<XiveRr :uwa?am ?e to bardzo s?aba przer?bka tak samo mapy jak i silnika zbescze?ci?e? dobrego mazurka powinni Cie pozwa? o to! > XiveRr moge sie zalozyc ze sam bys lepszej nie zrobil.Pewnie nawet nie wiesz jak odpalic edytor...Co do silnika Bardzo fajna przerobka tylko troche rzeczy nawaliles w depo
silniczek ze screenow widze ze fajny tyle ze nie ma zadnej postaci i chce sie dowiedziec jakie wspolrzedne sa na temple zeby zrobic postac i oblookac reszte ;P
Kakashi OTS przerobiony
1. Potworki nie ty robiles
2. Temple twoje
3. DP twoje
4. Miasto ogolnie twoje
i pytanie ilegobliny maja hp mam nadzieje ze nie 20
8/10
C?? silnik dobry jak pod Tibi? 7.60 najbardziej to podoba mi si? mapka i potworki, przetestuje go przez tydzie? je?eli b?dzie 50+ graczy otrzymasz ode mnie reputka . Silnik i map? oceniam na 10/10.
C?? silnik dobry jak pod Tibi? 7.60 najbardziej to podoba mi si? mapka i potworki, przetestuje go przez tydzie? je?eli b?dzie 50+ graczy otrzymasz ode mnie reputka . Silnik i map? oceniam na 10/10.
Pozdrawiam!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.