wiec niema co blagac o dobre komentarze ale jak dla mnie to 9/10, bo jest kilka bled?w!
Ma?e pytanie jaki b??d zauwa?y?e??

dzi?kuj? za komentarze ale wi?cej by si? przyda?o

Nie d?ugo mo?e zrobi? now? przer?bk? Mazurskiego.

najlepiej jak by? zaj?? si? jakimi? 8.54 bo 7.6 s? do dupy, a szczeg?lnie mazurski ostatnio hackerzy mi si? w?amali, wi?c tak jak m?wi?em zajmij si? 8.54, bo jeste? bardzo dobrym mapperem :)

uwa?am ?e to bardzo s?aba przer?bka tak samo mapy jak i silnika zbescze?ci?e? dobrego mazurka powinni Cie pozwa? o to!

najlepiej jak by? zaj?? si? jakimi? 8.54 bo 7.6 s? do dupy, a szczeg?lnie mazurski ostatnio hackerzy mi si? w?amali, wi?c tak jak m?wi?em zajmij si? 8.54, bo jeste? bardzo dobrym mapperem :)
Bo nie mia?e? zabezpieczenia ja mia?em ponad 3miechy ots 7.6 i si? nie w?amywali, mo?e szcz??cie.
@Top
Prosz? o wi?cej komentarzy.:)
Nie d?ugo dodam now? mapk? te? z serii 7.6 potem mo?e zaczn? robi? na 8.10 [ Mo?e !]

Czy to przypadkiem nie przer?bka kakashyego . Ots nawet nie z?y ale czy to twoja praca?:> bo widziia?em du?o tych silnik?w

Czy to przypadkiem nie przer?bka kakashyego . Ots nawet nie z?y ale czy to twoja praca?:> bo widziia?em du?o tych silnik?w
To jest moja w?asna przer?bka tak to jest przez kakashi robiona ale ja j? edytowa?em sciany , ziemie. Z zimy na normaln?...
Ta mapka jest tylko na dw?ch forach, je?li widzia?e? na jakim? innym to kto? doda? bez pozwolenia.
Ona jest tylko na tnp , tibiacenter.

Widz? b??d sry ?e bez zdj?cia ale 2domki (g??wne) przed temple s? up po??czone. na samej g?rze to b??d oceniam silnik na 9/10
Reszta fajnie i mam pytanko M.Klapki jakie maj? id?

Mo?e kto? rehosta dac? bo z speedy mi nie sciaga ;/

Silnik...oceniam tylko 7,7/10, poniewa? zauwa?y?em par? b??d?w. Kiedy wydasz drug? wersj?, ufam, ?e b??dy b?d? usuni?te.

Pozdrawiam, Sotwin.

~~Komentowa?~~
~~Komentowa?~~

Fajny, Fajny... Ju? Zasysam jak dla mnie 9/10 bo jest kilka b??d?w ale b?d? hostowa?. Skoro Gra?o 25 ob?b to na pewno dobry silnik i mapa Wielkie THX

Fajny silnik, ale jak na 7.6 du?o rzeczy mi si? nie podoba na mapie.Najlepiej jakby? go bardziej zedytowa?.

Pozdrawiam

~~Bump~~
Komentowa?!

Dla mnie Bomba :) Zaczne host do jutra :P
Dzieki :)
od jutra* Sorrki ;/
Notka moderatorska:
Sklejam

Status
Zamknięty.
Back