• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

mazurski by mamoon+map editor.

Status
Zamknięty.
Odp: mazurski by mamoon+map editor.

~~bump~~ ~~bump~~
~~bump~~
~~bump~~ ~~bump~~
~~bump~~

Bardzo fajny silnik ots i za to juz leci pozytywna ocena ale chia?bym zebys nie tylko przerabia? mape a takze dodawa? Skrypty i wgl inne ciekawe rzeczy jak narazie moje ocena 8/10 punkt negatywny jest za to ze na mapie jest kilka b?ed?w ale pozdrawiam ;D

~~bump~~bump~~bump~~
Pisa? komentarze bo Urodzinki dzi? ^^

OTS taki sobie 7/10 poniewa? te stwory dobi?y mnie atomowa zupa voldermort i krokodyl wielki zajmij si? czym? powa?niejszym gdyby nie to to wszystko ?adnie.

hmm... Silnik ?adny nawet wida?, ?e doda?e? nowe rzeczy itp. Wed?ug mojej oceny mog? go poleci? koleg?, ale moja ocena ?eby Cie nie zasmuci? to 6/10 ;)

Silnik mo?e jest i fajny, ale jedna rzecz jest, kt?ra mi si? nie podoba.
Na prawie ka?dej ?ciance s? jakie? p?omyczki, promyczki itp., ?e, a? w oczy razi.
Ja bym to przy nast?pnym Update zmieni?, bo niekt?rych ludzi mo?e to obrzydzi?, ?e tak powiem.

Moja ocena 5/10, troch? si? wysilisz, ?rednia wzro?nie.

Bump:)
bump:)

Prosi? bym o rehosta :)
Notka moderatorska:
Reupload masz na samym dole pierwszego posta.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Fajna mapka i niezle zedytowany exp iland tylko musialem pozmieniac cos np. gobliny bo padaly na hita. lol 9/10

Bumpbumpbumpbumpbumpbump

OtS Super lol lubi? ots'y 7.6... Ju? Zasysam. Kto Chcia?by pogra? pisa? na pw o ip
Pozdro
Mrofka...:p

Od?wie?am-Od?wie?am
Od?wie?am

prosz? we? ktos HOSTUJ tego OTSA bo on jest zajebi*** jak ktos bedzie zainteresowany hostowaniem tego otsa pisac na gg 4659900 i podpisywac sie............. i za hostowanie b?d? dozgonnie wdzi?czny:):):):):):):):):):):)
i mo?e wy b?dziecie wiedzieli jak odpalic silnik bo ja jak odpalam to mi sie sam wy?ancza ..:(:(;/;/ moze wy napewno wy bedziecie lepszypi komputerowcami odemnie;d;d HOSTING < HOSTING;(;( B?agam i na gg 4659900
Notka moderatorska:
Sklejam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Silnik Zaje-fajny a co do oceny 9/10 bo rzeczywi?cie jest pare b??d?w ! Pozdro !:)

Bump
bump
bump
bump
bump

Status
Zamknięty.
Do góry